Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
827
Cevap
71
Favori
72.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu teslim aldım ilk kurulumda biraz ısındı şarj şu anda oyun va hariç sosyal medya arama ve rutin şeylerde 1 günü çıkarır gibi. Şebeke çekim gücü zayıf gibi xiaomi de aynı yerde 4.5g ile int bağlanırken s24 3g de kalıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam, ana ekranı sola doğru çekince Google başlığı ile birlikte alt alta haber sayfası gibi birşey çıkıyor. Bunun çıkmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

• su55 S kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• 10 ay TR garantili s23 128 gb cihaz üzerine 6.000 TL ile
    23 ay TR garantili s24 FE 256 gb

takas edilmeli mi? Çok uzun süre s10e ve s22 kullandığım için s24 FE biraz büyük ve kaba geliyor, yorumlarınızı bekliyorum.

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Batarya dışında fark hissetmezsiniz günlük hayatta

• Ronades R kullanıcısına yanıt

İşlemci tam da aynısı değil yalnız, FE versiyondaki ana çipinde clock'u düşürülmüş hali - 2400e. Yani bir tık daha az performanslı. Batarya kapasitesi de böyle bir tık daha az. Anladığım kadarıyla aralarındaki en büyük fark ekran çözünürlüğü, boyutu, parlaklığı yani genel ekran niteliğinde. Onun haricinde FE versiyon Plus'ın Lite versiyonu gibi bir telefon bence, FE alan Plus'a her türlü çok benzeyen bir cihaz almış olacak. İnsan gözü alıştığını benimsediği için günlük deneyimde marjinal bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Ama derseniz ki ben "kırpılmış" veya "daha mütevazi" premium değil, paraya kıyarak tam premium istiyorum; 45 Watt şarj desteğine sahip olmak - ki günümüzde 45 Watt da bir şey değil - veya QHD+ canlı ekran istiyorum ya da ekranın kenarlı oluşu beni rahatsız ediyor. O zaman Plus'ta tercih kılınabilir. Ama FE satın alan S24Plus'tan öyle aşağıda kalan bir cihaz almamış olacak. Plus'ın yalnızca bir tık daha mütevazi ve biraz daha ham/kaba bir versiyonunu, benzetmeyle 1-2 yaş daha küçük ve daha şişman kardeşini alacak. Onun haricinde zeka, beceri, tip vs hemen hemen aynısı veya çok benzeri. FE versiyonda da bir kere Galaxy AI desteği mevcut - öyle biliyorum. Yapay zeka özellikleri için alacağın bir ürün arıyorsan öyle uzağa, Plus'a bakmana gerek yok.

Not: Bende S24 Plus var ama açıkçası o zaman FE çıkmış olsaydı daha ekonomik olurdu yaklaşımıyla Plus yerine FE alabilirdim. Mesela Plus'ı önerebilirim. Fena telefon değil. S24 FE S24 Plus'ın %90-95' düzeyinde bir cihazsa bile - ki bence öyle - bu iyi/tatmin edici bir cihaz olması için yeter de artar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt

Bence makul bir takas değil. Tam olarak ne avantajı var. Pili daha iyi gidiyordur. Oda telefon büyük olduğu ve daha fazla pil koydukları için. Başka?

Oneplus 6 telefonunu aldığım zaman oneplus 7 baya güzel gelişmelerle gelmişti. Almayı istedim sonra vazgectim almadım. Yaklaşık 6 yıl kullandım. Pili ölünce telefon değiştirdim. Simdi diyorum iyi ki böyle yapmışım. Yoksa boşa masraf. S23 telefonum olsa pili bana sıkıntı çıkarana kadar değiştirmem. Sonra avantajlı bir telefona geçiş yaparım.

Büyük telefona geçiş yapmak istiyorsanız tanığınız birinden alıp bir iki gün denemek en mantıklı seçenek. Alışabiliyor musunuz veya büyük telefon kullanmak istiyor musunuz en mantıklı bu şekilde anlarsınız. Yoksa 5 dk kullanarak da karar verilse de bu karar yanıltıcı da olabilir. Açıkçası her boyutta telefon kullanılır. Bunun kararı bize kalmış. Cebine sığsa tablet gibi telefon bile kullanabilirim. (biraz abartıyorum.) Artık 7 inç telefon cıkarsalar memnun olurum. 27 inç monitördem sonra telefonda birşey izlemek biraz keyifsiz oluyor.

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumun için

• telefonu yeni aldım dakika bir gol bir.. ekranda hiç birşey yok parmak izini algılamıyor.sizdede böyle bir şey var mı arkadaşlar

ancak şifre ile açabiliyiorum

• Bende 3 senelik S22 telefonumu satıp, S24fe 256gb granit rengi ile aranıza katıldım. Telefonun pili çok iyi, s22'den daha hızlı, kamera tatmin etti, hapörlörleri bangır bangır.

• Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
    S23 fe den s24 fe ye geçtim pil kullanımı öğreniliyor aşamasında olmasına rağmen 1 saat 8 dk kullanım sonucunda Yüzde 13 şarj yedi pil ömrü gerçekten çok iyi cihazın 8 9 saatleri görür Exynos 2400e çok verimli

• Öyle ekran süresini dert etmem.
    3.şarj döngüsünden sonra bir bakayım dedim.
    %100 den %25 e inmesi 30 saat küsür dk. idi.
    Ekran açık kalma süresi de 6 saat küsür dk. idi.
    Oyun hiç yok. 10dk. telefon görüşmesi. WhatsApp, sosyal medya, dh forum, haber siteleri, internet dolaşımı ve tabi telefonu öğrenmek için sık sık kurcalama ile bu ölçümler oluştu.
    Benim için önemli olan, 24 saatte bir kez şarj etmek. Genellikle sabahları.
    Benim telefonda durum budur.

• Ön kamera deliği olan bildiğiniz ekran koruyucu var mı ?

• apolyonn A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. S23FE'yi kaça sattınız?

• S24 Fe almış bulunmaktayım. Nano ekran koruyucu bulamadım önerdiğiniz ekran koruyucu var mı

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Blitzpower marka aldım ben bursa da telefoncudan. Ön kamera deliği de var çok memnunum

• Bende telefpnu almak üzereyim, kılıfı da ayarlayayım dedim ama düzgün kılıf yok gibi piyasada, 100 liraya şeffaf bir model aldım bakalım düzgün bir şeyler çıkınca tekrar bakarız. Ekran koruyucu kullanmayı oldum olası kullanmadım sevmiyorum, yeni modellerin eskiye kıyasla çizilmeye daha müsait olduğunu okudum redditte umarım hemen çizilmez.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.