Şimdi Ara

Galaxy J7 Dokunmatik Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce Galaxy J7 2015 modelli telefonumun ekranı kırılmıştı bir telefoncuda ekran değişimi yaptırdım. Birkaç gün önce de telefonun ekranı üst taraftan kalkmaya başladı. Kasaya yapışkanlığı azalmıştı yani. Ben de kenarlarından bantladım öyle kullandım bir süre. Dün de dokunmatik özelliği bozuldu. Ekranın köşesine bastırınca dokunmatik çalışıyor ama bastırmazsam çalışmıyor. Sizce neden olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Galaxy J7 Dokunmatik Ekran Sorunu

Galaxy J7 akıllı telefon kullanıcıları, dokunmatik ekran sorunları yaşadıklarını bildirebilirler. Bu sorunlar, ekrana dokunulduğunda hiçbir tepki vermemesi, yanlış kayıt alması veya kaydırma ve yakınlaştırma gibi jestleri gerçekleştirememesi şeklinde kendini gösterebilir.

J7 Pro ekran sorunu, Galaxy J7 Pro modelinde yaygın bir sorundur. Bu sorun genellikle ekranın düşürülmesi veya başka bir şekilde hasar görmesi sonucu oluşur.

Galaxy J7 dokunmatik ekran sorunlarının aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenleri olabilir:

• Ekran hasarı
    • Yazılım hataları
    • Kalibrasyon sorunları
    • Donanım sorunları

Çoğu durumda, Galaxy J7 dokunmatik ekran sorunları aşağıdaki adımlarla giderilebilir:

• Telefonunuzu yeniden başlatın.
    • Ekran koruyucu gevşemişse çıkarın.
    • Ekranı yumuşak, nemli bir bezle temizleyin.
    • Ekranı kalibre edin.
    • En son yazılım güncellemelerini yükleyin.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, donanım sorunları olup olmadığını kontrol etmek için telefonunuzu bir yetkili servis merkezine götürmeniz gerekebilir.

Galaxy J7 dokunmatik ekran sorununu çözmek için aşağıdaki ek ipuçlarını dikkate alabilirsiniz:

• Telefonunuzu aşırı sıcaklıklara maruz bırakmaktan kaçının.
    • Telefonunuzu tozlu veya nemli ortamlarda kullanmaktan kaçının.
    • Telefonunuzu düşürmeyin veya başka şekilde hasara uğratmayın.

Eğer yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra halen Galaxy J7 dokunmatik ekran sorunları yaşıyorsanız, daha fazla yardım için bir yetkili servis merkezine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fikri olan yok mu acaba?
  • Discriminate kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzdaki sıkıntıyı cözebildinizmi? Aynı problem bende de var telefonum j7 pro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vortexx81

Telefonunuzdaki sıkıntıyı cözebildinizmi? Aynı problem bende de var telefonum j7 pro

Telefonun ekranının anakarta bağlanan kablosunda arıza varmış. Şans eseri bulduğumuz bir yerde arızayı uygun bir fiyatta tamir ettirdik. Ama neredeyse bütün telefon tamircileri komple ekran değişimi öneriyor. Sizde de aynı arıza varsa ekran değişimi isteyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.