< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
S24 fe kılıf ve cam olarak hangi ürünleri aldınız arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben günü kurtarmak adına şunu aldım. en azından uygun kılıf ve camlar piyasaya girene kadar bunların gideri olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trendyol, 3 saat önce 25bine satıyordu. Satıcı da trendyoldu.
-
S20 FE'den geçiş bayağı fark eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazonda 24.999 yeşili 25.399 gri ve siyahı ödeme anında 1000tl indirim ile bu fiyatlara düşüyor
Yapay zekaya Türkçe dil desteği de gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 1 Kasım 2024; 14:28:32 >
Bu eğitim indirim programı nasıl aktif olacak? Aktivasyonu gerçekleştirdim edu hesabı girdim sağ üst köşede Eğitim indirim programı mağazasına hoşgeldiniz diyor fiyatlar aynı?
-
Mi note 10 lite kullanıyorum geçsem baya fark eder mi birde kronik sorunu var mı
Ayın ilk haftası eğitim indirimi yapmıyorlar gibi.
-
128 i amazon da aynı para. Maksadım 256 almaktı ufs 4.0 yüzünden ama 128 alıp geçeyim olmazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 1 Kasım 2024; 23:0:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan alın, cihazı açmayın. Önümüzde ki hafta içi eğitim indirimini başlatırlar diye düşünüyorum. Duruma göre ya kullanırsınız ya iade edersiniz.
-
Selam arkadaşlar, navigasyon performansı ve şebeke çekim kalitesi konusunda değerlendirmelerinizi merakla bekliyorum.
Suan gri olan model 128 lik 24,759 tl olmuş. Egitim indirimi ile alamayan icin guzel fiyat 2899 tl safista olan telefon icin. 4 bin den fazla indirim olmus bir ayda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 2 Kasım 2024; 14:14:5 >
İphone 7 plus dan çok daha hızlı bence anında konumu buluyor navigasyon konusunda çok memnunum.
şebeke konusundada iphone 7 plusdan bir tık daha iyi gayet yeterli sıkıntı yaşamadım
-
Çok teşekkürler. Ortalama bir modelde başlayıp, o da olsun bu da olsun diye diye 24 ultrada biten alim sürecini bitireceğim inşallah bu hafta içi
düz bir kullanıcı için tamamen yeterli olduğuna eminim s24 fe hakkında..
Elimde s20 fe var. Öğretmenim eğitim indirimi ile ne kadar geliyor bu cihaz?
128gb 24 bin civarı
256gb 28 bin lira
Hocam üstte bir arkadaş 22k civarı yazmış da eğitim programına nasil katılıyoruz bende edu veya k12 gibi mailler yok
Ek takas indirimi de 2 bin tl olunca 22kya geliyor eski telefonunuzu da verirseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X