Eğitim kampanyası hoşgeldin yüzde 5 ile birleşiyor mu acaba |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
ben de bunu merak ediyorum cevabını bulabildiniz mi?
-
Hayır birleştiremezsiniz.
-
Merhaba Arkadaşlar. Telefonu alıp kullanmaya başlayanlara bir kaç sorum olacaktı. İlk sorum; telefonun 385 ppi ekran değeri var. (Eski telefonum Lg G7 564 ppi ). Görüntü kalitesi konusunda hayal kırıklığına uğrayan oldu mu, Oyun ve video kalitesi tatmin edici mi . düşüp ppi değeri kafamda ciddi soru işareti. İkinci Sorum; işletim sistemi kaç gb yer kaplıyor, 256 gb lık modeli almak istiyorum, bana kullanacak ne kadar alan kalıyor. Üçüncü sorum ise, telefonu samsung shop tan almayı düşünüyorum. İyzico alış veriş kredisi ile alan oldu mu . Bu uygulama güvenli mi bana maliyeti ortalama ne kadar olur. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Merhabalar arkadaşlar s20 fe kullanıcısıyım telefon değiştirmeyi düşünüyorum s24 fe mi yoksa s24 plus mu alayım diyorum aradaki farka değer mi sizce ? -
S24+ neredeyse her yönden S24 FE'den daha üstün bir telefon. Sizin üstün olan bu özelliklere ihtiyacınız olup olmadığına göre karar vermeniz daha doğru olacaktır.
Temel farklılıklara bakacak olursak;
S24 FE'nin ekranı 1080x2340 çözünürlükte iken S24 Plus'ın ekranı 1440x3120 çözünürlükte.
S24 Plus'ın ekranı dinamik olarak yenileme hızını değiştirebilen LTPO panele sahiptir, S24 FE'nin ekranı bu özelliğe sahip değildir.
S24 FE'de Exynos 2400e varken S24 Plus'ta biraz daha iyi performans sunabilen Exynos 2400 bulunmakta.
S24 FE 8GB ram ile gelirken S24 Plus 12GB ram ile gelmekte.
S24 Plus daha iyi fotoğraf ve video çekim kalitesi sunmakta.
S24 FE'nin batarya kapasitesi 4700mAh iken S24 Plus'ın bataryası 4900mAh kapasitesindedir.
S24 FE kablolu 25W şarj olabiliyorken S24 Plus kablolu 45W şarj olabilmekte.
-
Aradaki fiyat farkına değer mi sizce ? -
Eğitim kampanyası fiyatı ile alındığında S24 FE fiyat/performans anlamında güzel bir seçenek. 12GB ram, daha iyi kamera, daha kaliteli ve yüksek çözünürlüklü ekran farkı göz önünde bulundurulduğunda ise S24 Plus daha iyi bir seçenek. Kendim S25 Plus'ı bekliyordum ancak henüz işlemci konusu netleşmiş değil, kasım ayı kampanyalarında 37.000 TL ya da daha aşağısına denk getirebilirsem S24 Plus almayı düşünüyorum.
-
Sıradan bir kullanıcı iseniz ben değeceğini düşünmüyorum hocam. Günlük kullanımda fark edeceğiniz şey ekrandaki kalın çerçeveler ve daha ağır bir telefon kullanma hissiyatı olacaktır. Telefon biraz estetikten yoksun ve sanki bilerek böyle yapılmış gibi. Bunu pek önemsemiyorsanız aradaki farkı ödemeye bence pek gerek yok. S24 plus alırsanız tabiki daha iyi ekran (sadece çözünürlük olarak değil ekran renk kalitesi olarak) daha fazla ram, estetik hafif bir amiral gemisi almış olacaksınız. İşlemci ve ana kamera paketi aynı olacak. Samsung keşke s24 plusta gen 3 işlemci kullansaydı da aradaki segment farkı gerçekten anlaşılır olsaydı. Böyle ikilemler arasında kimse kalmazdı.
-
İyice kafam karıştı 17 bin civarı s21 fe 2. Nesil 24bin civarı s24fe 37 bin civarı s24plus almak mı mantıklı karar veremedim 11.11 kampanyası fiyatlar daha düşer mi acaba fikri olan -
Hocam s24 fe al geç derim. Kamera performansı dxomark da iki cihazında aynı puan video çekimi de ikisi zaten aynı çözünürlük de çekiyor. İşlemci farkını hissetmek çok zor günlük işler de. Aradaki fiyat farkı gereksiz bana gore
-
27 28bine 256 lık almak biraz gereksiz kaçıyor neden derseniz güncelleme hariç s20fe her işimi görüyor açıkcası bataryası çok performanslı değil. 600tl ye deji batarya ve b7000 yapıştırıcı alıp bataryamı yenilesem s20fe 1-2 yıl daha beni götürür belki telefonlar biraz daha düzgün batarya ile çıkar sizce ? mesela kompakt olarak düz s25 ya da mi 15 modeli 6.3 ekranla çok güzel duruyor eğer batarya performansları iyi olursa onlar daha alınası duruyor fe lere göre sizce ?=
-
iki telefonda 7 yıl güncelleme alacak belirtilen farklar sizce öenmli değilse 7 sene kullanırsınız yani.
-
Original batarya, deji ile kıyas kabul etmez. Deji tam da fiyatı gibi ucuz bataryalar. Xiaomi telefonuma son aldığım deji batarya felaket çıktı. O yüzden Samsung'a geçtim zaten. Orijinal batarya fiyatına göre daha iyi bence. -
Samsung batarya satar mı ya da işçilik dahil s20fe bataryasını kaça yapar -
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
Batarya değişimi fiyat bilgisi de var. -
Arkadaşlar iyi akşamlar bu eğitim mağazası dediğiniz nerede hangi site? birisi sadece googleye yazınca çıkıyor demiş ama hala bulamadım. hb trendyol vs gibi yerlerinmi içinde bir mağaza. bende bu telden almayı düşünüyorum böyle bir kampanya varsa yararlanmak istedim.
-
https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts/
-
Samsung iyzico 500 lira hediye gözüyor bundan nasıl yararlanıyoruz. -
kaliteli kılıf önerisi olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X