Şimdi Ara

Galaxy S10 ve S10 Plus > SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S10 Plus: Siyah, 128GB. Samsung faturalı. 8 ay daha garantili. Kutusu ve tüm aksesuarları eksiksiz. Full kaplamalı. Nokta hatasız. Beraberinde orijinal siyah kılıfıyla. SATILDI TL

Galaxy S10: Siyah, 128GB. Vatan Bilgisayar faturalı. 14 ay daha garantili. Kutusu ve tüm aksesuarları eksiksiz. Full kaplamalı. Nokta hatasız. Beraberinde orijinal siyah kılıfıyla. SATILDI

Fiyatlar pazarlıksızdır. Telefonumdan erişebilirsiniz.

Erdem: 05355549859

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 25 Eylül 2020; 23:13:6 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYSERS0ZE -- 15 Ağustos 2020; 9:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorsan sus da adam sansınlar. Ne diye burada bıdı bıdı geveliyorsun? Her mesajda senin gibi boş adamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYSERS0ZE -- 15 Ağustos 2020; 9:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bu forumun bir raconu vardı. İkinci el ürünler sıfırından pahalı ya da sıfırına çok yakın fiyatta olmadığı sürece senin gibi zıpçıktıların bu tür yorumlar yapması yasaktı. Eğer bunu tekrarlarlarsa da yasak yerlerdi. Ama zamanla, sosyal ağların yayılmasıyla birlikte herşey gibi buranın da b.ku çıktı. Artık ağzı olanın konuştuğu saçma sapan bir devirdeyiz maalesef. Muhtemelen senin hayatında görmediğin bir meblağda satış yapıyorum ben bu forumda 15 yıldan beri. Ama senin gibiler geliyor akıllarınca baltalamaya çalışıyor. İnan bu çok ayıp birşey. Sıfırı 6000den satılan bir ürüne 5250 değer biçilmesi gayet normaldir zira. Ama sizin gibi insanların derdi bu değil zaten. Bak sana ağabey tavsiyesi, Allah herkesin rızkını verir, burada insanların ilanlarına çamur atmakla aldığın beddualara değmez. Yol yakınken kendine onurlu bir meslek bul ve bu tip boş işlerden vazgeç.

• erdemms E kullanıcısına yanıt
    Son derece haklisin hocam.. satıcı fiyati belirler ve ilanini paylaşır.. ben bakarım..işime geliyorsa iletisime geçerim. sorulami sorup pazarligimi yapar alimi yaparim.. fiyat yuksek ise gider baska ilan ararim.. bu tarz yorumlar kimseye fayda saglamiyor aksine sinir bozuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KAYSERS0ZE

Bu mesaj silindi.
    Yahu sende hiç utanma arlanma yok mu? Böylesi mesajlardan sonra nasıl hala 'hayırlı' kelimesini ağzına alabiliyorsun? Satmamı dolaylı yoldan engellemek için durduk yere mesaj yaz ardından da 'hayırlı satışlar' şeklinde iğrenç seviyede ikiyüzlü bir gibi temennide bulun.

Bak efendi; sana senin ve senin türündeki kimseler için ne düşündüğümü açık açık yazayım:

Sizler hayatınızı başkalarının mutsuzluğu üzerine kurmuş insanlarsınız. Başkalarının satış yapamaması sizi mutlu eder. Ölü fiyata kapatabildiğiniz ürünler seni mutlu eder. Çünkü sizin gibilerin olayı budur. Sizler iki kuruş daha az ödemek için çek, kupon, bonus bin türlü takla atarsınız. Kışın ortasında, ucuza dondurma bulup, yiyip yiyemeyeceğinize bakmadan, başkalarına da kalsın demeden kasa kasa alırsınız. Yanlış fiyatlandırılmış ürünlere çöküp, firma göndermeyince utanmadan buralarda ağlar, sızlanırsınız. Maddi durumunuz yerinde ise stokçuluk, karaborsacılık dahil bin türlü dalavere çevirirsiniz. Sonra da işte gelip buralarda adalet(!) namına fiyat uzmanlığına soyunursunuz. Sizin gibi o kadar kişi tanıdım ki yirmi küsur yıllık ticaret hayatımda. Bari ikiyüzlü olmayın. İnsanı insanlığından daha fazla soğutmayın.

Benim sadece şu forumda kullanmadığım için ya da ihtiyacı olduğunu bildiğim için hayrına verdiğim onlarca ürün var. Bak bir iki tane demiyorum onlarca ürün var. Ki bunların içerisinde yüzlerce liralık ekran kartları, ses kartları, hoparlörler vs. mevcut. Bazıları referanslarımda da var, okusan görürdün. Ama dedim ya, sizin gibiler karşısının başarısızlığı ile mutlu olduğunuz için tanımadan, dinlemeden ahkam kesmeyi bilirsiniz sadece. Benim şu foruma koyduğum ilanlar bile sadece sıfırdan farksız olanlar. En ufak hatası olan telefonu bile koymam asla buraya. Çünkü burası ile gönül bağım var. İstiyorum ki, en güzel ürünleri buradakiler alsın. Yoksa burada yaptığım satıştan gelen karla aylık tek bir dükkanın elektriği dahi çıkmaz. Toplam portofüyümün %5'i bile değil.

Bak ilanımın altında telefon numaram var. Yerim belli, dükkanlarım belli. İsmim soyadım her şeyim açık. Senin gibi takma isim ile de yazmıyorum. Bir derdin varsa ulaşmak iki saniyeni alır sadece. O sebeple insanlara daha fazla rahatsızlık vermeden mesajlarını sonlandır. Bir daha da benim ilanlarımın altına iyi/kötü hiçbir şey yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 15 Ağustos 2020; 3:54:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.