Bildirim
Galaxy Note 4 hâlâ alınır mı 32-64 bit işlemci kafamı karıştırdı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Note 4 hayla guçlu bi telefon fakat s6 da alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S6 ile arasındaki fiyat farkı 100 lira ama babamları ikna etmem lazım
alınmaz artık eskidi o fiyata s6 alınır -
al kardesim al canavar gibi telefon
Yani telefon çıkalı yaklaşık 1,5 yıl oldu ama performansı iyiye benziyo s6 konusu kafamı karıştırdı açıkcası performans olarak daha iyi ve daha yeni olduğu için düşünülebilir
Alabilirsin güzel cihazdır chipset 64 bittde kitli, 32 bit çalışıyor isteseler bir güncellme ile açarlar,1900 çokmuş 1800'e distribütör garantili satılıyor -
Kardeşim şu an kafamı tek karıştıran konu cihaz eskidi gibi sanki sence hala alınır mı veya 1800 liraya daha iyi alternatifler var mı?
Ben olsam o paraya kesinlikle note 4 almam.s7 çıkacağı için s6 nın piyasası ölecek.Ben olsam 1170 liraya G3 alır geri parayıda bankaya atardım :) Şaka bi yana g3-g4 alınır o paralara. -
G3 almam da G4 düşünülür ama lgye pek güvenemiyorum
Ekrani buyuk olsun ve kalemi kullanacaksaniz note4, gorsellik diyosaniz s6. Fazla pahaliya gerek yok diyosaniz g3.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1800e samsung garantili s6 bulabilirmiyim veya g4
quote:
Orijinalden alıntı: LegendZed
1800e samsung garantili s6 bulabilirmiyim veya g4
G4 bulursun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternetifi g4,s6 da bulursun ama ithalatçı garantili,performans ve batarya anlamında note 4 daha iyi bir cihaz ama g4 daha fazla güncel kalır -
1600 e g4 bulabilirsin. -
s6 ve note 4 arasındaysan kesinlikle note 4 derim. pili süper hafıza desteği var. kalem avantajı da cabası. şuan vatanda 1799 a satılıyor. diğer birseçnek g4 olabilir. lakin ote 4 g4 den donanım olarak bir tık öndedir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X