Şimdi Ara

Galaxy Note Edge ülkemizde satışa çıkıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Türkiye'de 10 tane satsın adam değilim lea.

Samsung zaten cihazları Türkiyeye satıyor. Üzerine kar koyup tekrar satılıyor cihazlar.

Bilmem anlatabildim mi

Zaten anca Türkiye gibi geri kalmış ülkelere satar.

Konumuz bu degil. Ayrica gayet basarili bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Eskisini birkaç paket lastiği ile bağlayıp kullanıyordum navigasyon olarak. :)

• Lan ben Yazılımcı adamım. Görsel tasarımda yapıyorum. Dünyada en çok PC ve Tel kullanan insanlardan biriyim. 24 saatin 20 saatini Elektronik ile geçiriyorum. Dışarıya gezmeye dahi gitmiyorum.

Arkadaş bu telefonu ben bile alsam hangi özelliğini kullanıcam ya?
    2 tarafını yuvarlattılar diye ne lan bu 3 aylık maaş?

Arkadaşlar Bu cihaz ferrari gibi - bugatti veyron gibi bazı insanların almak isteyeceği cihazlar. Ve bu kişiler zaten telefonu Resim çekmek + telefon görüşmesi için kullanıyolar.

Hal böyle olunca hiç kimsenin kullanmadığı bu özelliklere sahip olan bu telefonu üreten zihniyetin, bu telefona para verip alan gösteriş meraklısı zihniyetin gelmişine geçmişine selam yollamaktan başka çaremiz yok.

Bu cihazı iphone 6 ile kıyaslayan arkadaşlar.
    Bu cihaz android işletim sistemine sahip olması sebebiyle bu kıyaslamayı yapamazlar.
    İphone 6 cidden güzel ama o parayı hak etmeyen bir cihaz olmasına rağmen 3-4 yıl sonra dahi çok fazla bir değer kaybetmeden satılabilir.
    Bu telefon ise 3-4 yıl sonra at çöpe gitsin.

Param var Allah'a şükür. Ama elimde discovery 1 telefonum kendi yazdığım ROM ile SÜPER sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ara sıra sistem takılmalar android işletim sisteminden kaynaklı olsada kendi yazdığım rom oldukça akıcı.

Peki benim neye ihtiyacım var? (Daha kaliteli ses çıkışı + daha iyi batarya + Daha iyi kamera)
    İhtiyaçlarım çokmu önemli? Hayır değil... Peki neden gidip yeni cihaz alim?
    Hepinizden daha iyi takip ediyorum piyasayı. Şuan çinde adam 150 dolara muhteşem, şaheser denebilecek düzeyde cihazlar satıyolar. Peki hangisi bizde var? Gelse bile fiyatı EN AZ 1500 lira olur.

Eşşek olana semer vuran çok olur. Az kendinize gelin... Sokarım bitmek bilmeyen telefon merakınıza.. Kodumun aletinde Angry birds oynayacaksınız diye şekil yapmayın şurda birbirinize.

Hiç bir telefon, Hiç bir marka sizin burda kırdığınız insanlardan daha önemli değil. Bırakın şu marka sevdasını.
    En iyisi her zaman EN UCUZA EN İYİ ÜRÜNÜ SATANDIR...

• Arkadaşlar eğer cihaz sınırlı sayıda gelmez ve sürekli satışa devam ederse 6 ay içinde 1500-1750yi görür

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Gider motor alırım daha iyi.

Bunu yazmak icin gelmistim. 2900 tk ye sifir motor aldik.20 tl benzinle 200 km geziyor.daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Lan ben Yazılımcı adamım. Görsel tasarımda yapıyorum. Dünyada en çok PC ve Tel kullanan insanlardan biriyim. 24 saatin 20 saatini Elektronik ile geçiriyorum. Dışarıya gezmeye dahi gitmiyorum.

Arkadaş bu telefonu ben bile alsam hangi özelliğini kullanıcam ya?
    2 tarafını yuvarlattılar diye ne lan bu 3 aylık maaş?

