Evet geç de olsa bunu tecrübe ederek öğrenmiş olduk. Bir süre idare edeceğiz artık bu şekilde değiştirme vakti geldiğinde kulağımıza küpe olarak hatırlayacağız. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Haklısınız hocam tamamen duygusal... S25 için de bekleyebilirim. Buyback kampanyası bitmeden önce birkaç kez 31-32 bin liralara denk getirdim. Maddi durum tam anlamıyla müsait değildi beklemeyi tercih ettim. O ara s24 fe gelince Buyback kampanyaları sırayla bitti. Samsung Shop haricinde takas desteği kalmadı. Eğer yine uygun fiyata denk getirebilirsem s25 i beklemem s24+ alir geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 20 Ekim 2024; 22:3:29 > -
Teşekkür ederim hocam artık yaptırdım, değişim vakti geldiğinde ona dikkat edeceğiz.
-
Arkadaşlar telefon almak istiyorum malum ekonomik olarak 4 5 sene kullanmak zorundayız aldığımız telefonları honor 200 ile S24 fe arasında kaldım benim için kamera önemli sizlerin fikrini almak istiyorum oyun oynamam -
Kamera öncelik ise en mantıklısı bu telefon bence. Video yetenekleri falan da honor 200den iyidir. Tabi bu telefonla honor 200 proyu karşılaştırmak daha mantıklı.
-
Bugün Vatan'a gidip s24 ultra, s24 plus, s24 fe ve realme gt 6t'yi karşılaştırma fırsatı buldum.
Samsung telefonlarda adaptif parlaklığı açıp kamerasına flash tutunca üçününde parlaklıkları baya açılıyor. S24 ultra en parlağı. s24 plus ve s24 birbirine yakın.
Otomatik mod kapalıyken açılabilen ekstra parlaklık ayarıyla ışık bir miktar daha acılabiliyor. Elle ve otomatik mod da s24 plus Realme gt 6t'nin gerisinde kalıyor. Elle ayarlarken daha da geride. Biri beyaz biri gri ekran gibi oluyor. Otomatik mod da daha yakın parlaklıklar. S24 fe'de ekstra parlaklık ayarı olmadığı için parlaklığı elle ayarlarken baya düşük kalıyor. Otomatik mod da flash tutunca yaklaşıyor 6t'ye. Ama tabi ki gerisinde kalıyor.
6t nin maksimum parlaklığı ultraya yakın ama ultra daha yüksek.
Ekran canlılığı üçünde de birbirine benziyor. 6t kadar canlı değil ama özellikle canlı ekran istemeyen biri için yeterli doygunluk var. https://www.youtube.com/watch?v=q8xXDkU2Z5w&feature=youtu.be bu video ile karşılaştırdım.
Realme gt 6t ile ilgili bir konu açmayı ve kullanım deneyimimi oraya yazmayı planlıyorum. Açınca burada da paylaşırım konuyu.
-
Merhabalar herkese cihazı eğitim indirimi ve takas desteğiyle almayı planlıyorum. Faturalandırma nasıl oluyor 28050 tlden mi yapıyorlar KDV olarak %20 gözüküyor mu? Alanlar bilgilendirirse çok sevinirim -
Bende aktif olarak relame gt2 kullanıyorum batarya ve kamera yükseltmesi yapmak istiyorum bu konularda neler söyleyebilirsiniz. -
Genelde parlaklığı yüksek kullanıyorum. Kamera YouTube ve tarayıcı kullanımı var. Wifi ile bu civarlarda ekran süresi veriyor. Daha kısık kullansam ne kadar değişir bilmiyorum. Ama internetten baktığım kadarıyla gt2'nin sürelerde fena değil. Kamera olarak arka ana kamera baya iyi bence. Özcekimde güzel. Geniş acı gündüz iyi. Gece nasıl bilmiyorum. Karşılaştırma isterseniz gsmarena da telefonların incelemelerinde benzer yerlerden fotoğraf cekmişler. Oradan karşılaştırmak daha sağlıklı olur. Bir sorununuz yoksa ben olsam seneyi beklerdim. Batarya kapatiseleri daha da artacak gibi görünüyor.
İlk çıktığı zamanlarda gt2 yi media market te denemiştim ana kamerası baya iyiydi.
-
Eğitim indirimi mağazasına giriyor mağazada gördüğünüz fiyattan alıyorsunuz. Ekstra hiç bir işlem yapmanız gerekmiyor.
-
-
17 saatte, 9 saaten fazla ekran suresi mi verdi s24fe, oyleyse iyi.
Muhtemelen wifi kullanim, karma yani disarida 4g ile bt acik, parlaklik oto, 120 hz acik kullanimda sabahdan aksama ne kadar gidecek merak ediyorum. Kendi kullanim senaryomda bu sekilde, samsung akilli saate bagli kalacak. -
120hz, wi-fi ve bt kulaklık açık kullanıldı. Pil yönünden başarılı. -
S20fe exynos islemcili model kulaniyorum 256gb.
Suan 12 saat kullanimda 2-3 saat ekran acik kalma surem var. Sonra bitiyor zaten ise power bankle gidiyorum. Emin olsam gecis yaparim ama s25 i de gormek istiyorum acikcasi. Exynos oldugundan buna elim gitmiyor, yine ilk alanlardan olup sorun yasamak istemiyorum 😞 -
Eski exynoslar ile alakası yok diyebilirim. Exynos 2200 de bile pil sorunu vardı. -
-
Mükemmel ekran süresi ben bunun yarısını alıyorum %20 sarja gelince -
Cihaz bekleme modunda uyuyor değil mi?
Sizin piliniz ölmüş o zaman. İnternette 7 saate varan süreler vardı. Gsm arenadan baktığımda her kamerasında ufak iyileştirmeler var. 6t daha canlı çekiyor. Donanım değilde yazılımsal fark var gibi. Arkada 4k 60 fps video var tabi. Bu da bir avantaj.
-
Bende realme gt2 var bekleme modunda 10 Sarj yiyor aod gece 1 de kapanıyor normal mi -
Samsung 28 Ekim'de Galaxy AI için yeni dil desteğini verecek(Flemenkçe) ve ya aynı tarihte ya da ondan kısa süre sonra Türkçe dil desteği gelecek. Kaynak: sammobile.
sammobileGalaxy AI to support more languages starting next weekhttps://www.sammobile.com/news/galaxy-ai-to-support-more-languages-starting-next-week
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X