Samsung uygulaması ekran görüntüsü. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Eğitim mağazası daha mı pahalı yani? -
256gb olanı samsung sitesinde 30.999 TL
Eğitim indirimi kampanyasından alayım dedim 32.999 TL bu ne saçma iş oldu
N11 de 29.000 TL şu anda -
Evet şuan eğitim daha pahalı -
128 gb kullanan arkadaşlara sorum olacak.
Cihazın UFS belleği 3.1 mi 4.0 mı
Bilgi verebilirlermi -
128gb hafızalı hiçbir telefonda ufs 4 yok hocam çünkü 128lik çiplere ufs 4 desteği gelmedi. aslında yapılabilir ama ilginç şekilde üreticiler eklemiyor.
-
Güncel site fiyatıyla alakalı küçük bir not ; Kupon Kodu kısmına HOSGELDIN5 yazınca %5 indirim veriyor buna göre ;
128 GB : 26.599 TL
256 GB : 29.449 TL
128 GB Modelinde de şu an en avantajlı fiyat Amazon'da 25.620 TL olan (en düşük anlık gri renk fiyatını baz aldım) sepette 1000 TL ek indirimle 24.620 liraya geliyor.(Kartına göre Bonus,Para Puan vs kazanımları hariç)
256 GB Modelinde de 29.199 lira en dip fiyat olarak N11'de bir satıcıda görünüyor bundaki fark Samsung Shop fiyatına göre atla deve değil.
-
Selam arkadaşlar.
14T pro ile s24 fe arasında kalmıştım uzun süredir.
Fiyat olarak s24 fe hosgeldin5 ile 256 lık stediğim seviyeye geldi.29.5 k.
M30s den geçeceğim.
Oyun yok. 30 dk. Telefon görüşmesi. Bol bol internet kullanımı. Haber siteleri, donanım haber vs. WhatsApp çok fazla, tivıtır çok fazla. Foto yılda toplasan 50 adet falan. Video keza aynı. Telefon gün içinde elimden düşmez ama genellikle tivıtır için kullanırım hal böyleyken S24 FE nin şarjı günü kurtarır mı? Açık yazayım telefonu günde 1 den fazla kez şarja takacaksam hiç almak istemem. Cevaplar için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 5 Kasım 2024; 11:54:31 > -
Selam. Sadece bataryadan bahsetmişsiniz. Boyle bir durumda en ideal telefon realme gt 6t. Anakonusunu açtım ve elimden geldiğince inceleme yaptım. Oradan bakabilirsiniz.
-
Az önce 28.499 tl. 256 lık verdim siparişi. İnşallah iyi yapmışımdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 7 Kasım 2024; 13:29:58 > -
Hayırlı olsun.
-
teşekkür ederim. alan kullanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. güzel günlerde kullanılsın.
-
Merhaba arkadaşlar, bu telefonda iPhone Siri de olduğu gibi, hey Google veya ok Google deyince rehber de bulunan numaraları herhangi bir tuşa basmadan kullanamıyor muyuz?
Ayrıca Bluetooth kulaklık ile yine elleri kullanmadan arama yapıp müzik açabiliyor muyuz?
Bu özel sorulara cevap verdiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.. -
s24 kullandıktan sonra bu cihaza geçen ya da bundan sonra düz s24 e geçen arkadaş var mı? Pil süreleri farkı alemde ikisi açısından? -
Evet yapabiliyorsunuz. -
Samsung storedaki saat kampanyası bitti mi? Eğer öyleyse diğer platformlardan satın almak daha uygun gibi.
-
Merhabalar S24 Fe şuan en iyi fiyat nerede acaba bende almayı düşünüyorum. Yada s21 fe şuan 16000 bandında bunu almak mantıklı mı kulllanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
-
128 GB'lığı için şu an Amazon, HB ve Trendyol'da 25 bin 100 bandında. Düne kadar Amazon sepette 1000 lira indirim de yapıyordu, o tren kaçtı artık.
-
Samsung shoptan 256gb olanı almayı düşünüyorum şarj konusunda s23 fe ile aralarında fark var mı? S23 fe alalı 1 hafta oldu şarjı çok çabuk bitiyor bunda nasıl kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X