Şimdi Ara

Galaxy J7 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
27.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. İyi forumlar öncelikle. Benim sorunum telefonumun ses yükseltme olayını çözememiş olmam. İnternette *#0206*8378# gibi olan tüm kodları denedim ama her hangi bir pencere açılmadı. Başka bir çözüm önerisi olan var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• can0650 C kullanıcısına yanıt
    O tür kodlarla ses yükseltme E-250 zamanlarındaydı.

Şimdiki cihazlarda ses yükseltme yapabilmek için root yapıp mixer_paths.xml dosyasıyla oynamak gerekiyor (bu dosya da her telefonda yok malesef). Tabi root yaptığınızda garanti dışına çıkıyor ve güncelleme alamıyorsunuz.
  • Rootsuz başka bi yolu yok mudur peki?

• Konu güncel

• Benimde bu telefonda nefret ettiğim bir durum,nokia expres music telefonum orta ses seviyesinde evin heryerinde gümbür gümbür duyuluyordu bunu son sesteyken dışarıda cebimde bile duyamıyorum almadan önce incelerken sese dikkat etmemeşim yoksa kesinlikle almızdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: can0650

Rootsuz başka bi yolu yok mudur peki?

Yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

Benimde bu telefonda nefret ettiğim bir durum,nokia expres music telefonum orta ses seviyesinde evin heryerinde gümbür gümbür duyuluyordu bunu son sesteyken dışarıda cebimde bile duyamıyorum almadan önce incelerken sese dikkat etmemeşim yoksa kesinlikle almızdım

Allahtan titreşimi iyi. Yoksa cidden sesi duyulmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 Odaklanma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

Benimde bu telefonda nefret ettiğim bir durum,nokia expres music telefonum orta ses seviyesinde evin heryerinde gümbür gümbür duyuluyordu bunu son sesteyken dışarıda cebimde bile duyamıyorum almadan önce incelerken sese dikkat etmemeşim yoksa kesinlikle almızdım

evet ben de, nokia expres music telefonunun uzun süre kullandım .müzık ve zil ses yüksekliği oldukça yüksek ve kalıteli idi,maalasef j7 bu konuda çok yetersız.samsung üretici firma bu hususu nasıl ggözden kaçırır hayret edilecek bir durum.
  • Çözüm bulan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.