Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Strum4 , brucelee Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Gün kullanımı, konum vs herşey açık, çoğunlukla wifi ve kapalı ortam.
    Bence gayet iyi, günü rahatlıkla çıkartıyor.
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çok fena olmuş 👏🏻
  • 2. telefon olarak düşünüyorum dün gittim baktım gayet güzel telefon olmuş 256gb olarak alacağım, almak için biraz daha beklemek mi lazım acaba
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    24fe 256 15 bine satıldı zaten.takip edin yakalrsiniz fiyat.Bu tele 28 filan veren çok azdır.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Nerde satıldı? Bir infuluğınsırın %50 kodu ile satılan 3-5 telefon indirimden sayılmaz.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Bazı şeyler burada yazılmaz ama bu işin ciddi ticaretide var.17 bine s24 bile aldik desem:)sürekli bir şeyler internet aleminde dönüyor ama forum ortamında kimse yardımcı olmaz.
  • Yine bir çok şey açık, hiçbir şeyden kısma yok, mobil veri wifi karışık , parlaklık otomatikte, yine rahatlıkla günü tamamladı 7 saati geçecek ekran süresi.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

ya düzgünce açıklayın ya da boş yapmayın. internette her şey dönüyor zaten, gizemli gizemli konuşmayın alt tarafı telefondan bahsediyoruz

Nerde satıldı. Fenomen pazarlaması mı

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Gercekten anlamiyorum bende bu kafayi buradaki arkadas 3 tane almis soruyorum birini satarsan farkida ne ise veririm diyorum olumsuz donus bile olmuyor ama burada gorseller atiliyor sacma sapan fenomenlere verilmesi zaten apayri bir konu

• arkadaşlar merhaba, boşverin kim kaç paraya almışsa almış. 7/24 internette gezen insanlar değiliz. gerçekten sosyal hayatı olan insanlarız. şahsım adına sosyal medyayı sıkı sıkıya takip edecek değilim. eğer aldıysanız bu telefonu keyfini çıkarın. ciddi manada güzel bir telefona sahipsiniz.

bir sorum var, bilen cevaplarsa memnun olurum.

soru : eski telefonum m30s de spam olarak işaretlediğim ya da engellediğim numaralardan gelen SMS leri görebildiğim bir bölüm vardı. s24fe de göremiyorum. yerini bilen var mı? teşekkür ederim.

• Prime Üyeleri için günün fırsatı: Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Mint, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili)
    amazon
    Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Mint, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGXZVPGM?ref=cm_sw_r_apan_dp_C11SMPC2JYKDE2A51PXC&ref_=cm_sw_r_apan_dp_C11SMPC2JYKDE2A51PXC&social_share=cm_sw_r_apan_dp_C11SMPC2JYKDE2A51PXC&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Tekrardan indirimde

• quote:

Orijinalden alıntı: su55

arkadaşlar merhaba, boşverin kim kaç paraya almışsa almış. 7/24 internette gezen insanlar değiliz. gerçekten sosyal hayatı olan insanlarız. şahsım adına sosyal medyayı sıkı sıkıya takip edecek değilim. eğer aldıysanız bu telefonu keyfini çıkarın. ciddi manada güzel bir telefona sahipsiniz.

bir sorum var, bilen cevaplarsa memnun olurum.

soru : eski telefonum m30s de spam olarak işaretlediğim ya da engellediğim numaralardan gelen SMS leri görebildiğim bir bölüm vardı. s24fe de göremiyorum. yerini bilen var mı? teşekkür ederim.

buldum:

telefon - üç nokta - ayarlar - numaraları engelle

sms engellemeleri de burada görünüyormuş.

• Selam arkadaşlar 256gb versiyonunu seçmek için depolama harici ekstra bir özellik var mıdır? Diğer modellerde hafıza seçenekleri arasındaki fiyat farkı sanki bu kadar yok
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt

Ufs 4.0 hocam 256 versyon onun disinda bir fark yok sonuc ilarak depolamada fark var sadece :)

• UFS 4.0, önceki versiyonlara kıyasla önemli bir performans artışı sağlayarak kullanıcılara daha yüksek hız ve kapasite sunuyor. Bununla beraber yüzde 46’ya varan güç tasarrufundan da bahsediliyor.
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt
    Yüzde 46 sadece belleğin harcadığı enerjiye göre genel olarak değil
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Samsung un elinde kaldık modele versiyona boğdu insanları. Neyi seçecegimizi şaşırdık Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• dün isimleri malum bir kaç teknoloji mağazasını gezdim. Samsung eğitim indirimi web sitesinde 256 gb model 28,000 tl. mağazalarda 28.399 tl civarı. şu anda dip fiyatlar mağazalarda mevcut . bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.