Şimdi Ara

GALAXY ACE HAFIZA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
87.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Ace cep telefonum da hafıza problemi yaşıyorum programlar çalışmıyor, whatsapp, viber, facebook, intagram kurulu programlara bazen çalışmıyor bazen sorunlu çalışıyor, SMS alamıyorum, rehbere giremiyorum, fabrika ayarlarına döndüm bir kere bir süre idare etti ama tekrar aynı problemler daha da kötü bir hal aldı SD kart arızalı dedi daha öncesin de 1 kere acıp kapatınca düzelirken bugun 10 kere kapatıp açmam sonucu düzeldi. Türkçe İngilizce tüm forumları aradım Cache Cleaner, SD karta taşıma vs hepsini denedim hiç bir sonuç elde edemedim bir sürü insan benze problemi yaşamış ama düzgün bir sonuç bulan yok. Yukarıda bahsettigim programlar haricinde başka bir program yüklü degil ve bu programlarıda bir şekilde SD karta taşıdım buna ragmen Telefon hafızası 20 Kb boş(Kilobyte) yer var diyor. " internal phone storage is getting low" ve " Mesaj alınamıyor. Cihaz belleği dolu" uyarıları veriyor.

Android Sürümü: 2.3.6
    Kernel Sürümü : 2.6.35.7 dpi@DELL145#1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 15 Eylül 2012; 16:17:29 >

• olay basit hafizanizi bosaltmaniz gerekiyor , dolmus
  • Tüm resim müzik vs hepsini sildim ya da SD ye taşıdım bildiginiz manuel silmem gereken bir dosya klasör vs varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezgin6

Samsung Galaxy Ace cep telefonum da hafıza problemi yaşıyorum programlar çalışmıyor, whatsapp, viber, facebook, intagram kurulu programlara bazen çalışmıyor bazen sorunlu çalışıyor, SMS alamıyorum, rehbere giremiyorum, fabrika ayarlarına döndüm bir kere bir süre idare etti ama tekrar aynı problemler daha da kötü bir hal aldı SD kart arızalı dedi daha öncesin de 1 kere acıp kapatınca düzelirken bugun 10 kere kapatıp açmam sonucu düzeldi. Türkçe İngilizce tüm forumları aradım Cache Cleaner, SD karta taşıma vs hepsini denedim hiç bir sonuç elde edemedim bir sürü insan benze problemi yaşamış ama düzgün bir sonuç bulan yok. Yukarıda bahsettigim programlar haricinde başka bir program yüklü degil ve bu programlarıda bir şekilde SD karta taşıdım buna ragmen Telefon hafızası 20 Kb boş(Kilobyte) yer var diyor. " internal phone storage is getting low" ve " Mesaj alınamıyor. Cihaz belleği dolu" uyarıları veriyor.

Android Sürümü: 2.3.6
    Kernel Sürümü : 2.6.35.7 dpi@DELL145#1

installmanager uygulmasıyla taşımayı deneyin uygulamları ayrıca sd kartınız sorunlu olabilir yada okuma hızı düşük olabilir sd kartınızı class 6 ve üstü olmasında fayda var.
    yedeklerinizi alıp factory reset atıp yeniden uygulamaları yükleyin ve taşıma işleminde installmanager uygulamsını kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal@t -- 15 Eylül 2012; 16:47:52 >

• Söylediklerini daha önce denedim ama aynı sıkıntılar tekrar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 15 Eylül 2012; 17:38:46 >
  • Kardesim sen samsungun verdigi 2 gblik hafiza kartini mi kullaniyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorev yoneticisine girip kayıt yeri bolumunun ss sini paylasirsan daha net bi cevap verebilirim
  • sorun hala devam ediyor mu ? olayin sd kartla bi alakasi yok.telefon hafizasi dolu diyor.ayni sorun bendede var.daha onceden alabildugine program alan telefon kafayi yedi.bir program yukluyorum .dahili telefon saklama alani azaliyor diyor.bunu dedikten sonra mesaj gelmiyor.adami fitik ediyor. suan mesela.bu yaziyi yazarkrn harfler benle birlikte gelmiyor.gelmesini bekliyorum bir muddet :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın default olarak programları indirdiği ve çalıştırdığı yer internal storage.. taşımak istediğiniz SD taşıma butonuda kapalıdır bunu açmak lazım önce.
    konuyla ilgili çözüme bu adresden ulaştım. Uyguladım artık sorunsuz çalışıyor. Default indirme alanıda SD oldu artık.
    http://forum.shiftdelete.net/android/235860-sd-karta-tasinamayan-uygulamalarin-cozumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerguven -- 29 Aralık 2012; 16:14:40 >
  • hayal@t kullanıcısına yanıt
    benim de aynı sorun var sd card 4 dür yani sorun ondan olabilirmi servise götürdüm telefoncuya götür dediler güvenemiyorum bu soruyu da cvplarsanız sevinirim
  • Aynı sorunla bende karşılaştım. Telefonuna root atarak bu sorundan en temiz şekilde kurtulursun. Tabii ki telefona root atarsan garanti kapsamından çıkarırsın ama unroot ile de hemen garantiye geri döndürsün. Dediğim gibi root attığın zaman çeşitli uygulamalarla çok kolay bir şekilde sorundan kurtuluyorsun.

Ama telefona root atmayayım sıkıntı olmasın diyorsan verdiğim linkler işine yarayabilir. İnşallah yardımım dokunur.

http://forum.shiftdelete.net/android/235860-sd-karta-tasinamayan-uygulamalarin-cozumu.html

http://ozgurturanli.com/android-telefonun-dahili-hafizasini-arttirmak-sd-kart-kullanarak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregns60 -- 20 Eylül 2014; 19:16:06 >

• Bu sorunla benle karşı karşıyayım ancak arkadaşın sorunundan biraz daha farklı benimkisi. Telefonumda yer olmasına rağmen yaklaşık bir 30 mb kadar, 1 mblık uygulamaları bile yüklememe izin vermiyor. Yeterli alan yok diyor. Daha önce ASC'in mobil versiyonunu indirmiştim, işe yaramıştı temizlik. Ancak şimdi o programı bile tekrar indiremiyorum bu hata yüzünden.

Root filan atmadan düzeltebilme imkanım var mı acaba? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalerguven

Cihazın default olarak programları indirdiği ve çalıştırdığı yer internal storage.. taşımak istediğiniz SD taşıma butonuda kapalıdır bunu açmak lazım önce.
    konuyla ilgili çözüme bu adresden ulaştım. Uyguladım artık sorunsuz çalışıyor. Default indirme alanıda SD oldu artık.

rootlu olmayan telefonlar için linkteki paylaşım işe yarıyor
    (eğer telefon rootluysa hafızayı daha fazla artıracak yöntemler var tabi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.