|
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
POCO F6 Pro ile Samsung S24FE arasında kaldım
-
f6 pro guzel secim ,imkan varsa mi 14 pro da olabilir..
-
Vallahi sormayın Hocam Samsung Omnia İ9000den beri samsung kullanırım nerdeyse tüm S serileri elimden geçti nerde o eski kompakt cihazlar.
Şimdiki oyun furyasından mütevellit firmalar kocaman yapıyorlar cihazları ama cidden lüzumu yok 6.4 inçten sonrası gereksiz büyük geliyor bana.
-
GSM Arena incelemesi geldi.
gsmarena.comSamsung Galaxy S24 FE reviewhttps://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24_fe-review-2755.php -
İlk Türkçe inceleme videosu da düşmüş:
techyazaryoutubeBu haftaki inceleme konuğumuz Samsung Galaxy S24 FE oldu. Satın almayı düşünenler için artı ve eksi yönlerinden bahsettik. İyi seyirler! ► Satın almak için: https://bit.ly/3zL1MAa Videoyu beğendiyseniz kanala abone olursanız sevinirim. İyi günler dileğiyle yeni incelemelerde görüşmek üzere... ► Instagram: https://www.instagram.com/techyazar/ 00:00 Samsung Galaxy S24 FE İnceleme 00:20 Intro 00:49 Galaxy S24 FE 01:57 Samsung S24 FE Tasarım 03:50 Samsung S24 FE Ekran 05:26 Samsung S24 FE Performans 06:30 Samsung S24 FE Kaç Yıl Güncelleme Alacak? 06:50 Samsung S24 FE Oyun Performansı 07:25 Samsung S24 FE PUBG Testi 07:56 Samsung S24 FE Diablo Immortal Testi 08:28 Samsung S24 FE Wild Rift Testi 09:00 Samsung S24 FE Pil 09:56 Samsung S24 FE Kamera Özellikleri 11:30 Samsung S24 FE Örnek Fotoğraf ve Videolar 14:24 Samsung S24 FE Kamera Değerlendirmesi 15:54 Samsung S24 FE Galaxy AI Özellikleri 18:33 Samsung S24 FE Genel Değerlendirme 20:35 Kapanış #samsung #samsungs24fe #galaxys24fe #samsunggalaxys24fehttps://www.youtube.com/watch?v=GottNhKP2C0 -
-
Yorumları bekliyoruz -
gelince ayrıntılı olarak karsılastırmayı düsünüyorum
-
Buradaki incelemede ayrıntılı olarak s24 ultra ve s24 plus'ı karsılastırmıslar. ekran olarak s24 plus daha iyi çıkmıs diyebiliriz. Benim farklı görmemin sebebi duvar kagıtlarının farklı olması olabilir mi diye düsünüyorum. Acaba demo cihazlarda parlıklık farkı yapıyor olabilirler mi? Mesela ayarlar ekranında s24 ultra bariz daha parlaktı. S24 ULTRA ve s24 plus'ı yanyana görüp s24 ultra'nın ekranını daha çok beğensinler diye böyle birsey yapmıs olabilirler mi? Hiçbir incelemede ekran farkından bahsetmiyorlar. s24 ULTRA ve 24 plus'ı yanyana inceleyen oldu mu?
s24 fe yan tarafta olduğu için bu kadar karsılastırma yapamadım. Bana s24 plus ve s24 fe'nin ekranı cok yakın geldi. S24 fe'de ektra parlaklık özelliği yoktu ama oto parlaklıkta benzer görünüyorlardı.
phonearenaSamsung Galaxy S24 Ultra vs Galaxy S24 Plus: Bridging the gaphttps://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s24-ultra-vs-galaxy-s24-plus_id6008#display
-
Açıkçası pil kapasitesi, ekran ve realme oneplus gibi cihazların arayüz performansı ve geçislerinin; daha iyi , akıcı olması seyler haricinde s24 fe tercih ederdim. diğer telefonlar s24 fe'nin arkasında kalıyor gibi.
Bazı arkadaslar cercevelere takılmıs. Ben ona hic dikkat etmemisim. Rahatsız eden birseyde yoktu. Simetriye cok takılan biri değilseniz cok önemli bir durum değil. Telefonu gidip görmek en sağlıklısı.
