Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DrB77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
71
Favori
72.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy S24 FE Kılıf ve Aksesuarları - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/kategori/galaxy-s24-fe
  • su55 S kullanıcısına yanıt
    Trendyoldan idarelik olsun diye 100 tl ye ekran koruyucu aldım almaz olaydım ben bu kadar lanet bir şey görmedim yapışmiyor bile komple hava kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikanesorumlusu -- 18 Kasım 2024; 18:15:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @malikanesorumlusu
    Ben de yerelden hallettim.Markalarına bakmadım bile.
    120 liraya kılıf. 100 liraya cam.
    Gayette güzel duruyor. Koruma ne kadar yapar, onu bilemiyorum tabi.
    Ancak spigen kılıfları da bayağı bir pahalı. 850 ile 2100 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 18 Kasım 2024; 17:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su55

@malikanesorumlusu
    Ben de yerelden hallettim.Markalarına bakmadım bile.
    120 liraya kılıf. 100 liraya cam.
    Gayette güzel duruyor. Koruma ne kadar yapar, onu bilemiyorum tabi.
    Ancak spigen kılıfları da bayağı bir pahalı. 850 ile 2100 arası.
    Sitesinde daha pahalı oluyor hb ye veya amazona gelirse bir tık daha ucuza alınabilir ben s23fe için TR' deki tüm modellerini hb ve amazondan aldım fiyat farkı çok çünkü sitesi ile hb arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Kasım 2024; 17:54:19 >
  • su55 S kullanıcısına yanıt
    Ankarada yerel bir kac yere baktım yok ekran koruyucuyu yıkayıp islakken taktim oldu

• S24 FE'yi sattım amq Hepsiburada'dan aldığım kılıf Çin'den geldiği için ancak geldi, iade oluşturdum iade edicem ama belki isteyen olur diye buraya yazayım dedim 275 bana kalacak şekilde dolap.com vs üzerinden ilan açabilirim.
    https://app.hb.biz/tccwgu68OuMn

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 18 Kasım 2024; 19:22:45 >

• Kayın valideye aldırdım gayet güzel cihaz.

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Memnun mu değilsdiniz hocam

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt
    Memnundum hocam aslında cihazdan. S23 256 ile arasında kalıp şarj süresi ve 7 yıl güncellemeden dolayı almıştım.

Ancak s10e ve s22 kullandım çok uzun süre boyutuna bir türlü alışamadım.

Oyun vs oynamadığım ve hatta sosyal medya bile neredeyse kullanmadığım için pili her türlü bana yeter diyerek s23 e geçtim ve evet her türlü s23te bana yetiyor ama s24 FE'de 2 gün yetiyordu :)

• blkgl B kullanıcısına yanıt

Su anda vatanda s24 fe 28500 lira. Ziraat bankkart ile 1500 tl indirim, 1000 tl puan kampanyası var. S24 plus almamis olsam kesin dusunurdum 26 bin liraya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş bi fenomenin Instagram paylaşımında görmüş. . Samsung shop uygulamasında s24fe için %50 indirim yapıldı. S24FEB50 kodunu girince fiyat 14.500 tlye indi. Kesin hatadır iptal olur nasıl olsa diye 2 tane aldım. Birisi kargo bekleniyor, diğeri de sipariş hazırlanıyor aşamasında. Herhangi bir iptal yok şimdilik. Bakalım sabaha ne olacak.

Maks 5 tane alınabiliyordu. Şu an kupon bitmiş malesef. İlk 2 siparişin onaylandığını görünce 2 tane daha alayım dedim. Bir türlü olmadı. Ben kupon bitti sandım ama, meğersem banka şüpheli işlem diye iptal etmiş. Bankayı arayıp halledene kadar kupon bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 19 Kasım 2024; 2:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Bir arkadaş bi fenomenin Instagram paylaşımında görmüş. . Samsung shop uygulamasında s24fe için %50 indirim yapıldı. S24FEB50 kodunu girince fiyat 14.500 tlye indi. Kesin hatadır iptal olur nasıl olsa diye 2 tane aldım. Birisi kargo bekleniyor, diğeri de sipariş hazırlanıyor aşamasında. Herhangi bir iptal yok şimdilik. Bakalım sabaha ne olacak.

Maks 5 tane alınabiliyordu. Şu an kupon bitmiş malesef. İlk 2 siparişin onaylandığını görünce 2 tane daha alayım dedim. Bir türlü olmadı. Ben kupon bitti sandım ama, meğersem banka şüpheli işlem diye iptal etmiş. Bankayı arayıp halledene kadar kupon bitti

Vay anasını arkadaş bu nasıl iş

• 3 tane almışım, 2 tane değil

1 tanesini hemen teslim, diğer ikisini standart teslim almışım farkında değildim aceleden.

Aynı gün teslim olan kargoya verildi, DHL'den mesaj geldi. Diğer ikisi 2 gün sonra teslim edilecek gibi görünüyor. Henüz bir iptal yok. 43.500 liraya 3 tane s24 fe almış oldum

Nasıl olsa iptal olur diye 128'lik almıştım. Keşke 256'lık alsaymışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 19 Kasım 2024; 11:28:35 >
  • mechastyler kullanıcısına yanıt

hangi harfleri denediz?

• Bana fenomen pazarlaması gibi geldi. Arkadaş yazmış demişki kodların yerini değiştirdim 2 tane aldım. İnansakmı inanmasakmı

• Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

S21FE'den daha ucuza alınmış S24FE

• nighty kullanıcısına yanıt

Fatura örneğinin görselini ekleyin inanalım kardeş

• İster inanın ister inanmayın beyler, siz bilirsiniz

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• nighty kullanıcısına yanıt

Vallahi helal olsun üstad, inandım şimdi. İyi denk getirmişsiniz. Güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.