Arkadaşlar Bu cihaz ferrari gibi - bugatti veyron gibi bazı insanların almak isteyeceği cihazlar. Ve bu kişiler zaten telefonu Resim çekmek + telefon görüşmesi için kullanıyolar.

Hal böyle olunca hiç kimsenin kullanmadığı bu özelliklere sahip olan bu telefonu üreten zihniyetin, bu telefona para verip alan gösteriş meraklısı zihniyetin gelmişine geçmişine selam yollamaktan başka çaremiz yok.

Bu cihazı iphone 6 ile kıyaslayan arkadaşlar.
    Bu cihaz android işletim sistemine sahip olması sebebiyle bu kıyaslamayı yapamazlar.
    İphone 6 cidden güzel ama o parayı hak etmeyen bir cihaz olmasına rağmen 3-4 yıl sonra dahi çok fazla bir değer kaybetmeden satılabilir.
    Bu telefon ise 3-4 yıl sonra at çöpe gitsin.

Param var Allah'a şükür. Ama elimde discovery 1 telefonum kendi yazdığım ROM ile SÜPER sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ara sıra sistem takılmalar android işletim sisteminden kaynaklı olsada kendi yazdığım rom oldukça akıcı.

Peki benim neye ihtiyacım var? (Daha kaliteli ses çıkışı + daha iyi batarya + Daha iyi kamera)
    İhtiyaçlarım çokmu önemli? Hayır değil... Peki neden gidip yeni cihaz alim?
    Hepinizden daha iyi takip ediyorum piyasayı. Şuan çinde adam 150 dolara muhteşem, şaheser denebilecek düzeyde cihazlar satıyolar. Peki hangisi bizde var? Gelse bile fiyatı EN AZ 1500 lira olur.

Eşşek olana semer vuran çok olur. Az kendinize gelin... Sokarım bitmek bilmeyen telefon merakınıza.. Kodumun aletinde Angry birds oynayacaksınız diye şekil yapmayın şurda birbirinize.

Hiç bir telefon, Hiç bir marka sizin burda kırdığınız insanlardan daha önemli değil. Bırakın şu marka sevdasını.
    En iyisi her zaman EN UCUZA EN İYİ ÜRÜNÜ SATANDIR...

Güzel yazmışsın eline sağlık kardeşim fakat bu ios hiç mi sorun yapmaz ? Madem anlıyorsun soruyorum iosta hiç takılma uygulamadan atma wifi hatası hiç mi olmaz ? Birbirimzi yemeyelim eskiden olsa tamam derdim ama aç gözünü artık android iostandan daha stabil..

• neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sorun yapmaz demedim ki. Yapar oda sorun yapar ama tek çaresi tek firması tek üreteni var tartışmaya açık bir konu değil.
    Örnek macbook'lar bazı wifi ları görmüyor dediğin gibi.. Ama bu kodumun şirketi alanında TEKEL. Bu sığırlarda android'i adam gibi geliştirseler VEYA adam gibi bir politika izleseler hiç bi sıkıntı olmaz...
    Benim söylediğim sadece her zaman F/P kazanır. Ama ios istiyosan F/P yok sadece tek seçenek...
  • iPhone 6 Plus 2.650 lira.En azından bunun kenarı kıvrık ekranı var ki çok orjinal.

Apple fanıyım.Note 3 almayı düşünüyorum.

Alır mıyım? Almam.Ama yenilikçi bir telefon tebrik ediyorum.
  • quote:

Hocam ben sorun yapmaz demedim ki. Yapar oda sorun yapar ama tek çaresi tek firması tek üreteni var tartışmaya açık bir konu değil.
    Örnek macbook'lar bazı wifi ları görmüyor dediğin gibi.. Ama bu kodumun şirketi alanında TEKEL. Bu sığırlarda android'i adam gibi geliştirseler VEYA adam gibi bir politika izleseler hiç bi sıkıntı olmaz...
    Benim söylediğim sadece her zaman F/P kazanır. Ama ios istiyosan F/P yok sadece tek seçenek...

