Şimdi Ara

Galaxy S2 Brick oldu ANKARADAN yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar oyun oynarken s2 brick oldu. Garantiye verdim uğraşamamışlar sanırsam, cihaza sıvı teması teşhisi koyup 750tL ücret talep ediyorlar. bende bu gün telefonu alıp ankarada bunu yapabilicek bir usta arıyorum.

bildiğiniz güvendiğiniz ustalar warsa ankarada (kızılay olursa iyi olur) buraya yazarmısınz?

• Dostum oyun oynarken brick oldu ne demek ya :) sen bir durumu anlat bakalım cihaz tepki veriyor mu vermiyor mu nedir tam durum.
  • benım cıhazda senın durumda ustelık jtag'a da cevap vermıyor. Ankarada uzman bı usta bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Dostum oyun oynarken brick oldu ne demek ya :) sen bir durumu anlat bakalım cihaz tepki veriyor mu vermiyor mu nedir tam durum.

normalde hep 500mhz de çalıştırırım teli ama oyun oynarken 1ghz e çıakrdım yarım saat oynadım ve tel dondu. bili çıkardım taktım uyanmadı. CWM mode açılmadı Download mode açılmadı. hiç bi türlü açılmadı :)
  • UP !!!
  • açılışa geçmiyorsa komple gitmiş olabilir ama açılışta samsung yazıp geçmiyor yine download veya recoverye almıyordsa bişeyler yapılabilir. usb jig ile arkadaşın makineyi kurtarmıştım ama seninkine jtag gerekebilir onuda ancak telefoncu yapar balıkçıoğlunda veya mithatpaşada yapan yerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

açılışa geçmiyorsa komple gitmiş olabilir ama açılışta samsung yazıp geçmiyor yine download veya recoverye almıyordsa bişeyler yapılabilir. usb jig ile arkadaşın makineyi kurtarmıştım ama seninkine jtag gerekebilir onuda ancak telefoncu yapar balıkçıoğlunda veya mithatpaşada yapan yerler var.

Dün verdim başka bi ustaya. bakalım noolacak. değişecek tek parça power entegresiymiş. ama bulunamadı bir türlü bu parça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.