Şimdi Ara

Galaxy NEXUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy Nexus Mediamarkt'da 1000tl idi. Tavsiyeleriniz nedir ? Bir süre kullandım 4.1.1 yüklüydü inanılmaz akıcı çalışıyordu. Peki internet ve pyun performansı nasıldır? Lütfen kullananlar cevaplasın...

• Bende Nexus alacağım haftaya. Gayet iyi düşünmeden al derim. Ancak Media Markt lardaki stoklar tükenmiş durumda bulunduğum şehirdeki iki şubede de yok ve o dediğin indirim şuan uygulanmıyor değil mi ?

Edit: Düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JINTON -- 11 Ocak 2013; 19:22:48 >
  • Ben kaldığım yere yakın olan mediamarkt'a gittim orda vardı stoklarda. Evet direkt olarak standlardaki fiyat 999Tl olarak yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61efe61

Ben kaldığım yere yakın olan mediamarkt'a gittim orda vardı stoklarda. Evet direkt olarak standlardaki fiyat 999Tl olarak yazıyordu.

Çok iyiymiş o zaman hocam. Ben de ancak vatandan alabileceğim galiba dist. garantili olması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JINTON

quote:

Ben kaldığım yere yakın olan mediamarkt'a gittim orda vardı stoklarda. Evet direkt olarak standlardaki fiyat 999Tl olarak yazıyordu.

Çok iyiymiş o zaman hocam. Ben de ancak vatandan alabileceğim galiba dist. garantili olması için.

Bu mediamarkt'tan alınca garanti işi ne oluyor biliyor musun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JINTON

quote:

Bu mediamarkt'tan alınca garanti işi ne oluyor biliyor musun?

Dist. garantilidir hocam.
  • Galaxy Nexus'un artılarını ve eksilerini iletecek başka arkadaş yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben s3 almıştım media markt tan.garanti disb. garantisi diye geçiyor fakat telpa ile anlaşmışlar sanırım.2 yıl boyunca telpa ilgileniyor aynı telpa garantili gibi.
  • Tamam garanti işi iyiymiş demek media markt'ın, ikinize de teşekkürler...
    Bir de şu nexus kullanıcıları anlatsa bana şu telefonu
  • Gecen hafta 1199 du ondan onceki hafta 999 sakami bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • 10 numara. akıcılıgı,kalitesi yazılımları super.
  • Nexus kullanıcıları klubunu ziyaret edin.

Dh'de 2 tane inceleme videosu var.

gayet iyi cihazdır. bende şuan almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.