Şimdi Ara

GALAXY S III USB BAĞLANTI HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar GALAXY S III Cihazımın Çok Yavaşladığını Fark Ettim Ve Format Atma Kararı Aldım Tabiki 5-6 Ay Kullandığım Telefonun Belleğinde Resimlerim -Müziklerim - Videolarım - Uygulamalarım Var! Ve Bu Dosyalarımı Yedeklemek İçin Bugün Bir İnternet Kafeye Gittim. Telefonumun Ayarlar => Geliştirici Bölümünde Bulunan USB Hatalarını Ayıkla Seçeneğini Açtım Ve USB Kablosu Yardımı İle Telefonumu Bilgisayara Bağladım! Telefonum Şarj Olmaya Başladı Ama Bildirim Çubuğumda USB Bağlandı Yazması Gerekiyordu Ama Yazmadı Ve Ne Telefonum Bilgisayarı Ne de Bilgisayar Telefonumu Görmedi!

Sorunumun Nedeni Ne Olabilir? Ve Nasıl Çözebilirim?

Bilen Varsa Lüfen Yazsın!

Şimdiden Herkese Teşekkur Ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Davut420042 D kullanıcısına yanıt
    Sorun kablodan olabilir, telefondaki sokette arıza olabilir, internet kafedeki bilgisayarda problem olabilir, USB Hata Ayıklaması yüzünden de olabilir...

USB Hata Ayıklaması'nı niye açtınız?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    İki Tane İnternet Kafeye Gittim Ama Aynı Arkadaş Önerdi USB Hatalarını Ayıkla Modunu Aç Diye ama fark Etmiyo Kapalıda denedim USB Girişim Bozuk Olsa Şarj Olmaz Diye Düşünüyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Davut420042

İki Tane İnternet Kafeye Gittim Ama Aynı Arkadaş Önerdi USB Hatalarını Ayıkla Modunu Aç Diye ama fark Etmiyo Kapalıda denedim USB Girişim Bozuk Olsa Şarj Olmaz Diye Düşünüyorum!

Yanlış düşünüyorsunuz, USB girişlerinde devre kartına birkaç yolla bağlanır. Bu yollardan bazıları güç, bazıları ise veri geçişi içindir. Veri geçişi olanlar arızalanmış olabilir.

Dediğim gibi başka bir kablo ile denedinizmi?
    Hayır Farklı Bir Kablo İle Denemedim ! Peki Kablomun Orginal Olmaması'da Bu Sorunu Yaşatır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Davut420042

Hayır Farklı Bir Kablo İle Denemedim ! Peki Kablomun Orginal Olmaması'da Bu Sorunu Yaşatır mı?

Tabi, dediğim gibi başka bir kablo ile deneyin.

Çok Saol Kardeş Hemen Yeni Ve Orginal Kablo Alıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB 3.0 hızında Type C kablo önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.