Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok doğru teknik özellikler olarak honor, fiyat olarak s24 fe daha mantıklı görünüyor. Muhtemelen saati alırsam satmam. M20 içinde kendim satmaya hiç uğraşmam olursa samsungdan takasa veririm. Alana kadar biraz daha vaktim var ikisinden birine karar vereceğim artık

• Honor 90 kullaniyor eşim, acikcasi iyi telefon ama yazilim yönünde samsung yazilima alistigimdan bir turlu sevemedim. Kamerasi idare ediyor ama insani yolda birakir. Daha cok s20fe telefonumla cekiyorum resimleri. Bu paraya s23 ultra alip server kayit mi yaptirsam dedigim oluyor.
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt

S24 fe s23 fe ye göre epey üstün bir cihaz. Saatle birlikte alıp saati satarsanız 6 bin TL farkla geçiş yapmış olursunuz diye düşünüyorum. Bence değer.

• mustaac M kullanıcısına yanıt

hocam görüntü olarak bile bana aynı cihaz geldi. sadece biraz daha büyük, siteden farklarına baktım ama pek gözle görülür bir fark göremedim. anlamadığım farklar nelerdir acaba, ciddi düşünüyorum şu an.

Hocam işlemci, batarya, boyut... İhtiyacınız veya isteğiniz varsa değiştirin. Yoksa kullanmaya devam edin. Siz bir soru sormuşsunuz ben de cevap vermişim. Pardon ama sizi ikna etmem mi gerekiyor? Lütfen uzatmayın, iyi günler dilerim.

hocam tepkiniz neden , bilmediğimden sordum zaten. arayışta olmasam bu konuda olmam zaten, aradaki fark makul geldi ama bana çok değişik gözükmedi. teknik özelliklere pek hakim değilim, bu sebeple yorumunuzu merak etmiştim.

• Bugün samsung mağazasında A55 ile karşılaştırdım kasa aynı ağırlık aynı fe daha ince ekran çerçevesine sahip ekranı daha canlı ve parlak kameralar daha önce kullandığım S24 baz model ile eş değer fiyat biraz daha makul seviyelere gelirse alınabilir.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Poco f6 yı biraz inceledim. Youtubeta camera test videosunda f6nın gece çekim modu olmadığını gördüm. Bu sebepten dolayı asla almayacağım bir model
  • cLk kullanıcısına yanıt

Gece çekim modu var. Kamerada s24 fe üstün.

• oguzhan kullanıcısına yanıt
    Soto-Tekyoutube
    Galaxy A55 vs Poco F6 Camera Test. One BIG DISAPPOINTMENT!! 🤦🏾
    https://www.youtube.com/watch?si=APppV1oDBvXJ1k3_&v=m76tg6rD40U&feature=youtu.be

9. dakikadan bakarsanız bazı durumlarda not avaible yazmış.

Honor 200 düz modelinden bahsediyorsanız onda Snapdragon 7 Gen 3 var. S24 FE ondan üstün. Pro modeliyse onda da Snapdragon 8s Gen 3 var ki Exynos 2400'den daha iyi bir işlemci değil. Snapdragon 8S Gen 3'te ne yaptılarsa hiç verimli bir işlemci olmamış. Pil tüketimi neden yüksek. Poco F6'da da Honor 200 Pro'da da pil boyutlarına göre kötü şarj ömürleri var. Öyle ki S24, 4000 mah batarya ve Exynos 2400 işlemciyle Honor 200 Pro'dan da Poco F6'dan da daha iyi pil ömrü sunuyor. Exynos 2400, performans olarak Snapdragon 8 Gen 2 ve Gen 3 arası bir işlemci. Snapdragon 8s Gen 3'ten üstün.

• Cihazı bugün Vatan da inceledim. S24 serisinden ziyade a55 serisine benziyor yapı olarak. Ama ekran parlaklığı kamerası vs beğendim. Mi 14t ve mi 14t pro ile karşılaştırdim kalite olarak mı 14t den çok daha kaliteli hissettiriyor. Mi 14t pro daha kaliteli ama fiyat olarak çok üzerinde s24 fe nin.

Mi 14t yanında hava temizleyici ile faizsiz 3 taksit 30000 liraya satılıyor. S24 fe 256 gb Samsung Shop eğitim indirimi ile 28000 liraya +2000 tl takas desteğiyle tek çekim satılıyor. Fiyatlar nerdeyse aynı, bir de honor 200 pro var kafamı karıştıran. O da 30000 lira ama kavisli ekran. Ne yapsam bilemedim. Kafalar çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 6 Ekim 2024; 14:34:32 >

Kavisli ekran daha sıkıntılı olabilir. Telefonu kullanması daha zor oluyor. Tutarken yanlışlıkla dokunmatik algılıyor. Kırılınca tamiri düz ekrandan daha pahalı. Görüntüyü eğip büküyor.

• Kavisli ekranli Honor 90 kullaniyoruz, acikcasi kalitesi iyi ama 200mp kamerasi s20fe den bazi senaryolarda daha kötü cekiyor. Zaten ois yok diye de biliyorum. Honor 200 u bu yuzden onermem. Eski xiaomi kullanicisi olarak da bir daha xiaomi ye donmem sanirim o yazilim yuzunden.
  • Eğitim mağazasından 31 bine s24fe 256gb açık mavi ve galaxy fe saat aldım. saati satarım. elimde de haziran ayında aldığım s23fe 256 gb beyaz cihaz duruyor hatasız. onu da iyi fiyattan satarım .

s24fe 128 gb ise 24650 fiyatı var eğitim mağazasında. zannediyorum ki yakında normal satış fiyatları da bu fiyatlara geriler.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Gerek yok. S24 FE ile arasında pek fark yok desek yeri. İşlemci daha güçlü ancak Samsung'un donanımsal kısıtlamaya gittiği net olarak görülüyor. Eğer daha iyi batarya, hızlı şarj, daha yüksek ram ve depolama aranıyorsa; Samsung dışı birçok alternatif cihaz var. Günlük kullanıcı için S23 FE'den S24 FE'ye geçmesini önermem

Fan edition bir cihaz için pahalı bir alışveriş olmuş. Biraz bekleseydiniz fiyatlar düşerdi zaten. Hayırlı olsun

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    S21 FE'den geçmeyi önerir misiniz?
  • Kullananlardan batarya ve ısınma yorumu bekliyorum anneme almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.