Şimdi Ara

GALAXY NOTE DOKUNMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung galaxy note kullanıyorum, ekranın dokunmatiği biraz geç algılıyor bu neden olabilir bir çözümü var mı ve kalibrasyon nasıl yapılıyor bilne var mı?

• Üzerinde koruma filmi var ise ondan oluyor olabilir. Kaliteli değil muhtemelen bende de benzer bir sorun var. Telefoncunun verdiği film.
  • Peki değiştirsek düzelirmi siz değiştirdiniz mi, önerebileceğiniz bir marka var mı?
  • bende bir kaç yerde incelerken farketmiştim bir yerde ics yüklü ve dediğin gibi yavaş algılıyordu. başka bir tekno markette de gingerbread yüklüydü ve takılma olmadan çalışıyordu. acaba güncellerken mi bir hata oldu yada donanımsal mı doğrusu bende merak ediyorum.

az önce forumda bir arkadaşın mesajını okudum güncelleme ile ilgili problemlerin olduğunu samsung mühendislerinin de problemleri gidereceklerini açıkladıklarını belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsss -- 19 Haziran 2012; 1:51:35 >
  • güncellemeden sonra algılamada bir gecikme benim note da da oldu. İnşallah bu sorunu çabuk düzeltirler.
  • Sanırım benimki güncelleme ile alakalı değil Android 2.3.6 çünkü cihazım, peki bunlarda bunun bir ayarı yok mu ya da kalibrasyon yapılamıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.