Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde s24fe alırsam burdaki değerli arkadaşlar, 256 olanını almamı belirtti arada 4 bin fiyat farkı var. Ama ufs hızı farkı varmış bu kayda değer bisey mi, birde vatan da ziraatbankkart ta bir kampanya dan yararlaniliyormus veya kampanyalı taksitli nerden alabilirim çok teşekkür ederim
  • s24 plus ekran koruyucuları uyumlu mu acaba fe modeliyle? iki ekran da 6.7 ama emin olamadım.
  • kedybutler kullanıcısına yanıt
    S24 FE'nin ekran kaplaması alt kısma doğru daha fazla, o nedenle S24 Plus'ınki ile bire bir uymayacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar, s24Fe Nothing Phone 2 ve Xiaomi 14T arasında kararsız kaldım benim için en önemli şey şarj ve kamera hangisini önerirsiniz? Oyun sosyal medya falan yok
  • tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

Samsung s24fe 256gb al geç üstad. Diğerleri macera aramak olur bence yazılımları çok kötü. S24 fe fiyat performans ürünüdür

• mdirgin M kullanıcısına yanıt

deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? şarj olayı falan

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

Ben günlük kullanım yapıyorum. Oyun oynamam iş için daha çok sosyal medya mail konuşma vs. 1 gün çok rahat gidiyor pili. Seri telefon yağ gibi akıyor.

• Hepsi burada dan s24 fe almak isteyenler sepete atıp SAMSUNG1000 indirim kodunu yazıp anında 1000 TL ek indirim alabilirler. Kodu sınırlı sayıdaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdirgin

Hepsi burada dan s24 fe almak isteyenler sepete atıp SAMSUNG1000 indirim kodunu yazıp anında 1000 TL ek indirim alabilirler. Kodu sınırlı sayıdaymış

Satıcının hepsiburada olması gerekiyor

• Selam, üç gündür rahatsızım. Dışarı çıkamadım.doğal olarak internetle ilgili pek çok şeyi pc den hallettim. Telefonu çok kullanmadım.müzik yok, bt kapalı, mobil kapalı,diğer her şey wi fi. Şimdi de şarja takıyorum.
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 28 Kasım 2024; 17:7:30 >
  • www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S24 FE 128 GB 8 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://app.hb.biz/howocWPp2wIN

SAMSUNG1000 kodu ile 23.999tl

• MARCO kullanıcısına yanıt

256 gb tı bu fiyata olsa direkt alırımda.. şu fiyat eldeki neredeyse yeni alınmış bir s23 fe için gereksiz geliyor..

• sarppy kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim. samsungun sitesinden de baktım az önce aralarında 0.1mm bir fark varmış. yemin ediyorum sırf koruma ürünlerini değiştirelim diye yapıyor samsung başka açıklaması yok 😒
  • Arkadaşlar vatan da galaxy watch 6 2999 ve kablosuz sarzla beraber 999tl de o 32 bine geliyor alayimki 256 olani
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Parasal olarak müsaitliğiniz var ise güzel fırsat değerlendirilebilir.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Uygun hocam birde bende Bankkart var 2 kampanya görülüyor bir beyaz eşya birde vatan da indirim kampanyası eğer bunlar birleşiyorsa netten alımda 2500tl kar etmiş olucam araştırıyorum ama bugün avm dolaştım s24 plus kafamı çok karistirdi almışken onu mu alsam diye düşünüyorum
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    Hocam vatandan alicam birlesiyormu toplam 32 bin TL almış olucam bir de webden de oluyor mu illa magazadan mi geçmemiz lazım acil cevap olursa denediyseniz çok sevinirim

Hocam ben denemedim ama birlesmemesi icin bir neden yok. Biri puan biri indirim kampanyaların.

• mustaac M kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi mobilden yani webden alsam olur mu acaba

Kampanya sartlarini okuyun. Webde gecerli degildir ya da fiziki magazada gecerlidir seklinde bir ibare yok. Yani internette gecerli diye dusunuyorum.

Hatta fiziki magazada gecerli degil beyaz esya elektronik kampanyasi. Internetten yapilmasi sart. 2500 tl faydayi kullanirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 28 Kasım 2024; 23:25:44 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.