Bugün eğitim indirimi ile aranıza katıldım arkadaşlar. Kılıf ve ekran koruyucu önerebilir misiniz |
Bildirim
Bugün eğitim indirimi ile aranıza katıldım arkadaşlar. Kılıf ve ekran koruyucu önerebilir misiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba. yanında kabloda verdiği icin ben bunu öneriyorum. sepette 399 tl. Kablo bulunmayan cift cıkıslı modelide var aynı fiyatta. Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Fiyatı https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-gan-usb-c-adaptor-usb-c-orgu-sarj-kablo-samsung-pps-2-0-destekli-hizli-sarj-aleti-ve-super-hizli-sarj-destekli-kablo-iphone-android-ipad-macbook-type-c-pe2015-white-ach02589-p-HBCV00002YY8JU?magaza=Hepsiburada |
Merhabalar 24fe ve 24+ arasında kaldım arada 8000tl fiyat farkı var benim için sadece çözünürlük ve kamera farkı görünüyor kağıt üzerinde 2 sinide deneyimleyenlerden aradaki 8000 tl fiyat farkına değecek bir farklılık var mı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende s23 fe 256 gb var samsung bayinden değişim ile almıştım . Şuan bu s23 fe verince 16800 TL indirim yapıp 32.999 TL den 256 gb modelını veriyor yani o da 16bin 800 tl civari fakat buna değecek birşey varmı bilemedım :( |
S24 FE çok dengeli bir cihaz bir süredir kullanıyorum hiç pişman etmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |