A'dan Z'ye hepsini denedim çalışmıyor hocam |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Yazılımsal bir açıklık var heralde -
ben de tüm alfabeyi denedim süresi dolmuştur muhtemelen siz gece aldınız o halde
-
Zaten gece saat 3 sıralarında bitti. Ben de Z'ye kadar bütün harfleri denedim. Son tutan harf H idi. Daha sonrakiler olmadı.
Ayrıca başka cihazları da denedim. Tablet, S23 Plus gibi. Kod sadece S24FE'de işe yaradı.
-
aldım her açıdan çok memnunum
-
Hayırlı olsun hocam bedavaya cihaz almışsınız.
-
Kimmiş acaba bu fenoman ya biliyor musunuz? Takibe alayım belki ileride yine paylaşırsa böyle kaçırmayayım.
-
Nerede kaldı bu paylaşımcı ruh.. :) Güzelim kampanya kaçmış tam s24 fe ye geçmelik kampanyaymış yazık oldu..
-
2. telefon olarak düşünüyorum dün gittim baktım gayet güzel telefon olmuş 256gb olarak alacağım, almak için biraz daha beklemek mi lazım acaba
-
Paylaşacak kadar bile fırsat olmadı ki, hemen bitti.
-
hocam kodu paylaşan fenomen kim takip edelim
-
Selamlar. Telefonu dün aldım. Smart Switch ile eski telefondan güzelce aktardım her şeyi. Fakat kurulumdan bu yana ısınma sorunu var. Dün uygulamaları yüklerken ateş gibi oldu. Spotify indirmelerini yaparken, oyun oynarken keza aynı. Şimdi ikinci günümdeyim Tiktok'tayken 40 dereceye ulaştı telefon. Şu an tarayıcıdayım 34 derece. Arkası sürekli ılık. Reddit'te ilk hafta olur öyle sonra telefon kendini ayarlar demişler ama neden bu sıkıntı herkeste olmuyor o zaman? Çoğu kullanıcı hiç ısınmadığını söylüyor burada bile. -
Cihazı alalı yaklaşık 2 ay oldu çok memnunum herkese tavsiye ederim.
iPhone dan geçiş yapmama rağmen üstelik.
Akıcılık, kamera ve arayüz hızında hiç sorun yaşamadım.Pil performansıda çok iyi.
Acaip f/p telefonu yapmış samsung geriye sadece söz verdikleri gibi 7 yıl güncelleme sözlerini tutmak kalmış. -
Diğer 2 cihaz da geldi. Toplam 3 cihaz oldu.
Paylaşan fenomeni burda yazınca reklam yapmakla suçlanıyoruz. Oysaki elemanı tanımıyorum. Hatta takip bile etmiyordum. @Mechastyler gece mesaj atmasa benim haberim bile olmayacaktı. Özelden mesaj atanlara yazdım.
-
Hocam fenomen kişinin ismini bana da yollayabilir misiniz. Teşekkürler.
-
Benimde telefon dün geldi, gece dosya aktarımı kurulym vs. derken bir şey anlamadım ama aşırı akıcı şimdilik, batarya da oldukça iyi gidecek gibi duruyor bakalım inşallah memnun eder, yine bir 4 5 yıl telefon derdimiz olmaz. -
Markanın pazarlamasının ciddiyetsizliğine, saçmalığına bak. Yüzde 50 indirim kodu verilmesine mi şaşırmalı yoksa bir kişinin verilen koddan 3 defa yararlanmasına mı? Elbette konunun koddan yararlanan kişiyle hiçbir ilgisi yok ancak hakikaten bugün insanların neden Apple diye direttiğini anladım. Bunca yıl hep sorguladım ama Apple savunanlar haklıymış. Samsung fenomenlerle devam etsin artık bundan sonra. Neyse tam da bu ülkeye yakışır bir durum. -
Hocam ozeldende yazdim satacaksaniz talibim diye en azindan olumsuzda olsa bir donus yaparsaniz sevinirim üçünüde kullanmayacaksiniz herhalde :)
-
Kesinlikle haklisiniz hocam ben hali hazirda s24 kullanicisiyim yigenimede hediye fe alacagim bayadir kovaliyorum ama fiyatlar o kadar gun gun degisiyorki rezillik resmen bu yuzde 50 konusunda da farkli bir bit yenigi oldugunu dusunuyorum bugra akpinar da cihazdan yuzde 50 kodla aldigini iddia ediyor fakat ne hikmetse onada kodu veren yeni yetme bir yayinci ve bu kodda ayni sekilde 200k takipcisi olan adamlar adi sani duyulmamis ya bir pr calismasi yada farkli bir olay ki kodu degistirerek almalar vs soru isareti bir cok durum var cunku samsung bile 14 bine mal edemez bu cihazi sacma sapan bir fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X