< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
23 fe ile parmak izi farkı var mı okuma farkı kullanan varsa bilgilerini alabilir miyim hızlı mı yavaş mı s23 fe ye göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki biraz daha iyi gibi ama emin değilim test videoları gelirse oradan daha net bilgiye ulaşılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hayırlı olsun cihazınız. Rica etsem müsait bir zamanda pcmark battery test yapar mısınız?
-
Samsung eğitim indirimi kampanyasını kullanarak S24 FE 256 gb lık modelden aldım 28.000₺
10 yıldır kesintisiz iPhone kullanan biri olarak ilginç bir deneyim olacak.
Xiaomi honor oppo gibi markaların arayüzlerini kabaca inceledim içlerinde en başarılısı Samsung geldi.
-
Bende akıllı telefon kullanmaya başladım başlayalı iphone kullanıyorum, 23fe ile 2. Telefon android geçtim, apple bizi güzel öpüyormuş. İnsan alışıyor 1 haftaya, ben gayet memnunum s24fe aldım eğitim ile bugün geliyor.
burda poco x6 pro da pwm algılanmış 120 hz, ama 1920 pwm özelliklerinde var bu nasıl oluyor
-
Selamunaleyküm. 6 yıllık oneplus 6 cihazım pil konusunda sıkıntı çıkardığı için s24 fe düsünüyordüm. Vatan mağazasına gidip s24 ultra ,s24 plus, s24 fe , s23 ultra, xiqomi 14t ve 14t proyu inceledim.
S24 plus ve s24 fe'nin ekranı ayni geldi bana. S24 plus ile s24 ultra yanyana duruyordu. S24 plusin ekranı daha az parlak ve daha soluk geldi. Ayarlarından canlılığı falan kurcaladim ama s24 ultra kadar canlı hale getiremedim. Xiomi 14t nin ekranı daha canlı geldi ve ekranını ayarlamak icin daha fazla seçenek vardı. Tabi bu kısıtlı bir deneyim oldu. Ayni videoyu izleyip falan karşılaştıramadım. Veya duvar kağıtları farklıydı. Bu etki ediyor muydu bilemiyorum. Bu durum s24 fe'den biraz soğuttu açıkçası. Belki çoğu kişi farketmez ama ben ekrana önem verdiğim icin takildim bu duruma.
S24 fe ve Samsung telefonlarda video çekerken ön kameraya geçmesi özelliği iyi. Diğer telefonlarda da olsa güzel olurdu.
Bunun üzerine daha fazla araştırma yaptım. Oneplus 6'da pil sorunu çektiğim icin daha fazla pili olan modele yönelmek istedim. Kamera fazla kullanmiyorum. Oyunda pek oynamam telefonda. Araştırmam sonunda bana en uygun realme gt 6t geldi. Telefoto çok lazim olmadığı için gt 6 yı tercih etmedim. 6t'nin ekranı parlaklık canlılık açısından baya iyi geldi. Pilide baya iyi. Şarj aletide içinden çıkıyor. Bu yüzden 27448 tl'ye hepsi buradadan 6t'yi aldım. Gelince inceleme fırsatım olacak. İnşallah beklentisi karşılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yıllardır ekran süreleri, ıvır zıvır o kadar şeyle ilgilendim ki telefonun tadını hiç çıkaramadım. Telefonlar zaten yaklaşık 800 pil devrini geçtikten sonra ya beni değiştir diyor ya da bataryayı. Bataryayı değişince de bence eskisi gibi olmuyor.
4,5 senedir S10 Lite kullanıyorum. Bunun bataryasını yenileyip, kardeşime vermeyi düşünüyorum. Pil döngüsü 930 olmuş ve ne kadar doğru bilinmez ama AccuBattery'de pil sağlığı %87 yazıyor. Bu aralar S24 FE radarımda. Bu telefonun bilinen herhangi bir kusuru, handikapı vs. var mı?
Gördüğüm kadarıyla, döneminin S10 Lite'ı kalitesinde. Stereo hoparlör, su/toz koruması, 7 yıl güncelleme desteği vs. gibi artılar iyi olmuş. Boyutları da neredeyse aynı.
