Şimdi Ara

Galaxy Alpha (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Daha ucuza z3c alsanız çok daha memnun kalırsınız.

+1 bencede z3compact varken alpha yanlis dh incelemesindede anlattilar bunu ama zevk senin karar senin hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 7 Kasım 2014; 18:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

+1 bencede z3compact varken alpha yanlis dh incelemesindede anlattilar bunu ama zevk senin karar senin hayirli olsun.

Tamami ile tercih meselesi sonynin yazilimsal olarak katetmesi gereken yol oldugunu dusunuyorum ve goruyorum forumlarda bunu bizzat okuyoruz donanim guclu olabilir ama her guncellemede ciddi performans dusukleri ve hatalar bunu belirtiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

quote:

quote:

Tamami ile tercih meselesi sonynin yazilimsal olarak katetmesi gereken yol oldugunu dusunuyorum ve goruyorum forumlarda bunu bizzat okuyoruz donanim guclu olabilir ama her guncellemede ciddi performans dusukleri ve hatalar bunu belirtiyor

Peki kardesim samsungun yazilim kismini 2~3 aya kadar iyice ogreneceksin zaten touchwizh ile o zaman tekrar bir kitas yaparsin,bakalim sonymi samsungmu yazilim tarafından sikintili.

• Alpha nın donanım olarak z3c dan geri kalan birseyi de yok hocam.Aynı güçte ler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki kardesim samsungun yazilim kismini 2~3 aya kadar iyice ogreneceksin zaten touchwizh ile o zaman tekrar bir kitas yaparsin,bakalim sonymi samsungmu yazilim tarafından sikintili.

En son z1 kullandim ve z2 de saglam kurcaladim bir kere benim icin ekran ve kasa kabaligi buyuk hic bir sekilde ergonomik degil her zaman savunurum en ideal ekran boyutu 4,7 dir,sony kendi icinde iyi olma cabalarini surdursun bir sey diyemem ama su gecirme olaylarinin handikapli tarafina deginmek bir yana dursun kullanici dostu oldugu bir tarafa dursun yaygin kitle ve ikinci el piyasasi bir kenara dursun rom,rot islerine girenler icin zayif yanlari olsun bunlari sorgulamak lazim,ben fan boy degilim su ana kadar kullanmadigim su quadro f1453 modeli kaldi,cok sukur tecrube ve bilgim var,ben bunlari varyasyon ile degil bilgim dahilinde soyluyorum ve yine soyleyecegim

• Telefon tamamen istek ve ihtiyac icin alinir,ben donanimi yuksek diye z3 alamam belki uygun olabilir fiyati ama benim icin fiyattan ziyade isteklerimi karsiliyor mu bunu sorgularim

• alphanın donanımı z3c'den sadece bir tık geride. ama bataryası büyük problem. diğer taraftan z3c gibi kaba bir kasaya sahip değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

alphanın donanımı z3c'den sadece bir tık geride. ama bataryası büyük problem. diğer taraftan z3c gibi kaba bir kasaya sahip değil.

Bende oyle dusunuyorum tek problemim pil olabilir ama su an icin yeni cihaz daha goremedim pilin performansini

• Hocam telefonunuz geldiyse pil için görüşleriniz nedir. bende almayı düşünüyorum ama pil benim için sıkıntı yaratır mı diye çekincem var. muhtemel 8 çekirdek ve 20 nm ile bir ayar yapılmıştır ama kullanıcı görüşleri daha önemli
  • quote:

quote:

alphanın donanımı z3c'den sadece bir tık geride. ama bataryası büyük problem. diğer taraftan z3c gibi kaba bir kasaya sahip değil.

Bende oyle dusunuyorum tek problemim pil olabilir ama su an icin yeni cihaz daha goremedim pilin performansini

Telefonunu güle güle kullan kim ne derse desin tipi şahane ben de düşünüyor ve sıcak bir fırsat kolluyorum ama batarya nasıl gidiyor günde 3 4 saat 3g ile internete giren birine şarj sence ne kadar dayanır oyun filan oynamıyorum sadece internet
  • Samsung çöp, o fiyata Z3 Compact daha mantıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

quote:

quote:

Telefonunu güle güle kullan kim ne derse desin tipi şahane ben de düşünüyor ve sıcak bir fırsat kolluyorum ama batarya nasıl gidiyor günde 3 4 saat 3g ile internete giren birine şarj sence ne kadar dayanır oyun filan oynamıyorum sadece internet

3g ile o kadar saat girsen ancak sana 3 yada 4 saat kullanma imkani verir bu cihazin en buyuk handikapi sadece pil eger yanimda harici batarya tasimak istiyorsan cok guclu ve klas bir cihaz alacagini garanti edebilirim sayet androidde bu,ama tabi 2000 gibi nakitin varsa iphone 6 alip daha uzun sure kullanmaktan memnun kalirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.