Bildirim
Galaxy note 10.1 usb bellek bağlantısı için yarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ceko35
Arkadaşlar usb otg kablo ile usb belleği tablette göremiyorum.Usb bellek fat32 ama tablete bağladığımda hiçbirşey olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
OTG host controller indirip denermisin google playden -
denedim olmadı.host controller'ın info kısmıda; "S3C USB HOST driver not found" uyarısı var. -
quote:
denedim olmadı.host controller'ın info kısmıda; "S3C USB HOST driver not found" uyarısı var.
simdi sen uyumlu otg taktıgına eminmisin? ve o programı biryna bırak taktıgında ayarlar kısmında depolama gibi bir yer olur orda secebilirsin.. -
Depolama bölümünde de gözükmüyor.Otg kablosunda sorun var galiba.Orjinal kablomu kullanmak lazım? -
quote:
Depolama bölümünde de gözükmüyor.Otg kablosunda sorun var galiba.Orjinal kablomu kullanmak lazım?
orjinal ile alakası yok o kablo uyumlu degildir baska uyumlu kablo dene -
Tamam.Yardımın için teşekkürler OzMeN. -
quote:
Tamam.Yardımın için teşekkürler OzMeN.
ö.d herzaman yardım isteyebilirsin herhangi bir konuda kardeşim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X