Şimdi Ara

Galaxy A7 2017 Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir kaç sorum var, bütçemin yetebileceği en üst limitlerde bu telefon var. Uzun süredir incelemelerini izliyorum aslında. Genel özellik olarak açıkçası çok hoşuma gidiyor fakat Antutu puanlarında 60k gibi günümüz telefonlarından daha düşük bir skor alıyor. Sizin o fiyat aralığında öneriniz ne olur ?

• gerçekten samimi diyorum o telefon o fiyata en berbat telefon. Xperia x pil dışında her şeyi daha iyiyken, üstüne biraz daha katıp xz alabilirken a7 2017 alınırsa çok gereksiz bir hareket olur BENCE. Önerim xperia x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

gerçekten samimi diyorum o telefon o fiyata en berbat telefon. Xperia x pil dışında her şeyi daha iyiyken, üstüne biraz daha katıp xz alabilirken a7 2017 alınırsa çok gereksiz bir hareket olur BENCE. Önerim xperia x

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Normal bir kullanım benim için ideal yani yüksek boyutlu oyunlar vs oynamıyorum. Şu an elimdeki telefonun batarya performansı öldüğü için alacağım telefonda ilk dikkat ettiğim şey bataryası. Xperia X fiyatına gerçekten güzel fakat 2600mAh bataryayla elimdekinin bir benzerini yaşamak istemiyorum. Xperia XZ dikkatimi çekti ona nazaran, onu biraz incelemek istiyorum. Öneriniz için teşekkür ediyorum gerçekten.
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de Xperia X fiyat kategorisinde Asus Zenfone 3 var, ona ne diyorsunuz ?
  • Samsung galaxy S810 almanı öneririm 1799 TL ve

işlemci ve pil yönleri muhteşem.

2000 TL ye kadar rakipsiz telefon

• Pardon A810 yazacaktım, yanlış yazmışım

• Kagaan_S kullanıcısına yanıt
    güzel telefon. Ama xperia xden yine pil dışında tüm özellikleri düşük. Ama mesela vatan kampanya yapıyor. 1350ye falan satıyor o civarlarda iyi bir telefon. Hatta şu anda vatanda 1400 tl. Sizin kullanım için ideal duruyor. Pili de iyi. Tavsiye ederim.

Xperia x konusunda bir şey söyleyim pil 2600 kağıt üstünde kötü gözüküyor ama kullanımda gerçekten çok iyi bir kullanım süresi veriyor. 5 6 hatta 7 saat ekran süreleri çok rahat alınabiliyor. Wifi ile zaten çok rahat 6 7 8 saat ekran süresi veriyor. Bekleme sorunu var şu anda android 7de. 7,1 ile düzelir muhtemelen. Yani genel olarak mobil veri ile 4.5 5 saat ekran süresi veriyor. Bu da gayet iyi bir değer. Ben genelde 5 saat alıyorum. Ara sıra 7 falan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 14 Mart 2017; 14:18:40 >
  • eğer alabiliyorsaniz xz de alabilirsiniz. 2.el fiyatları da 1800 civarında

söyle bir şey de var. A7 2017 2.el veya biraz bekleyip ucuzlayinca alınabilir. Şu anda a7 2017nin makul fiyatı 1500 civarıdır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 14 Mart 2017; 14:26:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar.

@Mr.Kıvanç:
    Hocam dediğiniz fiyat indirimleri vs gerçekten çok güzelmiş fakat elimde nakit para yok, aydan aya ödeyebileceğim bir tek tarifeye ek paketler oluyor. O yüzden zenfone 3 gibi telefonları da soruyorum. Zaten biliyorsunuz iletişim firmaları tarifeye ek cihazda iki katını kazanıyor neredeyse, bari aydan aya çok ödemeyeyim diye düşünüyorum.
  • Vodafone da da kampanya vardı hocam zenfone 3 için. Bi uğrayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

Vodafone da da kampanya vardı hocam zenfone 3 için. Bi uğrayın

Aynen hocam, diğer cihazlardan özellikle A7'den 50TL, XZ'den 60TL X'den de 20TL az ödemiş olucam. Ve tabi bunlar 24 ay boyunca devam edecek. Hangisine değer bakalım biraz daha araştırıp karar vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.