Bildirim
Galaxy s20 fe 256 gb 5999₺
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an farkettim aşağı inşnce başka modellerde de indirim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değişim kampanyasıyla birleşiyor mu?
-
Hopi %10 veriyordu yanılmıyorsam samsung sitesinden alisverise
S20 fe 256GB 6499 lira
500 geri ödeme 5999 %10 Hopi 5350 lira..
+buds kulaklık
+fit bileklik..
İyi gibi duruyor yalan yok.. -
Avantajix de %6 veriyormuş. Hopi ile birleşmez heralde. 6500 üzerinden veriyorsa 390₺ verir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-500 lira geri ödeme
-kulaklık ve bileklik hediye
-eski cihazla takas
Bunların hepsi ayrı kampanyalar sanırım, birleşen olur mu. Oluyorsa vereyim benim s10+ ı hemen :)
Birleşmiyor sanırım. Ama duyduğum kadarıyla destek ile iletişime geçince inisiyatif kullanıp buds+ verebiliyorlarmış.
İki dakika cihaza bakayım dedim, bir dünya sıkıntı mesajı gördüm almayı düşünen arkadaşlar dikkat etsin
Cihazi internet sitesinden alsak buds kulaklik ve bileklikte veriyorlarmi?
bence s20 fe yi inceleyip almakta fayda var çok mat geldi bana :(
-
Sadece almayın diyeceğim. Dokunmatik algılama sensörü çok kalitesiz, ghost touch problemi deli gibi cihazda. -
Ne yani kulaklık ve fit vermiyor mu , 500 TL indirim kampanyasından yaratlanınca. Saçmalık bu. Ürün yorumlarında şarj performansının çok kötü olduğu belirtilmiş, Iphone7 den geçmeyi düşünüyorum, üzmez yine ama kararsız kaldım.
6500 tl lik telefonda Snapdragon 865 yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Kasım 2020; 0:6:24 > -
hopi ile birleştiğini nasıl teyit edebiliriz.
-
Kurumsal fatura kestirenler iade kampanyasindan faydalanmiyor. Bilginiz olsun.
-
Dokunmatik ekran sorunu çözülebildi mi bu modelin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet çözüldü
-
Hocam Hopi uygulamasında %10 Hopi indiriminden yararlanacak telefonlar arasında s20 fe de var.. Sonuçta o bağlantı üzerinden Samsung sitesine gidip telefonu alıyor olmam Hopi'yi bağlar, s20 fe'nin yanında buds ve fit hediyesi ise Samsung'u bağlar.. Birleşmiyor olması çok saçma olur ama siz yine de Samsung ya da Hopi tarafından teyit edin isterseniz.. -
bununda çok reklamı olmaya başladı çok reklamı olan üründen korkuyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
6500 tl lik telefonda Snapdragon 865 yok |
samsungun TR de satılan hiçbir ürününde yok |
Benzer içerikler
- yalın fırsat 30 gb
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- vodafone hediye internet
- bimcell yeni hat 19 tl
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X