İphone 6 ile neden kıyaslanamaz diyorsun ? İkiside telefon değil mi ? İos ile android arasında dağlar kadar fark varda biz mi bilmiyoruz ? Apple çalışanı felan olduğunu düşünecem neredeyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Yazılımsal olarak baktığın zaman da birisi Avrupanın karanlık çağlarına, diğeri de Yunanlıların en huzurlu dönemlerine benzemese iyi olacaktı

Karanlik cagda ozgur olmak mi , huzurlu donemde hapiste olmak mi ??

İyice fanlaştın, şu tartışma daha saçma yerlere gitmeden bir ayar vereyim.

Özelleştirme ve kişiselleştirmeye önem veren Android, uygulamalara ve sorunsuzluğa önem veren de iOS cihaz alsın. İşte bu olay böyle özetlenir, böyle özetlenmeli.

• Bataryası note4e göre düşük kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

İphone 6 ile neden kıyaslanamaz diyorsun ? İkiside telefon değil mi ? İos ile android arasında dağlar kadar fark varda biz mi bilmiyoruz ? Apple çalışanı felan olduğunu düşünecem neredeyse..

Profilinden öğrenci olduğunu görüyorum. Muhtemelen cihazlara sadece TELEFON gözüyle bakıyosun.
    Hayır güzel kardeşim ikiside telefon değil..
    Ben mesela fl studio yerine logic kullanmak istiyorum ama mac kurmakta istemiyorum. Ama bu beni mecburiyette bırakıyor ya mac kurarsın yada kullanmazsın. Şimdi bunu telefona getirdiğimizde şunu görüyoruz. Sana apple mı lazım yoksa android mi?
    Bana android lazım ama iphone çok iyi diye bir muhabbet yok. Apple lazımsa gider kısıtlı seçeneklerden alırsın.
    Android lazımsa eğer oturursun karşılaştırma yapar F/P hangisi ise onu alırsın.

Sen kendi isteklerini karşılaştırmak ile telefon karşılaştırmasını karıştırıyorsun.
    Telefon alırken 2 karşılaştırma yapılır:
    1-Bana işletim sistemlerinden hangisi lazım?
    2-Hangi telefon daha F/P?

• tasarım facisı.. nokiada zamanında böyle çok antin kuntin tasarımlar denemişti ama hepsi çöp oldu..

• Ufak bir inceleme yaptım.
    İzleyip fikirlerinizi belirtin lütfen arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 18 Aralık 2014; 23:27:46 >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    neyin kafasını yaşıyorsun sen

1 - senin profilde bi şey yazdığı yok, sende işsizsin heralde (şaka bi yana Allah kimseyi işsiz bırakmasın inşallah)
    2 - hangi bölüm vs bildiğin yok
    3 - telefon alırken pardon işletim sistemi seçerken senin gibi düşünen kaç kişi var ?
  • çok fazla hata veriyormuş ABD de alıp kullanan benim gibi meraklı arkadaşlarım var aldıklarına çok pişmanlar ekran kitleniyor aynı zamanda kendi kendine hareket ediyormuş kılıf olayı ise facia ile sonuçlanmış bu benim görüşüm bir deneme sürümü gibi bir şey sınırlı sayıda ürerilecek zaten ben Türkiye ye gelmesini bile beklemiyordum hadi hayırlısı

• Android telefona 1500+ lira vermek zaten aptallık, bunlar bir de gelmiş 2800 lira para istiyor

• Milyarlarca TL para verdikten sonra kullanicilarin kendi telefonlarina bakip hicbir ozellige sahip olmadıklarını gordukten sonra, teknolojiye liderlik yapan samsung gibi bir firmaya böyle atarlanip duruyor sevgili forum uyeleri. Gülüp geciyoruz :)

• Bunun fiyatının bir kac seneki degeri ne olcak acaba merak ediyorum. Sadece kavıslı ekrana sahip olması ile bu kadar fiyatının yuksek olması cok fazla.

Exynoss işlemci olarakda gelmiyor Snapdragon tercih edilmiş tabiki bu Samsung'un tercihi çok fazla birşey beklememek lazım.

• Tamamıyla israf bir telefona bu parayı ödemek. 1000 liralık bir telefonun yapamadığı neleri yapabiliyor acaba çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.