Bildirim
Galaxy S2 Türkçe Karakter Karşıya Bozuk Gidiyor..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neyse ki problemimi kendim çözmek zorunda kaldım.. Belki aynı problemi yaşayan arkadaşlara faydası olur..
Çözüm:
Öncelikle Android yüklü telefonunuzda ilk olarak Türkçe dil seçeneğini etkinleştirin (Settings > Language and Keyboard). Kişisel tercihim Samsung klavyesinden yana, Swype klavyesi biraz karmaşık ve kullanışsız geldi. Daha sonra Mesajlaşma simgesine tıklayarak mesaj panelini açın ve Ayarlar‘a ulaşın. (Mesajlaşmaya girince menü tuşunun sol kısmındaki alana dokunun ve Ayarları seçin) Metin Mesajı (SMS) Ayarları başlığı altında yer alan Giriş Modu (Mesaj yazmak için SMS giriş modu) seçeneğine dokunarak “Çoklu dil” seçeneğini işaretleyin. Diğer seçenekleri de deneyebilirsiniz.. -
Benim işime yaradı hocam teşekkür ederim bilgi için. Uyguladım ve karakter sorunu ortadan kalktı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- yurda giriş kontrolü başarısız
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- gizli numaradan arama
- hızlı şarj zararlı mı
- samsung m35 fiyat
- s25 ne zaman çıkacak
- google mesajlar kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X