Galaxy note umu bilgisayara bağladığımda tanımıyor ve unknown device problemi alıyorum. bu problemi aşıp telefonumu bilgisayarıma tanıtmama yardımcı olursanız sevinirim.
Yaptıklarım :
Farklı 3 bilgisayarda 3 farklı kablo ile denendi sonuç negatif wifi üzerinden telefonu güncelledim android 2 den android 4 e çıktı versiyon sonuç negatif hard reset yaptım sonuç negatif rom yükleme ekranında yani downloading ekranında bağladım sonuç yine negatif
yapmaya çalışıp yapamadıklarım: bunların dışında araştırmalarımda *#7284# kodunu girip pda mode u on yapmak diye bir şeyler gördüm ama telefonumda bu kodu girerek herhangi bir menüye ulaşamadım. aynı zamanda kies airle yada airdroid ile wifi üzerindende pc ile iletişim kuramıyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: selimkar444
Galaxy note umu bilgisayara bağladığımda tanımıyor ve unknown device problemi alıyorum. bu problemi aşıp telefonumu bilgisayarıma tanıtmama yardımcı olursanız sevinirim.
Yaptıklarım : ahab Farklı 3 bilgisayarda 3 farklı kablo ile denendi sonuç negatif wifi üzerinden telefonu güncelledim android 2 den android 4 e çıktı versiyon sonuç negatif hard reset yaptım sonuç negatif rom yükleme ekranında yani downloading ekranında bağladım sonuç yine negatif
yapmaya çalışıp yapamadıklarım: bunların dışında araştırmalarımda *#7284# kodunu girip pda mode u on yapmak diye bir şeyler gördüm ama telefonumda bu kodu girerek herhangi bir menüye ulaşamadım. aynı zamanda kies airle yada airdroid ile wifi üzerindende pc ile iletişim kuramıyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.
İlk önce cihazın sürücülerini manuel olarak kaldırıp, bilgisayarı yeniden başlatın ve kiesi tekrar kurun. Daha önce benim de başıma gelmişti ve böyle halletmiştim .
3 ayrı bilgisayarda denedim birine daha önce hiç bağlanmamıştı. bu nedenle driverları temizleyip kiesi kurmamın işe yarayacağını sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme