Aynen öyle. Android cihazda yansıtma yapamadıktan sonra nerede kaldı Snapdragon ? Nerede kaldı android özgürlüğü. Hele hele bellek temizleme olayı çok saçma. One ui yazılımında auto yapılıyor. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam teşekkür ederim -
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s24-fe/buy//
Samsung.com.tr de satışa açıldı.
2K ek takas desteği ve Galaxy SmartTag2 hediye açıklandı ek olarak Galaxy Watch FE, 7.999 TL yerine 2.999 tl ye veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 4 Ekim 2024; 13:20:43 > -
Keşke toplamda hediye vermek yerine 7.000 TL daha ucuza çıkarsalarmış. 25.999 TL'ye 256 GB hafızalı versiyon yok satardı. Bazı cihazları öyle bir fiyata çıkarırsın ki reklama gerek kalmaz. Kimisini de fahiş fiyattan çıkarıp; her yere reklamını vererek, onlarca youtuber ve influencerlarla anlaşarak satmaya çalışırsın. Yine de satılmaz. Bu da o mesele.
-
eğitim mağazasında da %30 indirim diyor ama yapmıyor indirimi. tag hediyesi de yok. eğitim mağazası düz mağazadan daha pahalı oluyor tag olmadığı için.
-
Normal şartlarda geçmeyi düşünüyordum ama gereğinden fazla bir fiyatta ve değişimde öldürerek çıktı. Biraz beklemek gerekicek..
-
Bu fiyatla hayatta s23fe den geçiş yapmam -
Samsung'dan almak sanırım bu durumda en uygun fiyata geliyor, öyle mi?
Sepette SmartTag2 çıkmıyor bu arada.
-
Evet bugün bende baktım ana sayfada %30 indirim demesine rağmen normal satış fiyatından çıkıyor. Ama dün mağazada telefon bile yoktu. Güncelleme olabilir. Takipteyim.
-
Bende de s23fe var diğer telefonum olarak , 25-26 civarı olsa alınır .
-
Eğitim indirimi programında telefon için %30 yazıyordu, %15 indirime ek 2000 tl takas veya watch fe indirimi olarak değiştirmişler. %15 + 2k ile 256 sı 26 k gibi bir rakama gelir. Öyle olursa çok makul ve alınası hale gelir. Yalnız sitede bir sorun var sanırım satın almaya çalıştığınızda normal satış fiyatından çıkıyor. MH ile görüştüm kayıt oluşturdu bakalım sonuç ne çıkacak. Cevap bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSA -- 4 Ekim 2024; 20:24:21 > -
Canlı destek şuanda eğitim indirimi olmadığını söyledi.
-
Valla ben yarım saate yakın görüştüm, ekran resimleri falan attım, ana sayfadaki %15 indirim takas vs. görüntüleri, sepete devam ettiğimde çıkan fiyatla ekran görüntüleri falan hepsini attım. Mh en son konuyla ilgili kayıt açıldığını ve bilgi verileceğini söyledi, ama doğru ama yalan onu bekleyip göreceğiz. ara ara kontrol ediyorum. bir gelişme olursa yazarım
-
aynen sabah öyleydi değişmiş ama hala indirim gözükmüyor. canlı sohbette liste fiyatı üzerinden indirim oluyor dedi ama listesi zaten aynı para. %15 olsa iyi fırsat gibi gözüküyor.
-
Yüzde 30 + 2k degisim, + hediyeler mis olurmuş
İşin espirisi tabi, s20fe 256 ex islemcili kullanicisiyim. Yuzde 30 uzerine degisim gelse dusunurdum suan hersey sorunsuz çıksa 8300 veriyor telefona. Eğitim için öğretmen olmak yeterli sanirim. -
-
128 GB alirken tekrar düşünün derim, bir yila dolar hafızası. Suan 256 da yer kalmadı bende. -
Elimdeki s23fe sıfır ayarında ,20 bine kendim satarım 256gb. 8k ödeyip s24fe geçmeye gerek var mı sizce . Ort 30 civarına telefon bakıyorum zaten , alternatif mi 14t ya da pro olanı bakıyordum. -
-
teknik özellikler olarak honor200 daha iyi gözüküyor. ort 30 bin bütçeye çok kararsız kalınıyor. ben takas icin fiyat alamadım site hata veriyor ama kendim satsam daha iyi satarım. galaxy saati de 3 bine alıp kendiniz sitede satsanız oradan da 2 bin civarı elde kalır. şu an s24fe daha uygun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X