Şimdi Ara

Galaxy Alpha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Galaxy Alpha almayı düşünüyorum. Tasarımı çok hoşuma gitti. Kullanan var mı aranızda ? Tavsiye eder mi ?

• Bataryası düşük o yüzden daha güçlü Bataryası olan telefonları tercih etmeni isterim. Zira Alpha nın iki katı Bataryası olan NOTE 3 bile bir gün kullanım sağlamıyorken bu cihaza o kadar para vermek mantıksızlık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

Bataryası düşük o yüzden daha güçlü Bataryası olan telefonları tercih etmeni isterim. Zira Alpha nın iki katı Bataryası olan NOTE 3 bile bir gün kullanım sağlamıyorken bu cihaza o kadar para vermek mantıksızlık olur.

öncelikle teşekkürler cevap için. note 3 çok büyük daha cepte taşınabilir bir şey istiyorum. taşınabilir şarj cihazım var şarj sıkıntı değil.
  • o zaman alpha yı tercih edebilirsin
  • Bende dün saturnde inceledim kasa tasarım boyut olarak malzeme kalitesi olarak hoşuma gitti baya ama şu touchwiz arayüzü hala bariz şekilde kasıyor cihazda. Menüde gezerken home tuşuyla ana ekrana döndüğünde saat widgetı ayrı geliyor uygulama simgeleri ayrı ayrı geliyor ekrana tabii nova apex louncher gibi alternatiflerle bunlar çözülebilir tasarım odaklı yaklaşıyosanız cihaza.

• Tasarim olarak guzel saglamlik hissi veriyor ama arka kapak elimde kayiyodu.
    S4 den sonra elime aldigimda cok kucuk geldi.
    Touchwiz arada sapitabiliyo ama o kadar kasan vs bir arayuz degil o telefon deneme cihazi oldugundan oyledir.

• 5 gündür kullanıyorum kötü denilebilecek bir özelliğiyle karşılaşmadım. Kesinlikle takılma, donma vs. olmuyor yağ gibi akıyor telefon, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc one m7'de alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok teşekkür ederim.yarın alacağım. Allah utandırmasın.
  • venerdi V kullanıcısına yanıt
    O segmentteki z3 compact daha mantıklı bir seçim olacaktır
  • Arkadaslar telefon samsung icin bir basyapittir bunu soyleyebilirim cihazi yeni aldim bu gece sarja koyup yarin testime basliyorum tek problemim pil,eger soylenen dogru ise bu islemci ve 20 nm ile yapilan guc tasarrufu dogru ise yogun kullanimda 1.5 cikariyormus bu bana yeter bakalim insaallah denildigi gibidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuza z3c alsanız çok daha memnun kalırsınız.

• Z3 ten iyi bir tercih olmuş. Samsung türkiye teknik servisi sony nin teknik servisi olan teleservice den daha hızlı ve yaygın. En azından parça için aylarca beklemez. Cihazı kullanır ve teknik serviste iğrenç ilkel işçilik ile beklemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Daha ucuza z3c alsanız çok daha memnun kalırsınız.

Z1 satip aldim bana estetik ve kullanis lazimdi bunuda su an alphada gordum sony bana agir ve hantal bir cihaz geliyor tamam donanim guclu olabilir ama oyun ve yuklu isler icin gerek duymadigimdan tercihimi bu yana kullandim

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

quote:

Z1 satip aldim bana estetik ve kullanis lazimdi bunuda su an alphada gordum sony bana agir ve hantal bir cihaz geliyor tamam donanim guclu olabilir ama oyun ve yuklu isler icin gerek duymadigimdan tercihimi bu yana kullandim

Ayrica pil harici kullanim gerektiren tum agir isleri alpha rahatlikla yapabiliyor amiral gemi kadar saglamdir,ve tabiki guncelleme olarak samsungun bu yondeki saglamliginida bilmek gerekir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Z3 ten iyi bir tercih olmuş. Samsung türkiye teknik servisi sony nin teknik servisi olan teleservice den daha hızlı ve yaygın. En azından parça için aylarca beklemez. Cihazı kullanır ve teknik serviste iğrenç ilkel işçilik ile beklemezsiniz

Sony teknik servisi ile bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben bahsetiğiniz sıkıntıyı ve servis işkencesini samsung da yaşadım. Boş bir zamanınızda avcılar servisine uğrayın, street fighter ı canlı yaşamış olursunuz

Şakamı maruz görün ama malesef öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

Bataryası düşük o yüzden daha güçlü Bataryası olan telefonları tercih etmeni isterim. Zira Alpha nın iki katı Bataryası olan NOTE 3 bile bir gün kullanım sağlamıyorken bu cihaza o kadar para vermek mantıksızlık olur.

Bu tamamen goreceli bir durum bu sebeple herkes kend kararlarini verir,ben aldim memnunum ve karizma esterik ve guclu donanim istiyoraniz onerebilirim

• quote:

quote:

Anladım hocam almışsınız güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

Anladım hocam almışsınız güle güle kullanın.

Allah razi olsun hocam tavsiye ederim memnun kalirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: venerdi

hocam çok teşekkür ederim.yarın alacağım. Allah utandırmasın.

Hayirli olsun kardesim kesinlikle pisman olmayacaksin belki pil biraz tereddutte birakir ama cihaz alip kullaninca o estetigin ve gucun farkina varinca pili unutacaksin :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.