Şimdi Ara

Galaxy S22 serisi ve S23 FE için One UI 7 güncellemesi sunulmaya başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S22 serisi ve S23 FE için One UI 7 güncellemesi sunulmaya başlandı
    Uzun süren gecikmelerin ardından Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 dağıtımlarını hızlandırmaya başladı. Galaxy S24 ve S23 serisinden sonra, Galaxy S22 serisi ve S23 FE modeli de yeni yazılım sürümünü almaya başladı.

Galaxy S22 serisi ve S23 FE için One UI 7.0 hazır

Her zaman olduğu gibi dağıtımlar ilk olarak Güney Kore'de başladı. Yaklaşık 5 GB boyutunda olan güncellemeler önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. Güncelleme hazır olduğunda telefonunuza bildirim gelecektir. Ancak, Ayarlar > Yazılım güncellemesi menüsünden de manuel olarak güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Avrupa’da Galaxy S23 serisi için One UI 7 güncellemesi çıktı

Samsung'un son yıllardaki en büyük yazılımsal güncellemesi olan One UI 7.0 yeni kullanıcı arayüzü tasarımı, birçok yeni özellik ve daha akıcı animasyonlar getiriyor. Yeni kullanıcı arayüzü yeniden tasarlanmış simgeler, yenilenmiş bildirim paneli ve birçok başka değişiklik içeriyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-fe-one-ui-7-update-korea-released/
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-plus-ultra-one-ui-7-android-15-update-korea/

• JOVEN isimli troll'e yanıttır:

Android tarafında herhangi bir kaos yok.

OneUI 7 resmi olarak çıkalı 2 ay oldu. 2 ayda S24, S23 ve S22 serisine verdi. Şimdi FE serisi var.

Sadece S23 Ultra'nın güncelleme ortalaması 27 gündür. Daha bugünkü güncellemeyi yazmamışlar.

https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/025798230221/tur.html

• Güncelleme hususunda Android tarafı tambir kaos kimin ne nezaman ne yapacağı ve çıkartacağı bir belirsizlik hakim.

• 2023 şubat sonundan beri kullandığım s23 ultraya bugün yüklediğim one ui 7 ile resmen çağ atladı telefonum. Gerçekten gecikti ama muazzam iyi olmuş. Hele hele yapay zeka gelişmeleri inanılmaz şuan fotoğraf düzenlemede cisim kaldırmanın başarısı ve stabilliği beni inanılmaz etkiledi. Geçen hafta fotoğraf gönderip şu arkadaki arabayı kaldır diyen arkadaşın o dönem yaptığım fotoğrafla bugün yaptığımı kıyasladım arada dağlar kadar fark var. ona da attım hatta şoka girdi nasıl bu kadar iyi düzenler diye. Hızı da artmış artık öyle uzun uzun beklemiyor hızla hallediyor. Gerçekten bayıldım. Güncelleme işinde de eğer 1 hafta içinde tam açıkladığı takvimle tüm modelleri güncelleyebilirse samsung artık her açıdan rakipsiz olmuş olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • One UI 7 bu rezil S22'ye son bir umut veya can suyu olur mu acaba? Bataryayı da geçtim ısınma ve kamera/Google Maps kullanımında donma yavaşlamaya çözüm olsa yeterli.

• Bakalım s21 de hızlı bir şekilde alabilecek mi güncellemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yükledim bende S23'e.
    Telefon zaten akıyordu, simgeler geçişler animasyonlar vs efsane olmuş. Arayüz bambaşka, bildirim paneli vs.

Samsung hakkını vermiş gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOVEN isimli troll'e yanıttır:

Android tarafında herhangi bir kaos yok.

OneUI 7 resmi olarak çıkalı 2 ay oldu. 2 ayda S24, S23 ve S22 serisine verdi. Şimdi FE serisi var.

Sadece S23 Ultra'nın güncelleme ortalaması 27 gündür. Daha bugünkü güncellemeyi yazmamışlar.

https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/025798230221/tur.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hava durumu widget'ı pek olmamış. Saati sağ tarafa almışlar, hava durumu simgesi ise solda bir garip duruyor. 4x1 ekranda çok küçük, 4x2'de ise tam tersine fazla büyük görünüyor

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Siz onu ciddiye almayın o sıkıntılı fikirlerini buraya yazarak yorum yaptığını zannediyor işine gelmediği zaman da blokluyor cevap verilecek birisi değil.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Galaxy S22'nin sorunları büyük oranda işlemci kaynaklı, çok etkisi olacağını sanmıyorum.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Vay be ... Javen hakkında baya hem fikirlilik varmış. Ben de onlardan biriyim.

Samsung sorunları vardır geç kalma vs ama çıkardığında da düzgün şeylerden de bahsedilir.. Javen Samsung dahil Android dahil hatta başka konularda da dahil saçmalıyor ...

Toksik ötesi ...

Her türlü sırıtmaktadır.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Türkiye e sayılan Snapdragon 8 Gen 1 sorunlu bu ispatlanmıştır . Bu yüzden acele kısa sürede Plus modelini Samsung dökümü olmayanı olarak çıkartılmıştır...

Bazen yazılımda çok kusursuz olsa da donanım sorunlu ise o yazılım çöp algılanır ...

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Güncellemeye değer mi sence ?

• s23 e geldi s24 fe ye gelmedi,
    hala samsungu savunan varsa birşey söylemeyeyim artık...

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

S23 amiral gemisi normal...

• Yyooookkk Y kullanıcısına yanıt
    Tabiki değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşama doğru S23 telefonuma one ui7 (android 15) güncellemesi geldi. Dün akşamdan beri kullanıyorum, sonunda gelmesi mutlu etti :)

• Android 15 yeni gelmiş ne büyük yenilik samsung ulan ben nothing phone da 7 aydır kullanıyorum 15 sürümünü neymiş şöyle uçuyor şöyle kaçıyormuş yıllarca bende samsung kullandım sanki bilmiyoruz markayı o kadar da özellik gelsin millet neredeyse android 16 ya geçecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.