Şimdi Ara

Galaxy note 4 samsung account hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonuma wipe yaptıktan sonra 'Bu cihaz anormal bir fabrika ayarından dolayı kilitlendi ' ile başlayan hatayı aldım. Samsung hesabımı gitmemi istiyor telefon yazıyorjm ancak açılmıyor bunun bir çözümü yokmudur? Telefon yurtdışı olduğundan burdaki servisler bakar mı yapamazsam lütfen yardım edin.

Telefonum 6.0.1 sürümünde acaba odin 4 parçalı romla 5.1.1e düşürsem düzelirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisi olan yok mu acaba
  • binan22 B kullanıcısına yanıt
    Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra cihazımı bul gibi özellikleden birini aktif etmişsiniz. Recovery'den değil de telefonun ayarlarından format atsaydınız bu sorunla karşılaşmayacaktınız.

Aşağıdaki videodaki yapılanları yapın, büyük bir ihtimalle sorunu çözeceksiniz;

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra cihazımı bul gibi özellikleden birini aktif etmişsiniz. Recovery'den değil de telefonun ayarlarından format atsaydınız bu sorunla karşılaşmayacaktınız.

Aşağıdaki videodaki yapılanları yapın, büyük bir ihtimalle sorunu çözeceksiniz;

onu hallettim sağolun fakat şimdi de sd karta şifre koymuştum sd karttaki fotoğrafları ve müzikleri görüyorum ama açamıyorum bunun çözümü varmı şifre filan istemiyor benden şifreyi biliyoum

• merhaba, işleme başarısız problemini nasıl çözdünüz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.