Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blade3444 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fan edition bir cihaz derken hocam ? Fiyat olarak Muadili olarak tavsiye ettiğiniz cihaz var mı fan edition olmayan

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bende öyle söyledim. Eğitim indirimi fiyatına gelir en fazla ama. Baska satıcıdan almaktansa site daha mantıklı geldi. Saat vs derken 5-6 bin farkla cihaz değiştirmiş oluyorum. 2. Cihaz zaten bu, 1. Cihaz olarak 16 pro kullanıyorum.
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Küçük olmasını dert etmezsen 30 civarına 256 gb s23ler var . Az daha koyayım şu olsun az daha koyayım bu olsun dersen bi bakmışsın s24 ultra bakıyorsun.
  • Evil Belief kullanıcısına yanıt

Özellik olarak geçilir, donanımda ciddi yükseltme olur. Ancak cihazınızdan memnunsanız gereği var mı tartışılır. Samsung dahilinde S24 daha mantıklı olur bütçe müsaitse. Büyük cihazlara alışık değilseniz S24 FE'yi canlı denemeden almayın derim.

Fan edition derken kısaca FE serisini kastettim. Samsung'un amiral gemisi segmenti cihazlarına göre daha kısıtlanmış özelliklerle piyasaya sürdüğü telefon modellerine verdiği ad aslında. Alternatif biraz da kişinin marka algısı ve aradığı özelliklere göre değişir. Genel olarak S23/S24, 13T Pro/14T, Honor 200 Pro, Nothing Phone 2 gibi cihazlar sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 6 Ekim 2024; 21:6:3 >
  • Bakalım
  • S24 FE alan yok mu hiç deneyimlerini paylaşacak
    Gün ışığı altında ekran parlaklığı filan yeterli mi acaba
    1900 nit diyor samsung mağazında inceledim ama
    İphone 7 plus ekranı 625 nit diyor ama daha parlak geldi bana ekran beyazlar filan daha güçlü
    Gsmarena nın incelemesi 2-3 güne çıkar orada batarya incelemesi ve ekran parlaklık testi neticesi kıyas açısından çok faydalı oluyor, bende onu bekliyorum.
  • Göz ucuyla baktım Samsung bayisinde. Takas desteği yok dediler. Çerçeveler kalın geldi gözüme. Bayideki satış fiyatı 33 binmiş.
    Merhaba

256lık aldım siyah renk online öğrenci indiriminden

Yeni kurdum ve kullanmaya başladım. Güneş altı kullanımı ancak yarın anlayabilirim. Şimdilik beğendim, hoparlörler baya iyiymiş onu farkettim.

Samsung tarafında bayağı bir model kullandım; en uzun note 8 ve s10e idiler.

Bunlarla kıyaslama kabul ederseniz merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt

128 gb lık düşünüyorum. Yeter mi kararsız kaldım.

Stok olarak telefonu ilk aldığınızda ıvır zıvır uygulamalarla ne kadar hafıza kullanıyordu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

128 gb lık düşünüyorum. Yeter mi kararsız kaldım.

Stok olarak telefonu ilk aldığınızda ıvır zıvır uygulamalarla ne kadar hafıza kullanıyordu telefon

Kesinlikle yetmez zamanla şişer uygulamalar ile birlikte 256 GB lık alın derim eğer bütçeniz zorlamıyor ise
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

O an kontrol etmemiştim ama ben çok uygulama kurmam, sosyal medya da kullanmıyorum oyunda oynamıyorum.

Çok fotoğraf çekmesem de cihazı min 4 5 sene kullanırım diye 256 aldım. Ki eğer apple dip hafızayı 128 yaptıysa o alınmayacak bir kapasitedir. Zamanında iPhone 6 çıktığında 4s in 8gb lık versiyonunu çıkarmışlardı. İnsanlar vatsap bile kuramıyordu.

Ben üç gündür samsung onlineden öğrenci indirimden başka bir ürün siparişi vermeye çalışıyorum ama sürekli hata veriyor. Samsung mh beni çıldırttı resmen sorunu çözemediler. Dört farklı tarayıcıdan üç farklı karttan iki farklı kullanıcıdan denedim hepsinde aynı sıkıntı. Siz ne zaman sipariş verdiniz kartla mı ödeme yaptınız havale mi yaptınız "masterpass ödemesi kullanılamıyor" gibi bir hatayla karşılaştınız mı?

• ErkanSA E kullanıcısına yanıt
    Evet masterpass ödemesi alınamıyor diye uyarı verdi. Ama çoktan cep numaram ile eşitlediğim için Samsung hesabı düzeltemedim.

Yazdım hemen Google a masterpass hesap sil diye.
    Hesabımı sildim 20 saniyede.
    Samsung sayfasını yeniledim.

Sonra kart bilgisi yazarak satın aldım. Problem olmadı.

Herhangi bir yerde kayıtlı masterpassim yok. Ama teyit etmek için şimdi tekrar kontrol ettim. Mevcutta kayıtlı kartım yok. Anlamadım. Yinede teşekkür ederim. Biraz daha kurcalayım belki başka birşey vardır

Estağfurullah, inşallah en kısa sürede çözersiniz.
    Geçen ben aldım eğitim mağazasından . Hatta almak isteyen olursa fazladan bir edu mailim daha var boş yere ekstra ödemeyin 256 gb 28 bin lira.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.