Şimdi Ara

Galaxy s20 fe 256 gb 5999₺ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
8.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung marka telefonlar arasında bu fiyat bandından alınabilecek en iyi telefon sizce hangisi? Bir yakınıma telefon bakıyorum, S10+ düşünüyoruz ama daha yeni bir şey olsun diyorum. Telefondaki önceliğimiz kameranın iyi olması. S20 F2E düşünüyordum ama hakkında olumsuz yorumlar görünce vazgeçtim. Mahcup olmamak için sorunsuz bir cihaz olması önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 6 Aralık 2020; 21:33:5 >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi10t pro
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi telefon bakiyorum. S10+ suan en iyi f/p cihazi.

• Şuan n11'de falan 5449 TL, klasik Samsung, 1 aya 5000e iner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5569 tl en düşük n11 de 128/6 gb,, sizin dediğiniz 256/8 mi link verebilir misiniz bluetooth kulaklık hediyesi varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklığı satsak 500e 5500tlye geliyor valla alınabilir gibi çok kararsızım kampanya son gün yarın sanırım bi karar vermeli

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

kulaklığı satsak 500e 5500tlye geliyor valla alınabilir gibi çok kararsızım kampanya son gün yarın sanırım bi karar vermeli

ztn 5400e filan cıkıyor akakceden baktım benimde tel ihtiyacım var fakat fiyatı cok hızlı dusuyo bunun

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

128 gb olandır o

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

128 gb olandır o

ona hiç bakmadım evt 128gbmış, 256 düşünmemiştim bile :D samsung store iade politikası nasıl ? ölü pixel vs konuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Aralık 2020; 0:55:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.