Şimdi Ara

Galaxy S 3 Tuş ve başka sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın araştırdım biraz internetten ve Samsung Galaxy S'teki bu 3 tuş sorununu öğrendim; ama anlamadığım bir nokta oldu: Bilgiler hep eski olduğu için emin olmak istedim aslında.
    1. Üç tuş sorununu çözmek için hala Odin'li yöntemler gerekli mi? Kies üzerinden samsung'un kendi update'ini yapınca düzelmiyor mu?
    2. Eğer gerekiyorsa odin ile yapılan işlem başarılı olsa bile cihaz garanti dışı mı kalıyor?
    3. Kies üzerinden türkiye'ye 2.3 güncellemesi geldi mi?
    4. Turkcell Rom'da simlock var mı?
    Daha almadım, ama almayı düşünüyorum telefonu. Biraz da acele etmek lazım, vatan'da indirim var. Bunları öğrenelim ki başımıza iş açmasın.

Daha önce cevaplandı mı bunlar bilmiyorum; ama bulamadım affedersiniz inş. :)

• ben de merak ediyorum bunları
    bide telefon biraz eski mi kaldı yani yeni çıkanlara göre geride kalan önemli özellikleri var mı sorunları var mı
    bilgilendirirseniz iyi olur :)
  • meraklısı birden fazla bu konunun; ama işte cevap yok... Biraz da gecikti zaten
  • 1.Ben şahsen bu sorunu ODIN ile gayet başarılı bir şekilde çözdüm.Fakat biraz dikkat etmek gerekiyor
    2.Bildiğim kadarıyla garanti dışı kalması gibi bir durum yok.Öyle ki teoride zaten tüm Galaxy S'lerde 3 tuş çalışmaktadır.Bu yüzden siz 3 tuşu çalıştırdınız diye saçma bir yaptırım olacağını sanmıyorum
    3.Ben güncelleme için KİES'e bakmam fakat forumlardan öğrendiğim kadarıyla gelmiş olması lazım
    4.Turkcell Romlu bir cihazım yok fakat Turkcell cihazlarda SimLock olduğunu sanmam.Çünkü 2.elde Turkcell'li cihaz satanlardan hiçbirinde ekstradan SimLocklu gibisinden bir bilgiye rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

1.Ben şahsen bu sorunu ODIN ile gayet başarılı bir şekilde çözdüm.Fakat biraz dikkat etmek gerekiyor
    2.Bildiğim kadarıyla garanti dışı kalması gibi bir durum yok.Öyle ki teoride zaten tüm Galaxy S'lerde 3 tuş çalışmaktadır.Bu yüzden siz 3 tuşu çalıştırdınız diye saçma bir yaptırım olacağını sanmıyorum
    3.Ben güncelleme için KİES'e bakmam fakat forumlardan öğrendiğim kadarıyla gelmiş olması lazım
    4.Turkcell Romlu bir cihazım yok fakat Turkcell cihazlarda SimLock olduğunu sanmam.Çünkü 2.elde Turkcell'li cihaz satanlardan hiçbirinde ekstradan SimLocklu gibisinden bir bilgiye rastlamadım.

çok teşekkür ederim, kaç gündür açıktı konu, en sonunda birisi bazı sorularımı cevapladı. :) Yardımılarınız için teşekkürler...
    ODIN dışında çözümü yok diyorsunuz yani, ve de servis çözmez di mi?

• ODIN dışında da olması lazım ama ben zamanında ODIN'i uygun görmüşüm herhaldeSevis muhakkak çözecektir tabi.Eğer uygun bir fiyattan yaparlarsa servise yaptırmak daha mantıklı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.