Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mdirgin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S24 fenin fiyatındaki manipülasyonlar ilerleyen süreçte cihazda çok ciddi bir kronik arızanın baş göstereceğinin bir işareti olabilir. Cihaz bence fiyatına göre tercih edilebilir bir cihaz. Ama böyle fiyat dalgalanmaları ile haber olan cihazlar genellikle bir süre sonra da arizasiyla haber konusu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenV -- 20 Kasım 2024; 21:5:32 >
  • GuvenV G kullanıcısına yanıt

Suyu bulandırmaya gerek yok ama şu yüzde elli indirimi gördükten sonra şahsen ben de almaya yanaşmazdım, tekrar denk getirene kadar beklerdim.

Çok iğrenç bir hamle olmuş.

• Yarı fiyatına s24fe... gerçekten şaşırttı samsung beni
  • qewqe Q kullanıcısına yanıt
    Bende ilk başta ısınıyordu sonra düzeldi arkasının cam olmasi ve alüminyum çerçeve zaten ısıyı dışarı yayıyor bence gayet normal
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Hocam helal olsun vallahi kaç yıllık dh ölücüsüyüm ama yine de kıskandım
    Yakalasam ben de hanıma hediye alırdım bi tane daha
  • Samsung bu sene çıkardığı bazı modellerde bu fenomen/youtuber kişiler üzerinden (çok bilindik ya da uçuk takipçisi olmayan) 5 adetlik %50 indirim olayını hep yaptı yeni bir durum ya da S24 FE özelinde değil.

A55,A35 özelinde bir kaçına denk geldim tabi alan almış,tren kaçmıştı :) Ucuz olan A serisi ve M serisinde de yanlış hatırlamıyorsam bu işi yaptılar,farklı zamanlarda denk geldi 55/35 hariç modeller tam aklımda olmasa da total 4-5 modelde bu yapıldı.

Ekleme : Youtube geçmişime biraz bakınca :)

A05/A05S/A15/A25 modellerinde geçerli 10 adet %50 indirim

A35/A55 modelleri için yine 10 adet %50 indirim

M15 modeli için yine 10 adet %50 indirim verilmiş.

Bunlar sadece bir youtuber da denk gelenlerdi,A55 özelinde başka birinin de indirim kodu verdiğini hatırlıyorum belki diğer modellerde de başka veren vs vardır,ben sadece bana denk gelenleri paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 20 Kasım 2024; 23:59:44 >

• Endonezya rom'u deneyen var mı?
  • mdbjk kullanıcısına yanıt

abi kim bu youtuberler kimse niye yazmıyor yazsanız da faydalansak keşke ileride

• thestell kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben de 20 yıldır bu forumdayım. İlk defa böyle bir şsns yüzüme güldü. İnşallah bütün şansımızı bumda harcamamışızdır 

S21FE 'de farklı ülkelerin romlarını kullanarak görüşme kaydetmeyi aktif edebiliyorduk. S24FE'de de bu özellik var mı?

• nighty kullanıcısına yanıt

elbette var, arama kaydı özelliği olan csc ye geçmeniz yeterli ancak ülkemizde yasal olmadığını bilerek hareket edin lütfen.

• CaimaN kullanıcısına yanıt

bu sene için artık gerek yok ayrıca her seferinde farklı kişilere veriyorlar bu kodları. samsung m34 için de verilmişti geçen sene.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Hayır yasal ama belirli koşulları var. Kendimizi korumak için özellikle şirketlere karşı kayıt etmekte fayda var. Gönderdiğim linkte ayrıntılı açıklamalar var.

Hakem heyetine giden bir dava da kanıt konuşmalardaydı. Ama hakem heyetine şirketler ses kaydı vermek zorunda değillermiş ancak tüketici mahkemesinde talep ediliyormuş. Bilir kişi böyle söylemişti. O zamandan sonra arama kaydını kullanıyorum. Realme gt 6t de bu özellik var ve çalışıyor. Kaydetme açılınca arama kaydı açıldı diye uyarı veriyor.

değer avukatlık ve arabuluculuk
    TELEFON GÖRÜŞMESİNİ KAYDETMEK YASAL MI ?
    https://www.deger.av.tr/avukatlik/makaleler?journal_blog_post_id=14

• CaimaN kullanıcısına yanıt

Yazayım üstat :) Bana denk gelen ve yazdığım indirimleri videolarında duyuran Özgür Çetin'di.

• GuvenV G kullanıcısına yanıt

İşlemci ve ekran haricinde birebir S23FE'nin aynısı zaten. 256'lık modelinin 27bin altına düşmesi lazım bence. S23FE'yi yazın 19-20bine aldık. Bu da ondan en fazla 5bin fark eder.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Hocam bu kayıt olayı beni çok dertten kurtardı zamanında. O nedenle riski kabul ederek kullanıyorum o şekilde.

Teşekkürler.

• 2. telefon olarak düşünüyorum dün gittim baktım gayet güzel telefon olmuş 256gb olarak alacağım, almak için biraz daha beklemek mi lazım acaba. Yoksa a daha verip s24 256 mı almak lazım
  • saltukc kullanıcısına yanıt
    Ben s24 fe 128 lik aldim 24600 e geldi amazondan 256 likla arada 4000 tl oynuyordu değmezdi telefonu güç tasarruf modunda kullanıyorum işlemci aşırı güçlü normal kullanimda işlemciyi açmak mantıklı gelmedi oyun olarak sadece mlbb oynarım
  • malikanesorumlusu M kullanıcısına yanıt
    Oyun yok hocam ben de iş telefonu olarak kullanacağım yeterli olacağını düşünüyorum. 256 28500 a düştü şu an.
  • saltukc kullanıcısına yanıt
    Şuan ki fiyatta olabilir fazla fark yok
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.