Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cemsaglam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
826
Cevap
71
Favori
71.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en son guncellemeyi yaptim fakat bende muzik simgesi cikmiyor. sizde nasil cıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, çerçeve kalınlığından memun musunuz? Spigen Rugged Armor gibi bir kılıf ile o boşluk örtülüyor mu? S10 Lite'dan geçsem mi yoksa batarya değişikliği yapıp, bir sonraki FE cihazı mı beklesem?

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Aslında mevzu değil ama inatlaşır gibi koyuyorlar çerçeveyi, muadillerine göre korkunç bulabilirsiniz ama iPhone kullanmış kişiler mesela çok takılmayacaktır. Sürekli telefon kıyaslamadığınız sürece alışıp gidiyorsunuz.

• S24Fe 256 versiyonuna s20 den geçiş yapmış bulunuyorum. 128 256 gb versiyonlarındaki ufs farkı resmi olarak dogrumudur dostlar? araştırdım ama net birşey bulamadım

• whobmyalive W kullanıcısına yanıt
    128 gb olanlar UFS 3.1
    256 gb olanlar UFS 4.0 hocam aynen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Antutuyu yükleyin telefonunuza bakın içiniz rahat etsin üstad.

• 4.0 gözüküyor teşekkürler arkadaşlar 1 hafta sonra pil durumunu ekran sürelerini paylaşırım ama şimdiden harika duruyor mobil veri kullanımla bile pili bitirmekte zorlanıyorum

• Merhaba arkadaşlar

S24 Fe 256GB ile aranıza katıldım

Cihazı bugün teslim aldım

• kesintisiz 4 saat mobil veri kalanı wifi olarak pili bitiremedim hala. 2 saate yakın oyun oynamama rağmen neredeyse 10 saat ekran süresi + pilin 3/1 civarı hala dolu. bi takım yaptığım ayarlar sonucu 2400e verimliliğini çok başarılı buldum.

ekran konusunda parlaklık bariz düşük ve soluk bi ekranı var fakat gün ışığında şimdilik yeterli olsada yazın zorlayabilir. ayrıca ekran piksel yoğunluğu değiştirme ayarı kalkmış sanırım HD FHD gibi seçimimiz ekran ayarlarında yok.her ne kadar xclipse940 olsada ana modelin yanında bu ekran pek iyi durmadığı aşikar.

RAM yetersiz diye düşünenler olabilir ama en az 3yıl kesinlikle yeterli yapay zeka özelliklerinin çoğu hala bulutta çalışıyo cihaz kendi işleme seviyesine kadar daha min 3 yıl alır ayrıca en az 2 yıl kasma olamdan kullanacaksınız arka planda çalışan servislere dikkat edilmeli.

şimdiye kadar ufak depolama bana her zaman yetmiştir bu telefonda şansa ufs 4.0 oldugunu öğrendim. 3.1 ve 4.0 arasında en az %40 fark var o yüzden 256 gb hem pil verimliliği hemde hız açısından önemli.

tasarım konusunda kamera çıkıntısı ekran gövde oranı köşeleri ağırlığı vs ciddi şekilde takoz. uzun süre kullanacak arkadaşların en dikkat etmesi gereken lısım kamera çıkıntıları. zemine bırakıldığnda kamera camı çerçevesinde zamanla dezenformasyon olucak çok belli dikkatli kullammakta fayda var.

sonuç olarak bu fiyata alınır mı diye düşünen arkadaşlar için bu yıl ki en iyi F/P ürünü denebilir

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whobmyalive -- 6 Aralık 2024; 0:22:12 >

Telefon fiyat performans telefonu

• Exynos 2400e gerçekten çok verimli 2 saat kullanımda hala yüzde 80 de şarjım maşallah Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• eveet beyler,

bu RAM Plus nedir, ne iş yapar, açık mı kapalı mı olmalı?

benim cihazda açıkmış ve 4gb işaretliymiş.

bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.

• su55 S kullanıcısına yanıt

Telefonun dahili hafızasını kullanarak mevcut ram e ek yapılmasıdır. Yazılımsal bir olaydır. Tavsiyem kapalı hale getirmeniz çünkü genel tecrübe kapalı olmasının daha sağlıklı olacağı yönündedir. Kapatıp telefonu yeniden başlatın.

• Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Düşünenler ulaşsın

Aralık güncellemesi geldi

• apolyonn A kullanıcısına yanıt
    Peşpeşe 2 güncelleme geldi

• Arkadaşlar merhaba, ben 128gb olanı aldım. 256 gb ile arasında pil süre farkı var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam şarj bittiğinde neredeyse 10 11 saat vermiş olcak

• Arkadaşlar merhaba, pil koruma özelliğini kullanan ve faydasını gören var mı? Sizce gerek var mı kullanmaya?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.