Hocam o mailden olması gerekiyormuş sanirim bende yok nasıl yapabiliriz bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
O mailden olmazsa eğitim programından faydalanamazsınız. Ben de aöfli bir tanıştan alarak faydalandım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts//
1. Samsung Account’unuz ile giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
2. Hesabınızı doğrulamak için edu veya k12 uzantılı e-posta adresinizi girin.
3. E-posta adresinize gelen linke tıklayarak mağazaya erişin!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işte bende o tür bir mail yok :)
Amazon indirimlerinden alın hocam. Orada da ek 2 bin tl desteği var diye biliyorum.
Hocam olmasına gerek yok zaten herhangi bir kampanyayı kullanmayacak maili olan bir öğrrncinin mailini 5 dakikalığına kullanıp indirimden yararlanabilirsin.
Benimde yoktu bir tanışın maili ile hallettim 5 dakikada
Çevren öyle biri yoksa forumdan destek isteyebilirsin
Link gelecek maile samsungdan tıklayıp aktif edecek hepsi o
Hocam eskiden 6 ayda 2 kez telefon alınabiliyordu, yeni sistemde nasıl biliyor musunuz?
Bilgim yok. Ama bu tek sefere mahsus sanırım 6 ayda bir yenilenceğini sanmam
Arkadaşlar selamlar. Telefonu öneriyor musunuz, s24 yerine bunu alabilir miyim.
Arkadaşlar Selamlar,
Bu cihaz için ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı ekranı gerçekten çok dayanıksız minik çiziklere 3 haftada çizik dolu oldu her yeri gorilla's victus falan hikaye ekran koruyucusuz kullanılmaz bu cihazlar.
Hocam ben araştırdım s20 fe kullanıyorum cihaz dan memnunum ama artık 24 fe ye geçme vakti kamerası dxomark da s24 ile aynı puana sahip islemck biraz kirpilmis versiyon bence güzel cihaz yapmışlar şu an 25750 bu fiyata böyle bir cihaz yok şu an
Aynen katılıyorum hatta Amazon'da şu an 25.697 lira sepette 1000 lira da ayrıca bir indirim yapıyor 24.697'ye geliyor eğer Bonus Kartla alınırsa da Amazon Kampanyasından 200,E-Ticaret Kampanyasından da 75 lira Bonus veriyor onları da hesaba katarsak cihaz 24.422 liraya gelmiş oluyor.
Galaxy A55 kullanıp S24 FE'ye geçen var mıdır ? Varsa ikisini kıyas noktasında bilgi verebilirse sevinirim.
A55 kullanmadım ama arkadaşımın a55 ini kurcalamıştım s24 FE almadan önce.
Gözüme çarpan en bariz fark işlem hızı s24 FE daha hızlı a55 e göre çok daha güçlü olduğunu hissettiriyor uygulama aç kapa parmak okuma hızı vs olsun
Çok teşekkürler peki sadece günlük kullanıcı olarak yani oyun vs alakam yoktur arada olan kabaca 8000 lira farka değer mi ? Kağıt üzerinde farkları açısından tabi ki değer ama günümüz ekonomisinde bir tereddüt yaşatmıyor değil :)
anlık samsungshop fiyatları
Hafıza | Ram
- 128GB | 8GB
- 27.999,00 TL
- 256GB | 8GB
- 30.999,00 TL
-
ben s20fe 128+sdcardan s24fe 256gb geçmeyi düşünüyorum. cihaz nasıl arkadaşlar ekran ses vs plus serisi gibi en üstü kalite mi yoksa fark var mı ? bir de s24ultra ya göre pil durumu nasıldır? ayrıca AI desteği buna da geldi mi gelecek mi ne kadar süre ücretsiz bilgi var mı?
-
8 bin liraysa fark değer bence
Bir kaç açıklama yapayım. Öncelikli olarak Huawei honorcuyum.(ama Huawei Android sonrası bitti)
S3 den sonra 1 haftalık s8, a40 deneyim sonrası ilk Samsung telefonum. Bir önceki telefonum p30. Hala işimi görüyordu 6/128. Ama sıkıldığım için arasyista idim. Honor 200 s23, s24 arasında kaldım en çok da honor 200 istiyordum. Diğerleri kompaktligi nedeniyle istiyordum.
6 inç civarı s25 fln gelene kadar bununla idare etmek istiyorum.
Telefon çok kaba. Alışamadım 3 günde. Ağır geliyor. Çok özellikli. Huawei sonrası.
Kamera ne bileyim p30 daha güzel gibi geliyor. bazen loş ışıkta görüntü net değil. Tam çamur gibi de değil ama ..
Video oynatma p30 daha beğendim.(indirilen film) belki çözünürlükte dolayı olabilir.
Pil 24 saat açık 6 saat ekran açık süresi verdi. Oturunca daha da artar. (Oyun yok çift hat surf sosyal medya vs)
Telefonun arama programını kullanmıyorum. Truephone var çok daha işlevsel. Kullanımı kolay. Özelleştirilebilir.ama dinamik adası yok galiba kendi programlarında varlar bu özellik
5v 2A şarj dolum 2 saat gösteriyor. 25v daha test edemedim.
Epey sitesinde bütün telefonların fanlari olduğu için hiçbir yoruma güvenemedim
Yüz tanıma biraz yavaş geldi
Ekran beyaz fakat hafif one doğru yukarıdan hafif egersem daha beyaz gözüküyor. Goz rahatlığı kalkanı iptalken. Honor 200 ekran sarı diyen yorumlara denk geldim teknosada inceleyince beyaz gelmişti acaba böyle bir şey mi kastediyorlar diye düşündüm.
7 yıl güncelleme beni ilgilendirmiyor. Zaten p30 en temel sürümde kullanıp hic guncellemiyordum. En önemli tercih etme nedenim yapay zeka. Honor fotoğrafta obje silerken başka bir şey koyduğu için bu konuda eledim.
Dinamik adası iPhone gibi bekliyordum. Kamera çevresinde. Ama telefonda bir alt satırında gibi bazen bazende olmuyor. Galiba kısıtlı bir şey.
Hepiburdan 170 liraya ekran koruyucu ve kılıf aldım oturdu. Kavisli olsa ara dur.
Çok ozellik var ayarlar menüsünde altta ipucu gibi şeklinde geldiği zaman girip farkında oluyorum.
Oyun isim olmaz. Ama ısınma muhabbeti fln vardı. Güncelleme sırasında ısınma yaşadım el yakcak kadar fln da değil. Ama normal bir ısınma mı bir şey diyemem.
Almam için bir sebep mesela geri alımda honorlarin alimini hepsiburada yapmiyor gordugum kadariyla satmakla fln uğramamak için.
Bir sonraki telefonum x200 pro ya da s25
Dinamik adasını halledebilirsem videolardan gibi sıkıntı yok şimdilik.
Dipnot: Olumsuz gibi görünen özellikler belki ayarları bilmiyor olmamdan da kaynaklanabilir
Sar değeri biraz yüksek mi bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 4 Kasım 2024; 20:2:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğitim mağazasında
28.999 TL
32.999 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X