Yakında fermi nin durumu anahaber bültenlerinde tartışılmaya başlanacak :D
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
Galaxy markasını kim getiriyor acaba???Alırdık
şu gpu inside yazısına gülüp duruyorum psikopata baglandım :D
Arkadaş ne Fermi'ymiş ya. Daha kartın resmini görünmesi bile yetiyo yazı yazdırmaya
Ulen bir türlü bıkmadılar maket göstermekten.
PCI-X girişinin üstündeki PCB akrilikten yapılmış şeffaf. Heralde Nvidia nın bahsettiği Fermi ile ilgili en büyük yenilik akrilikten yapılan şeffaf PCB ve PCB de iletken yolların olmaması. Evet bu kart teknolojide çığır açacak gibi.
Paris Hilton Edition
Bu arada lütfen biraz daha ciddi haberler, DH editorlerinin de kişisel bir haber filtresi olmalı.
Yazı stilini nereden hatırlıyorum diyordum...
arkadaşlar nvidia nın bu kartı çıkarması ati'nin 5000 serisinin fiyatlarını etkiler mi? etkilerse bize ne zaman yansır? çünkü benim şu sıralar gördüğüm ati 5000 serisiyle rakipsiz, herhangi bir rekabet ortamı yok gibi, nvidia uygun bir fiyata piyasaya girerse ati de mecburen fiyat düşürür fiyatlarını diye tahmin ediyorum. sizin bu konu hakkında herhangi bir öngörünüz var mı?
kutunun gölgesi tam komedi ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!
Yazı stilini nereden hatırlıyorum diyordum...
bende bunu koyuyodum önce bi bakayım dedim var mı başka koyan diye
quote:
hiç üşenmemiş yapmış adam
şaka bir yana fermi çıksın başarılı olsun ati cevap versin daha iyi kartlar daha ucuz ürnler çıksın falan filan.... rekabet iyidir.
Daha öncede söylediğim üzere EVGA veya BFG olarak kutu ve kart görmedikçe hiçbir kutuya ve karta inanmam.
fermi çıkmış aman tanrııııııım!!
quote:
Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H
kutunun gölgesi tam komedi ya...
Bu kadarda olmaz dedirtiyor insana
quote:
benzin 1 lira olacak fermiii 1 lira olacak
(seeçim propagandasını hatırlayanlar bilirler )
yav hangi kutunun gölgesi bakıp bakıp göremedim mal oldum
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
Orijinalden alıntı: fx57
Galaxy'nin Fermi banner'ı;
tek kelime ile coşuk
MTV de olan Pimp My Ride logolarına falan benzemiş,kartın üstünde pırlantalar falan.Hanım işi herhalde,artık altın günleri yerine fermiler konuşulur vay be karta bak cidden sadece oyuna değil birçok işe yarıyor.