Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0850 484 leri nasil toptan engelleyebiliriz? bıktırdı. gercekten etkili bir yontem soruyorum

eski telefonumda direk cagri iptal ediliyordu.
  • Samsung'un telefon uygulamasında spam çağrı engelleme özelliği var. Uygulama ayarlarından açabilirsiniz. Oldukça etkili. Google'ın telefon uygulamasının da yerleşik spam engelleme özelliği var. O da çok iyi çalışıyor. Belki yılda toplam 10 spam çağrıyı kaçırıyorlardır.

• Aykutoz kullanıcısına yanıt

Ben ilk oğluma 128gb olanını aldım, telefonu beğendim ve kendimede 256gb olanını sipariş ettim. İkisi arasında hız yönünden fark var arkadaşlar. Ufs 4.0 farkını ortaya koyuyor. Ayrıca benim telefonun pili 128gb lık olana göre %15-20 gibi daha fazla gidiyor.

• mustaac M kullanıcısına yanıt

Selamlar. Hocam vatan kampanyası 1500 de diğer 1000i nasıl yapıyoruz

• achfighter kullanıcısına yanıt

samsung uygulamasinda engelli numaralari ekledim fakat baska arama uygulaması kullanilinca calismiyor galiba

• Beyaz esya elektronik esya kampanyasuna katilin Bankkart mobilden.

• mustaac M kullanıcısına yanıt

Ha ikisini birleştirebiliyoruz yani. Totalde 26ya gelmiş oluyor değil mi? Çok teşekkürler şimdiden

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Şu listedeki spam uygulamasını da ayarlayın. Belki diğer uygulamada da işe yarar.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • achfighter kullanıcısına yanıt

burasi boşmuş. seçtim. tesekkurler

• Merhaba. S23 fe kullanıyorum yüzde 100 şarjda ekran süresi max. 6 saat oluyor. S24 fe de durum nasıl? Geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_61_61 -- 25 Kasım 2024; 20:29:20 >
  • acil cevap istiyorum. batarya tüketiminden memnun musunuz? şarjı işten akşam eve dönene kadar idare eder mi?

• Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 4 yıldır s20fe 256gb snapdragon kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok. Lakin artık yenileyeyim diyorum. S24fe mi yoksa s24 plus mi alayim, en az 5 yıl kullanırım diyorum
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

Şarjı 1 gün çok rahat gidiyor üstad. Telefonda ısınma çok yok, WiFi ve mobil veri çekimi iyi. Hoparlör leri çok iyi ses veriyor. Tek dez avantajı ağır bir telefon

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım. Telefonu alırken s24plus 37.000 TL idi, sıfır telefonu geri alımda 21.000 tlye saydıklarını görünce plus almaktan vazgeçtim. S24fe alacaksanız 256gb olanını alın, 128gb lık olanı ile hız farkı var. 128gb ufs 3.1, 256gb ufs 4.0

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Çok önemli bir veri. Teşekkürler
  • mdirgin M kullanıcısına yanıt

ufs 4.0 nedir? pclerdeki ssd nin telefonlardaki muadili gibi mi?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

UFS 4.0, UFS 3.1’in yerini alırken hatırı sayılır iyileştirmeler sunuyor. Yenilenen teknoloji 4200 MB/sn’ye kadar sıralı okuma ve 2800MB/sn’ye kadar sıralı yazma hızları sunabiliyor. Buna karşılık UFS 3.1, sırasıyla 2100 MB/sn ve 1200 MB/sn’ye kadar sıralı okuma ve yazma hızlarına çıkabiliyordu.

Ek olarak UFS 4.0 ile şerit başına sağlanan bant genişliği 23,2 Gb/sn’ye çıktı. Bu da UFS 3.1’in hızına kıyasla iki katı bir artış demek. UFS arayüzü, eş zamanlı okuma ve yazma işlemlerine izin veren çift şeritli veri iletimini destekliyor. Yapılan bu geliştirmeler ise yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyan 5G akıllı telefonlara, otomotiv uygulamalarına ve AR/VR özellikli cihazlara büyük faydalar sağlayacak.

Samsung, güç verimliliği söz konusu olduğunda UFS 4.0 ile önemli ilerleme kaydetti. Önceki nesle göre %46 daha az güç tüketilirken iki kat daha fazla performans artışı sağlandı ki bu büyük bir gelişme.

• Günlük kullanımda ekran sürelerini paylaşabilecek olan var mı?
  • Kasım güncellemesi ne zaman gelicek acaba
  • Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 4 yıldır s20fe snapdragon 256gb kullanıyorum maşallah hiç uzmedi artık yeni telefona geçeyim diyorum. S24fe 256 olan versiyonu kafama takıldı. Ama xiaomi 14t honor200pro gibi seçenekler var güvenli klasör kullanıyorum siz ce ne oneririsinjz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.