Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
688
Cevap
65
Favori
56.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S24 fe 128gb eğitim indirimi ve 2k takas desteğiyle 22kya gelmiş oldu.(verdiğim telefon hariç) Tam bir f/p ürünü oldu bence. S20 feden geçiş yapacağız baya gelişmiştir heralde bu geçen 4 senede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S24 fe kılıf ve cam olarak hangi ürünleri aldınız arkadaşlar?

• ben günü kurtarmak adına şunu aldım. en azından uygun kılıf ve camlar piyasaya girene kadar bunların gideri olduğunu düşünüyorum.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-fe-kilif-kamera-korumali-yumusak-mat-silikon--9h-ekran-koruyucu-cam-set-2in1-p-HBCV000072RVVA?ftid=nizg9903swguehp9&magaza=Casestore&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trendyol, 3 saat önce 25bine satıyordu. Satıcı da trendyoldu.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • S20 FE'den geçiş bayağı fark eder.

• Amazonda 24.999 yeşili 25.399 gri ve siyahı ödeme anında 1000tl indirim ile bu fiyatlara düşüyor

• Bay Mobilyoutube
    SAMSUNG YAPAY ZEKA TÜRKÇE DESTEĞİ GELDİ
    https://www.youtube.com/watch?v=y2pby8oNfUE

Yapay zekaya Türkçe dil desteği de gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 1 Kasım 2024; 14:28:32 >
  • Bu eğitim indirim programı nasıl aktif olacak? Aktivasyonu gerçekleştirdim edu hesabı girdim sağ üst köşede Eğitim indirim programı mağazasına hoşgeldiniz diyor fiyatlar aynı?

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • Mi note 10 lite kullanıyorum geçsem baya fark eder mi birde kronik sorunu var mı

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Ayın ilk haftası eğitim indirimi yapmıyorlar gibi.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    128 i amazon da aynı para. Maksadım 256 almaktı ufs 4.0 yüzünden ama 128 alıp geçeyim olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 1 Kasım 2024; 23:0:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt

Amazondan alın, cihazı açmayın. Önümüzde ki hafta içi eğitim indirimini başlatırlar diye düşünüyorum. Duruma göre ya kullanırsınız ya iade edersiniz.

• Selam arkadaşlar, navigasyon performansı ve şebeke çekim kalitesi konusunda değerlendirmelerinizi merakla bekliyorum.

• psycho81 kullanıcısına yanıt

Suan gri olan model 128 lik 24,759 tl olmuş. Egitim indirimi ile alamayan icin guzel fiyat 2899 tl safista olan telefon icin. 4 bin den fazla indirim olmus bir ayda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 2 Kasım 2024; 14:14:5 >
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt

İphone 7 plus dan çok daha hızlı bence anında konumu buluyor navigasyon konusunda çok memnunum.

şebeke konusundada iphone 7 plusdan bir tık daha iyi gayet yeterli sıkıntı yaşamadım

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Ortalama bir modelde başlayıp, o da olsun bu da olsun diye diye 24 ultrada biten alim sürecini bitireceğim inşallah bu hafta içi

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]  düz bir kullanıcı için tamamen yeterli olduğuna eminim s24 fe hakkında..

• Elimde s20 fe var. Öğretmenim eğitim indirimi ile ne kadar geliyor bu cihaz?

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

128gb 24 bin civarı

256gb 28 bin lira

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Hocam üstte bir arkadaş 22k civarı yazmış da eğitim programına nasil katılıyoruz bende edu veya k12 gibi mailler yok

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt
    Ek takas indirimi de 2 bin tl olunca 22kya geliyor eski telefonunuzu da verirseniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.