Şimdi Ara

[b]GALAXY NOTE N 7000 DATA DOSYALARI HK.[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm iyi günler dilerim öncelikle bu formu açamadan önce bir iki arkadaşa mail olarak attım geriye dönüş olmadığı için bu konuyu açtım. Benim sorunum telefonum galaxy note n7000 n7000xxxlrı 4.0.4 ICS orjinal rom yüklü ve sizden istediğim bana sizin bilgilerinize ve tecrübelerinize dayanarak 4.2 ye geçeyim mi yada benim custom rom istememin tek sebebi uygulamaların data dosyalarını direk hafıza kartına kurmak istemem 64gb hafıza kartı aldım directory bind ile yapmak yerine direk kendisinin kurmasını istiyorum bunun için bana hangi custom romu önerirsiniz hiç bir şekilde custom rom kurulu değildir telefonumda şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için, iyi günler dilerim.

• Jb'ye geçmeni tavsiye ederim. Diğer yazdıklarından ben bişey anlamadım
  • 17 kişi bakmış bir cevap yazan olmamış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Jb'ye geçmeni tavsiye ederim. Diğer yazdıklarından ben bişey anlamadım

teşekkür ederim sizden baska cevap yazan olmadı ve diğer anlatmak istediğim oyunların data dosyalarını wifi ile çektiğimde direk telefonun sd kart kısman atıyor bnde bunu direk extarnal sd kısmına yani hafıza kartına atmasını istiyorum çünkü diğer türlü telefonda kasılma oluyor bunun olmaması için 64gb hafıza kartı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_1537

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Jb'ye geçmeni tavsiye ederim. Diğer yazdıklarından ben bişey anlamadım

teşekkür ederim sizden baska cevap yazan olmadı ve diğer anlatmak istediğim oyunların data dosyalarını wifi ile çektiğimde direk telefonun sd kart kısman atıyor bnde bunu direk extarnal sd kısmına yani hafıza kartına atmasını istiyorum çünkü diğer türlü telefonda kasılma oluyor bunun olmaması için 64gb hafıza kartı aldım.

Şimdi anladım hocam ama o konuda bi bilgim yok maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.