en son guncellemeyi yaptim fakat bende muzik simgesi cikmiyor. sizde nasil cıktı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (34. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, çerçeve kalınlığından memun musunuz? Spigen Rugged Armor gibi bir kılıf ile o boşluk örtülüyor mu? S10 Lite'dan geçsem mi yoksa batarya değişikliği yapıp, bir sonraki FE cihazı mı beklesem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında mevzu değil ama inatlaşır gibi koyuyorlar çerçeveyi, muadillerine göre korkunç bulabilirsiniz ama iPhone kullanmış kişiler mesela çok takılmayacaktır. Sürekli telefon kıyaslamadığınız sürece alışıp gidiyorsunuz.
-
S24Fe 256 versiyonuna s20 den geçiş yapmış bulunuyorum. 128 256 gb versiyonlarındaki ufs farkı resmi olarak dogrumudur dostlar? araştırdım ama net birşey bulamadım
128 gb olanlar UFS 3.1
256 gb olanlar UFS 4.0 hocam aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antutuyu yükleyin telefonunuza bakın içiniz rahat etsin üstad.
4.0 gözüküyor teşekkürler arkadaşlar 1 hafta sonra pil durumunu ekran sürelerini paylaşırım ama şimdiden harika duruyor mobil veri kullanımla bile pili bitirmekte zorlanıyorum
-
Merhaba arkadaşlar
S24 Fe 256GB ile aranıza katıldım
Cihazı bugün teslim aldım
-
-
Telefon fiyat performans telefonu
-
eveet beyler,
bu RAM Plus nedir, ne iş yapar, açık mı kapalı mı olmalı?
benim cihazda açıkmış ve 4gb işaretliymiş.
bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
-
Telefonun dahili hafızasını kullanarak mevcut ram e ek yapılmasıdır. Yazılımsal bir olaydır. Tavsiyem kapalı hale getirmeniz çünkü genel tecrübe kapalı olmasının daha sağlıklı olacağı yönündedir. Kapatıp telefonu yeniden başlatın.
Düşünenler ulaşsın
-
Peşpeşe 2 güncelleme geldi
Arkadaşlar merhaba, ben 128gb olanı aldım. 256 gb ile arasında pil süre farkı var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Maşallah hocam şarj bittiğinde neredeyse 10 11 saat vermiş olcak
Arkadaşlar merhaba, pil koruma özelliğini kullanan ve faydasını gören var mı? Sizce gerek var mı kullanmaya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X