-
-
Kılıf ekran koruyucu önerisi olan var mı? -
-
-
Bildiğin a55 fe, kasayı aynen alıp cakmışlar -
Yıllardır kılıf olarak Spigen Rugged Armor serisini, cam olarak da Mobilcadde'den Dafoni ürünlerini kullanırım. 5-6 telefonda kullanmışımdır, hepsinden memnun kaldım.
-
Kasaya laf eden mi dersin, ekran kasa oranına laf eden mi dersin, bilip bilmeden CPU ve GPU'ya laf eden mi dersin, ekrana sanki çok çok kötüymüş gibi laf eden mi dersin. Cihaz hakkında konuşmaktan öte papağan gibi aynı muhabbetler dönüp duruyor. Adamlar önceki modellere nazaran bir takım iyileştirmeler yapmışlar. CPU ve GPU bir önceki nesle ait değil, güncel nesile ait hafif kırpılmış cpu olarak geliyor. Kasa tasarımı S24, S24+, A55 çizgisinde zaten siz ekstra olarak ne bekliyordunuz kasa tasarımı olarak? Kamera S24 ana kamera ile aynı, yazılım desteği 7 yıl olarak sunmuş sana, AI özelliklerini vermiş kırpmadan ki bazılarının TR dil desteği yok o ayrı mesele. Burada en fazla laf edilecek kısım ram olur, seçeneklerde en azından 256 gb depolama ve üstünde 12 gb ram olmalıydı. UFS kısmında ise 128 GB'nin 3.1 olmasından şikayet edenler var. Adamlar düz S24'de bile aynı politikayı uygulamış FE'de ne yapmasını bekliyorsunuz cidden. Çin menşeili markalar ile kıyaslayanlar ayrı bir komik. Başka konu olsa adamların kullandığı Mediatek çiplerine laf ederler ama burada maşallah öve öve bitiremediler.
-
Değerli hocalarım merhabalar. realme GT6/GT6T ve Galaxy S24+ ile bu ürün arasında kaldım. Bütçe konusunda çok sıkışığım açıkçası o yüzden S24+’ı eledim gibi. Benim için öncelikle pil ömrü çok önemli. Telefonu gün içinde yoğun şekilde kullanıyorum, günlük 2.5-3 saate yakın net görüşmem oluyor, sosyal medyada yaklaşık 4-5 saat dolanıyorum, bunun içinde YouTube, Spotify falan da dahil. Bu yoğun kullanımda acaba powerbank’siz bir günü rahat çıkarabilir miyim? realme GT6/GT6T’de 5.500mAh pilin yanında 120W hızlı şarj var; bu açıdan beni çok cezbediyor. Pilin yanında çok önem verdiğim bir şey yok ancak birkaç kriter olursa o da çok mutlu eder beni. Ekran açısından parlak ve iyi renk veren bir ekran istiyorum. realme GT6/GT6T sanırım 6.000 nite kadar çıkıyor, bu konuda daha iyisi yok, renkleri de güzel veriyor gibi. S24 FE’nin durumu bu konuda nasıl, renkler nasıl? Bir de S24 FE’yi talep etmemin sebeplerinden biri de güncelleme vaadi ve Galaxy Tab S8 tabletin olması. Yavaş yavaş Samsung ekosistemi kurmak istiyorum. Bunlar için sizce realme GT6/GT6T’den vazgeçmeye değer mi?
-
Ben telefondan çok memnunum yaklaşık 2 gündür kullanıyorum şarjı hızı malzeme kalitesi kamera kalitesi ara yüzü filan uzun süre iphone kullanmış biri olarak beklemediğim kadar başarılı.
Kendi işlemcisini kullanma konusunda saygıyla karşılıyorum umarım daha da geliştirip tamamen snapdragon dan kopar samsung.
exynos işlemciye ön yargı var 2400e işlemci bana oldukça hızlı geldi hatta öyle ki ayarlardan saat hızını düşüren bir alt profile geçtim gereksiz ısınmaları önlemek için.
Ayrıca tüm kasa ve donanım unsurları bu işin 3 te 1 ancak, yazılım kalitesi ve arayüz işin diğer 3 te 2 sini oluşturuyor.
Çizgisini bozmadan yazılım desteğinin ve arayüzünün üstüne koyarak giderse samsung bayağı doğru yolda gidiyor gibi gözüküyor.
Genel manasıyla eşe dosta tavsiye edilebilecek bir model olmuş ben bariz bir kusurunu yada kronik olabilecek bir duruma rastlamadım 2 günlük süre zarfında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X