|
Bildirim
JOVEN isimli troll'e yanıttır: Android tarafında herhangi bir kaos yok. OneUI 7 resmi olarak çıkalı 2 ay oldu. 2 ayda S24, S23 ve S22 serisine verdi. Şimdi FE serisi var. Sadece S23 Ultra'nın güncelleme ortalaması 27 gündür. Daha bugünkü güncellemeyi yazmamışlar. https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/025798230221/tur.html |
Siz onu ciddiye almayın o sıkıntılı fikirlerini buraya yazarak yorum yaptığını zannediyor işine gelmediği zaman da blokluyor cevap verilecek birisi değil.
|
Galaxy S22'nin sorunları büyük oranda işlemci kaynaklı, çok etkisi olacağını sanmıyorum.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
One UI 7 bu rezil S22'ye son bir umut veya can suyu olur mu acaba? Bataryayı da geçtim ısınma ve kamera/Google Maps kullanımında donma yavaşlamaya çözüm olsa yeterli. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
JOVEN isimli troll'e yanıttır: Android tarafında herhangi bir kaos yok. OneUI 7 resmi olarak çıkalı 2 ay oldu. 2 ayda S24, S23 ve S22 serisine verdi. Şimdi FE serisi var. Sadece S23 Ultra'nın güncelleme ortalaması 27 gündür. Daha bugünkü güncellemeyi yazmamışlar. https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/025798230221/tur.html |
|
Vay be ... Javen hakkında baya hem fikirlilik varmış. Ben de onlardan biriyim. Samsung sorunları vardır geç kalma vs ama çıkardığında da düzgün şeylerden de bahsedilir.. Javen Samsung dahil Android dahil hatta başka konularda da dahil saçmalıyor ... Toksik ötesi ... Her türlü sırıtmaktadır. |
Türkiye e sayılan Snapdragon 8 Gen 1 sorunlu bu ispatlanmıştır . Bu yüzden acele kısa sürede Plus modelini Samsung dökümü olmayanı olarak çıkartılmıştır... Bazen yazılımda çok kusursuz olsa da donanım sorunlu ise o yazılım çöp algılanır ... |
Güncellemeye değer mi sence ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S23 amiral gemisi normal... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|