Aman Üstat S21 FE'den nacizane uzak durun malum pil olayı ciddi sıkıntı onda eğer o fiyat bandında bir cihaz düşünüyorsanız evet segment farkı var vs biliyorum ama A55 daha mantıklı olur. Ama S21 FE,S22 bunlar fiyat olarak iyi dursa da sıkıntılı modellerdir. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Üstadım S23 Fe'nin pil sıkıntısıyla ilgili forumunda ya da kullananlar arasındaki düşünceler belli,S24 FE'yi iki gün kadar kullandım pil konusunda gayet iyiydi,S24 FE şu an kullanan arkadaşlarım daha daha sağlıklı bilgi verirler ama benim iki günde şahit olduğum bu cihazın pil sorunu vs yok ve S23 FE ile de o açıdan kesinlikle kıyaslanamaz.
-
S23 fe eşim kullanıyor fazla telefonla işi olmuyor o yüzden şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Benim günlük ekran sürem 6 7 saat arası oda görüşme WhatsApp arada sosyal medya. S24 fe günü çıkarıyorsa alacağım. Aklıma takılan tek şey şarj konusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Ellerimi tam kullanamadığım için bu sorular üzerinde duruyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Peki Bluetooth kulaklık ile yine elleri kullanmadan arama yapıp müzik açabiliyor muyuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende o yüzden bekliyorum. Elimdeki telefon mi a1 7 yıllık :) ben uzun ömürlü olsun istiyorum ama mi serileri fiyat olarak samsung üstüne çıktı o yüzden en mantıklı s24 fe almaya çalısıyorum ama 23 bandına inmeyecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitim mağazasında 256 gb model 28050 liraya düşmüş.
Hocam eğitim mağazasına nereden bakıyoruz acaba ?
Öğrenci maili ile doğrulanmadan girilmiyor sanırım, ben gogledan direk eiğitim mağazası yazıp girdim, maili de doğrulayınca oraya yönlendiriyor.
Eğitim mağzasında net olarak fiyat kaça kadar düşüyor acaba başka maille girip kendi adımıza faturalı alabilirmiyi acaba
Merhabalar s24 fe için kablosuz şarj cihazı kullanan var mı aramızda?
Kılıfında olanlar da olabilir harici de olabilir.
https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-p5400t-kablosuz-hizli-sarj-cihazi-ikili-15w-p-HBCV00001V8XWN?ftid=4sitymbj1ast622g&url_src=and-product-detailquote:
Orijinalden alıntı: DeathLess_55
Merhabalar s24 fe için kablosuz şarj cihazı kullanan var mı aramızda?
Kılıfında olanlar da olabilir harici de olabilir.
Şarj adaptörü ve kablosu da içinden çıkıyor hem telefon hem de saat/kulaklık (destekliyor ise) iki cihazı aynı anda kablosuz şarj edebiliyorsunuz ben S23 Fe de bunu kullanıyorum aylardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tam da bu ürünü inceliyordum hocam , hoşuma da gitti aslında , yorumları da okuyayım bakalım teşekkürler.
S23FE için şunu kullanıyorum. Yazın BİM'den 140 liraya mı ne almıştım.
trendyol.comPolosmart Psm87 Kablosuz Masaüstü Şarj Cihazı 10w Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/polosmart/psm87-kablosuz-masaustu-sarj-cihazi-10w-beyaz-p-645484399 -
Trendyol da 24699 olmuş s24fe 128gb
28.049 TL 256GB az önce sipariş verdim. Eğitim indirimi için önemli olan sadece mail adresi. Fatura vs kendi adınıza oluyor mail adresine onay maili ve alışveriş linki gidiyor ordan alabilirsiniz.
Ekran koruyucu kılıf ve şarj aleti önerisi olan var mı arkadaşlar
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. ekran koruyucu ve kılıfı yerelden halletmeyi düşünüyorum. telefonum yarın gelecek inşallah.
şarj aleti olarak evde düz s23 var onun şarj aletini kullanacağım. hatta yine eskilerden düz huawei p30 un şarj aleti var 22.5 watt. onu da kullanabilirim. telefona zarar vermem inşallah.
-
Akıllı saat kampanyası kasım ayından sonlandırılmış malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommy6719 -- 7 Kasım 2024; 14:4:10 > -
Teşekkürler bende intten birkaç kılıf ve ekran koruyucu buldum. Şarj aleti mediamarktta üye inidirimiyle 500tl civarı olması lazım geçen hafta öyleydi
Arkadaşlar ekran sürelerinizi paylaşabilir misiniz 7 8 saati gören var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X