Şimdi Ara

GALAXY S2 CİDDİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum şu an çok büyük bir problemim var. Telefonu sabah düşürdüm ve üç parçaya ayrıldı.Tekrar bataryayı yerine taktım ve açıldı.Fakat 1 kaç saat geçti ben dışarıda yürüyorken telefon birden bire dondu.Power tuşuna uzun süre bastım ve kapattım fakat tekrar açmak için uzun bastığımda telefon açılmadı galaxy s2 yazısında takıldı.Telefon cwm menüsüne girmiyor ben de volume down power home tuşuyla rom yüklemek için download moduna aldım.Yeni romu indirdim ve tekrar denediğimde ne cwm menüsü açılıyor ne de telefon açılıyor hala galaxy s2 yazısında takılıyor.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar speedmod kerneli denedim flashladım fakat o da işe yaramadı...

Telefonum galaxy s2 yine de belirteyim cidden yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 3 parçalı (Pit dosyası olan) bir Rom indirip yükle.Bataryan şarj oluyor mu bilmiyorum ama inşallah %50 civarı şarjında varır.Bunlar dışında yapabileceğin birşey yok.Çözüm olmazsa servisten başka çaren kalmıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

3 parçalı (Pit dosyası olan) bir Rom indirip yükle.Bataryan şarj oluyor mu bilmiyorum ama inşallah %50 civarı şarjında varır.Bunlar dışında yapabileceğin birşey yok.Çözüm olmazsa servisten başka çaren kalmıyor malesef.

Peki jig yoluyla sıfırlanır mı telefoncularda bilginiz var mı ? Çünkü telefon en son rootluydu da inşallah sen biliyorsundur çünkü kimseden yardım gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: salihcaan

quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

3 parçalı (Pit dosyası olan) bir Rom indirip yükle.Bataryan şarj oluyor mu bilmiyorum ama inşallah %50 civarı şarjında varır.Bunlar dışında yapabileceğin birşey yok.Çözüm olmazsa servisten başka çaren kalmıyor malesef.

Peki jig yoluyla sıfırlanır mı telefoncularda bilginiz var mı ? Çünkü telefon en son rootluydu da inşallah sen biliyorsundur çünkü kimseden yardım gelmiyor

Hocam donanımsal hiçbir sıkıntı yoksa jtag yoluyla cihaz her türlü kurtarılır.Ama imkanınız varsa evde mümkün olan her yolu deneyin derim.Telefoncu servis son işiniz olsun.S2 ana konusu en aktif konulardan birisi aslında orada nasıl yardım bulamadınız şaşırdım doğrusu

• Size çok teşekkür ederim öncelikle. En son olarak tekrar rom attım sarı ünlemin kalkması için. Daha sonra bugün telefoncuya 20 tl verip jigle sayacı sıfırlatıp hemen servise gidicem. Şikayete de bir şeyler uydurucam artık Olsun kabul etmezlerse giden bir telefon olsun cana bir şey olmadıkça

• kiesten guncelleme yaptiktan sonra boyle olfu dersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.