Şimdi Ara

Galaxy nexus yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum kızacaksınız belki cevapları vardır ancak forum tam bir çöplük bir aradığınız şeyi bulmanız imkansız inanmayan online olduğum süreye baksın benim derdim galaxy nexus cihazıma 4.1 den başka güncelleme gelmemesi telefonumu güncelleyip yeni özelliklere kavuşmak istiyorum bunun yakjusu takjusu varmış ben aveadan aldım sistem bilgilerinde yakjujt yazıyo

• kardeşim bak burada ,http://forum.donanimhaber.com/m_60744861/tm.htm galaxy nexus kullanıcılar klubü var ilk sayfayı aç sıkılmadan bunalmadan baştan sona oku. Orada hem telefonunu güncellemeleri telefon üzerinden almak için gerekli olan yakju sürümüne nasıl geçireceğin, hem de daha sonra merak edersen root , custom rom yüklemek gibi işlemler için neler yapman gerektiğini ayrıntılarıyla anlatan yazılar göreceksin. Benim tavsiyem sayfanın biraz aşağısında 4.1.1 YAKJU STOK ROM'A GEÇMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DETAYLI ANLATIM denilerek yapılmış işlemleri gösteren bir anlatım var onları uygularsan kolayca ve işin mantığını öğrenerek telefonunu yakju ya çevirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkej -- 6 Kasım 2013; 14:04:56 >

• Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braethxx -- 7 Kasım 2013; 9:58:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.