Şimdi Ara

galaxy nexus , galaxy s2 , galaxy note , galaxy s2 hercules hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu 4 telefondan birini almak istiyorum ve kararımı hala veremedim. açıkçası nexus düşünüyordum ama harici hafıza olmayışı beni düşündürdü yoksa cihaz fevkalade. bi kaç haftadır araştırıyorum bu 4 ünü galaxy s2 hercules ağır basıyo özellik bakımından. bundan önceki telefonum xperia x 10 du memnundum yarı yolda bırakmadı beni. ama artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum

şimdi ben sizlere telefonda ne gibi şeyler yaptığımı söyliyeyim sizde ona göre yardımcı olursunuz .

film , oyun , internet , fotğraf çekimi , video çekimi , genelde aşırı film izlerim ve oyun oynarım fotoğrafta baya çekerim tabi videoda.

bu ihtiyaçlarımı gidericek ve pişman olmayacağım güzel bi telefon arıyodum bunlar gözüme çarptı. baya bi araştırma içindeyim bildiğiniz gibi değil.

sizce hangisini almalıyım ? neden almalıyım ? cevaplarınızı bekliyorum herkese saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big G -- 8 Mart 2012; 23:08:15 >

• bende bu telefonlardan birini düşünüyorum nexusu kamerasından note'u da boyutundan eledim şuanki kararım s2 yakın zamanda alıcam ama s2 hercules ne oluyor ondan haberim yok
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big G -- 9 Mart 2012; 19:17:15 >
  • nexus ya da s2 al diğerlerini ele.
  • galaxy nexus al
  • Saydıklarını genel olarak S2 karşılar.
    Hercules'ü duymadım, bir bakıyım.
  • Nexus seni üzmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galaxy s 3 ü beklemek mantıklımı şurda bişey kalmadı piyasaya çıkmasına. şuan için s2 ve nexus çok kafamı karıştırıyor. nexususun m. sd kart yuvası olmayışı. ilerde sorun çıkarabilir gibime geliyo. malüm videolar oyunlar fotolar çok yer kaplıyor. galaxy s2 için ics 4.0 da şuan için rootlanabiliyor. şuan için s2 ağır basıyor
  • up
  • Bekleyemem derseniz S2 alın; ama beklerseniz gelecek olan S3 veya diğer modellerden alırsınız.
  • arkadasım bende aynı derteyım bıdaha konu acmak ıstemedım bende s3 ümü beklesem 4s mi alsam note mu olsam dıye kararsızım note buyuk ama alırsın dıyolar ama iso oyun canavarı dıyolar bende film ve oyuna yuklenen bı ınsanı yardımları beklıyorum bu konunun altına yazma sebebım hem arkadasa yardımcı olur bende yararlanırım diye
  • arkadaşlar şuan galaxy s2 ye yoğunlaşmış durumdayım. bu aradada diğermarkalardan s2 ye rakip bi tel öneriyormusunuz. yani alıp pişman olmiyacağım. yazılım desteği sıkıntısız olan tam bir s2 tadında bir cihaz varmı yani diğer markalardan tavsiye edebileceğiniz.
  • iphone 4s oyun telefonu 2 tane dez avantajı var bır flaş player yok 2 ekranı 3.5 inç
  • Beyler bu hercules için forumda bir sayfa yokmu?

Sorun ve çözümler için...
  • SGS2 bence.
    Nexus Prime'ın ekranı pentile,GPU'su SGX540.
  • peki s2 ve s2 hercules un farkı nedir?
  • herculesde 0.2'' daha büyük ekran 1.5 ghz çift çekirdek işlemci filan var. pili 1850mah . bi de emin değilim ama ekranı hd galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

herculesde 0.2'' daha büyük ekran 1.5 ghz çift çekirdek işlemci filan var. pili 1850mah . bi de emin değilim ama ekranı hd galiba.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.