Biraz ağır gerçi. Rahatsız ediyor mu? Pantolonun cebini aşağıya çekmesi en tilt olduğum şeydir mesela. Bunun dışında ön ve arka kamerası da amatör fotoğrafçılık için iş görür düzeydeyse almayı düşünüyorum. Oyun vs. önemli değil. Zaten güçlü bir cihaz ama telefondan basit oyunlar dışında oyun oynamam. Baktığım kadarıyla çift sim kart da var. Bu da benim için bir artı. Snapdragon olmasını önceden önemserdim ama Exynos belli bir seviyeye geldi ve ona takılmıyorum.
Bu beklentiler doğrultusunda bu cihazı önerir misiniz? Alternatif bir Samsung modeli var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 10 Ekim 2024; 23:32:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ağırlık konusunda şimdiki telefonlar neredeyse aynı. Ona bi şaşıracaksınız illa ki, alışılıyor ama.
Bu telefon hk. konuşmak için de henüz çok erken. Ne güncelleme aldı, ne yeterli kullanıcı havuzu oluştu. Biraz zaman geçmesi lazım kalanı söylenti olur.
Beni bi tek bu çerçeveler rahatsız ederdi S serisi bi telefon olarak. Samsung da reklamda çok az göstermiş, az uyanık değiller. Bunun dışında her şey güzel duruyor.
-
Anladım hocam. Mesela şu telefon S24 boyutlarında olsa, ağırlığı da bir tık azalmış olsa çok iyi olurdu. Başka bir telefona alışamayacağımı düşündüğüm için Samsung'tan devam ediyorum. Galaxy S1'den beri Samsung kullanıyorum. Birçok şeyden mahrum kalmayacağım ve bundan daha uygun fiyatlı bir diğer Samsung alternatifi yoksa, mecbur bunu alacağım gibi duruyor. Çerçeve konusu da evet, S10 Lite ile kıyasladım. Çok az daha kalın duruyor ama kılıf kullanacağım için muhtemelen boşlukları örtecektir.
En iyisi 2025 gibi almak sanırım. Birkaç ay geçsin de geri bildirimlere bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 11 Ekim 2024; 0:1:21 >
-
Az önce S20Fe snapdragon cihazıma veda ederek S24Fe geçiş yaptım.
Vatan Bilgisayar eski cihazımı 6500tlye sayınca bir çılgınlık yapıp aldım cihazı 26500tlye geldi bana.
Öğrenci indirimi kullanıpta alabilirdim lakin samsung eski telefona ölü fiyat verdiğini bildiğim için böyle daha mantıklı geldi.
Garantiden de 20bin 6 ay 0 faiz krediyle bana çok uyguna maal oldu cihaz.
İlk izlenimlerim olumlu yönde çerçeveleri abartıldığı kadar göze batmıyor sadece çok büyük geldi bu telefon bana eli küçük arkadaşlar inceleyip alsın tabletten farkı yok çünkü
Biraz daha kurcalayıp izlenimlerimi paylaşırım :)
Gakaxy note 8i 3 sene
S10e yi 5 sene
S22 yi 6 ay
S23FE yi 2 hafta
Kullandım.
S10e den sonra herkesin telefonu fırın küreği gibi gelirdi bana da. S24 almayı çok düşündüm bu cihazı almadan önce ama telefonsuz kaldığım 3-4 ay aralığında eskide note 8i kullanırken hem alıştım biraz hemde eşim elinde s22 çok küçük kalıyordu bu sana daha normal dediği için s24 FE tercih ettim.
El büyüklüğü ve beklenti çok önemli bence de.
Geçmişte aynı elimle yıllarca iphone 4s kullandım hatta iphone 5 çıktığında o ne abi çok büyük demiştim. Bizleri nelere alıştırdılar :)
Note 4 almıştım çıktığında. Eşim çok şikayet ederdi arayanlar ulaşamıyor diye. Bunu Samsung hala atlatamamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun operatör mü Telefon mu sizce?
Bence telefonda...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X