|
Bildirim
2 hafta gecikme haberinde Samsung'a yağdıran arkadaşları buraya alalım.
|
o arkadaşlara güncelleme verip değiştirdiği sadece sürüm adı olan şirket müstehak ios 7'den beri aynı arayüz diyim siz anlayın:D
|
Çünkü arayüz bakımından major bir sorunu yok, samsung telefonlar ana ekranda kasıyordu ara ara bu güncelleme iyi oldu.
|
Symbian.
![]() |
Guncelleme sonrasi yapman gerekenler :
Eski surumden Andorid ve arayuzdne kalma ayarlar hatta uygulamalari Samsung Smartswitch vs ile kattiyen geri yukleme yapmayin ozellikle ayarlarin yedegini yapmayin. Varsa eski yedekler silin. Elbette kamera kayitlari fotograflar ekran goruntuleri ve muzik dosyalari ile belgeler ( word excel pdf vs ... ) elle yedeginizi yapin . Guncelleme sonrasi fabrika ayarlarina donulmeli dahili hafizasi da silinmeli ve geri yukleme de yapilmamali. Anca elle yuklenmis girilmis geri yuklenmis ayarlar uygulamalar ve diger medya dosyalari vs sonrasi Samsung ve Google yedeklemeleriyle devam edin derim . Arayuz begenmeyen Tema magazasi var isteyen istedigini indirir. Navigasyonlar eskisi gibi de kullanilabilir ayarlarindan. Animasyon azalt secenegi de gelmistir ... O ayari da gectim gelismis ayarlari aktiflenirse oradan animasyonlarin 3 turlusu var hepsini de sifirlamak mumkundur ki ben hep oyle yapiyorum. Gereksiz efektler kiyaslamalarda gorsel akicilikta yaniltici olmaktadir ... Ram ve pil tuketimi en basta dedigim gibi major Android surumu gecisi ve major arayuz guncellemesinin eskilerden kalma ayarlar ve uygulamalar vs ile alakalidir ve cozumu de fabrika ayarlarina yuklemek ve yedekleme de anca manuel yuklenmis ve ayarlanmis halde yeni sifirdan yedekleme yapilmasi AKILLICA olacaktir. Bu tur sorunlar her Android beklenir. Bu onerim diger model hatta markalar icin de uyarlanabilir . |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|