|
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum ama boyutları ve ağırlığı korkutuyor. Günlük kullanım için yorum yapabilir misiniz. Kaba bir cihaz mı? Telefonla konuşurken ekran kapanma sensörü düzgün çalışıyor mu? Bazı Xiaomilerde sesi üst hoparlörden veriyor ayrı bir ahize yok. Bunda öyle bir sorun var mı -
telefonun kendisi 213gr. üstüne cam arkasına kılıf takınca benim tel oldu 260gr. ilk zamanlar kaba görüntü vardı. artık gözüm alıştı. elimi de yormuyor zamanla alışılıyor. dünyanın en ince telefonu benim telefonum, çünkü ben ona sahibim. ekran kapanma sensörü düzgün çalışıyor. ses konusunda da sorun yok maşallah gümbür gümbür.
-
Hocam 3 gündür avm geziyorum, s24fe ve diğerlerini çok inceledim. Kendimde 4 yıldır s20fe var. S24fe de Kasa kalın telefon bana ağır geldi. Ben s24 plus da karar kıldım. Çok çok daha premium duruyor, boyutları ve inceliği de ideal değerlendirin derim -
Teşekkürler hocam kıymetli yorumlarınız için. Sizede hayırlı olsun. Arkadaşımda da var s24u. Güzel cihaz.
-
Arkadaşlar vatan bilgisayarda fiyatlar 26.600’e düştü. 1000 TL beyaz eşya indirimi, 1500 TL Ocak ayında ekstreye iade. 128gbden daha uyguna geliyor fiyat. Değerlendirin derim -
Dediğiniz gibi web'e özel %5 indirim ile güzel fiyata geliyor.
-
S24 fe şuan açık ara f/p telefonu. İşlemci verimli güçlü batarya çok iyi 7 yıl güncelleme desteği kamera ve ekrana girmiyorum bile s24 plusın 38 bin lira olduğu bir yerde aynı işlemciyi kullanan s24 fe düşünülmeden alınır bence -
Arkadaşlar Merhaba. Çok kararsız kaldığım bir konu hakkında danismak istedim. Dün ku indirimlerde ; S24FE 256GB +kablosuz şarj standindi vatan bilgisayardan toplam ZiraatBank Kampanyasindan yararlanarak toplam 27598TL ye aldım (1000tl ziraatbank puan ve 1500tl ektre indirimi kazandım.) Yani cihaz bana 25 bin TL ye gelmiş oldu. Diğer yandan S24PLUS 256GB/12 GB cihazi da sipariş ettim ve onu da 36500tl ye aldım ama onda indirim kullanma hakkım olmadı. Ben bu cihazlardan birini iade edeceğim. Hangisini etmeliyim hangisini kullanmaliyim F/P olarak halihazırda s20fe mi 4 yıldır kullanıyorum ve en fazla yine hangisi olursa olsun 4 yıl kullanırım. Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Bana yol gösterecek -
24 plus hocam çok mükemmel bir cihaz aldığınız fiyat da çok iyi, ben de s20 fe kullanıyorum s24 fe ile aralarindaki fark tasarim batarya ve az bir sey kamera sadece cok fark hissetmezsiniz ancak s24 plusla bayağı fark hissedersiniz -
Hocam teşekkür ederim. Bende mevcutta hala s20fe snapdragon 256gb kullanıyorum. Aşırı memnun kaldım cihazdan 4 yıl boyunca. Tasarımı incelegi hala harika. Kamerası da çok iyi. Değiştirmem de ki ana amaç biraz sıkıldım yenilik olsun diye. S24 plus şüphesiz iyi ve uzun kullanmayı düşündüğüm için o cihaza daha yakınım hocam. Fe de iyi ama fe de sorun elime daha ağır ve büyük gelmesi aynı boyutlar olsa fiyat farkı da düşünüldüğünde kesinlikle fe alırdım. -
kesinlikle plus bende plus kullanıyorum ve memnun kaldım performans bakımından çok iyi
-
Dostum s24fe yi çok iyi fiyata aldınız. Plus zaten o fiyatlarda. 256 fe 25bin e düşmesini bekliyorum iki tane alacağım. Plus ile arasında 11bin fark var kesinlikle değmez. Plus ın fe den gerçek manada daha iyi olan hiçbir özelliği yok. Fe ile devam edin bence.
-
-
Inceleyen varsa sıralayabilir mi?
Kamera konusunda:14t pro, 200 pro, s24fe, s24 plus, magic6 pro nasıl bir sıralama yapılabilir? -
Bence s24 plus -
Fe çok aşırı kaba hocam evet güzel cihaz ama ekran Kasa oranı kaba cihaz kalın ve ağır. Ve sonuçta her daim yanimizda taşıyoruz bunları o yüzden eledim ve ram 8gb 7 yıllık güncellemeye yetmeyecegini düşünüyorum -
F/P kralı Samsung m52 cihazımı çaldırdığım için ben de aranıza Samsung S24 Fe 256 GB ile aranıza katıldım. Vatan bilgisayar %5 indirimle aldım. Eski telefonumun inceliği ve zarafetinden sonra bu cihaz çok kaba ama şimdilik hızından falan memnunum. Yine bir f/P cihaz aldığımı düşünüyorum. Kullandıkça güncellerim burayı. -
Merhaba arkadaşlar
256 gb s24fe buldum sıfır kapalı kutulu ve faturalı
Ne dersiniz alınırmı?
-
Ekran kasa oranına takılıp duruyor millet, Apple telefona 65000 TL verip o 60hz ekranına ve garip ekran kasa oranına laf attırmayan tayfaya ne demeli o zaman üstad.
S24fe fiyat performans telefonudur tek eksisi 213gr ağırlığı. Bunun dışında süper bir telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X