Şimdi Ara

Galaxy S 2 Kamera Toz Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce satın aldığım orjınal garantili GS2 cihazımda kameranın önüne toz kaçmış,servise götürdüm böyle dediler, söküp tozu alcaklarmış, yani böyle bir olay fabrikasyon hatasımıdır ? daha önce toz yoktu, nasıl içeri girebilmişki, içeri girebilmesi hata mıdır, hakkımı nasıl savunabilirm ?

• kameranın daha doğrusu lens'in üzeri kapalı değil mi? yanlış bilmiyorsam eski kapaklı telefonlar gibi arka kapağı çıkarttığınızda kameranın üstündeki cam da çıkmıyor. kapak çıksa da kamera kapalı kalıyor. toz nereden giriyor o halde? bence sakın içini açtırma telefonun. neden içi açılmış bir telefon kullanasın ki. satmaya kalksan fazlasıyla zarar edersin. içini açtırma değişim talep et bence. ama önce bir araştır böyle bir sıkıntıyı yaşayan başka biri var mı diye.
  • cevabın için çok teşekkür ederim,benımde kafamda soru işaretleri oluşturan kısım bu, o toz nerden giriyr, açıkcası içinin açılıp alınması saçma.
  • Hocam merhaba. Aynı sorun bende de oluştu. Kameranın önü toz doldu. Sen nasıl hallettin sorunu? Değiştirebildin mi?
  • Benimde Telefonun kamerası tozlanmış çok saçma bence kameraya nereden ve nasıl toz girebilir ki ben servise kameranın camını çıkarttırıp temizleticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalQ -- 13 Şubat 2013; 22:52:12 >
  • Herhalde benimkinde de toz var.Bulanik cekmeye basladi.Toz olup olmadigini nasil anlariz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaji yazdigim tarihtn sonra teli srrvise goturdum temizlettim .ama simdi tekrar girdi toz. Konuyu aradtirip tuketici hakem heyetine basvurcam. 1600tl verdik bu telefna zamaninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.