Şimdi Ara

Galaxy s2 telefonum denize düştü ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon denize düştü telefonu çıkardıktan sonra şarjını falan çıkardım iyice kuruladım sonra arabayla eve gelirken soğuk klimanın önünde tuttum eve gelir gelmez prinçin içine koyup 5 saat bekledim sonra telefonun çalışıp çalışmayacağını denedim bataryayı taktım açma tuşuna bastım arka kamera ışığı yandı sonra sönüp sönüp yandı sonra bidaha yanmadı telefonda açılmadı. Ne yapmam gerekiyor telefon garantili ama suyun garantisi yoktur sanırım.

Yardımlarınızı bekliyorum

• 5 saat az 2gün bekltiyolardı bildiğim kadarıyla geçmiş olsun gitti telefon.
  • 5 saat az, 1 gun tutmayi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir telefon sıvı temasından sonra açmaya çalışıpta açılmamışsa o telefondan hayır gelmez,geçmiş olsun,2 telefonumda sıvı temasından çöp oldu
  • üstüne bide deniz suyu yani tuzlu tuzlu açılması mucize olurdu, geçmiş olsun
  • geçmiş olsun bencede açılmaz o telefon telefonculara git sor ama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

5 saat az 2gün bekltiyolardı bildiğim kadarıyla geçmiş olsun gitti telefon.

doktor falan değilsindir inşallah grip olarak gelsek 1 ay ömrünüz kaldı dersin o nasıl bi yorumdur benim telefon olmadığı halde içim karardı

ben s2 mi sensation xe mi alsam diye kendimi parçalıom parayı ayarlamaya çalışıom ve forumda tüm yorumlara bakıp kafayı kırıyom millet telefonu denize düşürüyor, yine bu arkadaş iyi s3 bile düşüren var milyarlar veriyorsunuz bu telefonlara çok zengin değilseniz biraz dikkat edin derim, denize gidince evde varsa 3310 gibi o telefonları götürün yazık günah valla

soruna gelirsek tuzlu suya düşen telefonu tatlı suyla yıkaman lazımdı çünki tuzdan arınması lazım sonra en kısa sürede telefonun tüm parçaları ayrılmış halde pirinç kavonuzuna koyup telefonu pirince batırcan ama sonra kapağını kapatıp en az 3 gün bekleteceksin, sonra denedin yine telefon açılmaz yada sorunu olursa garantisi bile olmazsa servise götüreceksin diğer telefonculara sakın götürme öldürürler iyice

yukardaki karamsar arkadaşlarla hemfikir olmak istemezdim ama çok hatalı davranmışsın suya düştükten sonra inşallah düzelir ama durum ciddi

• Yıllaaar önce bir simens sx telefonum vardı. Denize düştü ve pert oldu tabi tatlı suya veya pirince koyup bekletme durumum olmadı telefonun ekranını telefoncuya sattım ve yeni bir telefon aldım. Ne günlerdi ya ta 6sene önceki olayı hatırladım. Sizin için üzüldüm belki de olur bekletin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.